9 Perhiasan Batu Kelahiran April Cantik untuk Lelaki dan Wanita

Sesungguhnya bertuah dan diberkati, adalah mereka yang dilahirkan pada bulan April, kerana batu kelahiran mereka adalah batu yang paling berharga. Ya, berlian berwarna terang dan berkilauan adalah batu kelahiran bagi lelaki dan wanita yang dilahirkan pada bulan April. Memamerkan sedikit unsur misteri dengan tidak bersalah, berlian simbolik cinta dan kekuatan positif.

Barang Kemas Terkini dan Bergaya April Kelahiran Manfaat:

Biarlah kita melihat ke atas 9 Batu Kelahiran teratas.

1. Cincin Batu Kelahiran April untuk Lelaki:

april birthstones

Berlian berlian dalam cincin jari adalah cara yang bagus untuk memasukkan batu kelahiran dalam kehidupan seharian. Lelaki boleh memamerkan pusingan berlian ini, tiga band jari yang diretapi untuk dipakai sehari-hari juga kerana ini sepadan dengan pakaian dan sangat halus juga.

2. Diamond Studs for Men:

Berlian Studs for Men

Kancing adalah aksesori fesyen paling keren dan paling bergaya untuk lelaki hari ini. Jadi kenapa tidak stud berlian untuk lelaki yang dilahirkan pada bulan paling beruntung bulan April memamerkan batu kelahiran yang mahal di telinga mereka.

3. April Gelang Kelahiran untuk Lelaki:

April Birthstone Bracelets for Men

Gelang adalah aksesori fesyen yang dipamerkan oleh lelaki secara berkala dalam pelbagai unsur, logam dan warna. Gelang berlian mahal untuk tukang periuk yang dilahirkan pada bulan April dengan emas adalah satu kepunyaan harga dan cara yang baik untuk memamerkan batu kelahiran mereka.

4. Rantai Berlian Batu Kelahiran untuk Lelaki:

Batu kelahiran Diamond Chain for Men

Ini adalah satu perkara yang mahal untuk lelaki yang dilahirkan pada bulan April dengan batu kelahiran mereka. Ini adalah kalung rantai mengilap yang indah untuk lelaki dengan berlian bulat penuh berlian. Ini mempunyai rupa kerajaan mewah dan dengan kemasan emas yang berkilauan, ini adalah salah satu aksesori fesyen pereka pasti.

Lihat lagi: Batu Kelahiran Mac

5. April Subang Batu Kelahiran untuk Girls:

April Birthstone Earrings for Girls

Berbahagialah bayi yang lahir pada bulan April. Kanak-kanak perempuan boleh dihiasi di dalam skru kecil ini yang sangat comel dan comel. Anting-anting ini mempunyai berlian cemerlang April kelahiran untuk kanak-kanak perempuan dan mereka sebenarnya boleh membawa batu bertuah mereka di sekelilingnya.

6. April Finger Ringing Cincin untuk Wanita:

April Birthstone Finger Rings for Women

Berlian adalah kawan terbaik gadis. Cincin jari adalah aksesori yang dipamerkan oleh setiap wanita. Cincin jari berlian yang cemerlang ini kelihatan cantik dan akan meningkatkan manifold personaliti wanita. Wanita yang dilahirkan pada bulan April adalah satu lot bertuah.

Lihat lagi: Warna Kelahiran Februari

7. Rantai Berlian untuk Wanita:

Berlian Necklaces for Women

Ini adalah satu kepemilikan berharga untuk wanita yang dilahirkan pada bulan April. Berlian batu kelahiran disusun cemerlang dan indah sebagai bahagian leher bergaya di kalung berlian ini. Kalung ini mempunyai sebelas berlian besar dalam peningkatan beransur-ansur dalam ukuran yang dibuat menjadi karya dengan rantai emas yang halus.

8. Loket berlian Batu Perempuan:

Batu kelahiran Diamond Pendants for Women

Loket dan rantai mestilah mempunyai aksesori untuk wanita. Pendants berlian adalah hadiah yang sangat baik untuk wanita yang dilahirkan pada bulan April. Pendants berlian dalam pelbagai bentuk dalam emas kuning atau emas putih kelihatan cantik di leher wanita. Ini boleh menjadi hadiah kepada diri sendiri dari gaji pertama juga. Wanita April benar-benar bernasib baik.

Lihat lagi: Batu Kelahiran Januari

9. April Subang Batu Belah untuk Wanita:

April Birthstone Earrings for Women

Anting-anting adalah pakaian sehari-hari untuk seorang wanita. Kemasukan berlian adalah perkara terbaik untuk menggunakan batu kelahiran untuk dijadikan barang kemas setiap hari. Anting-anting boleh menjadi kancing berlian kecil, anting-anting berlian drop air mata atau anting-anting berlian chandelier yang rumit.

Batu yang paling didambakan dan mahal hingga tarikh ialah apa yang dilahirkan April dilayan sebagai batu kelahiran mereka. Berlian adalah simbolik kepada cinta yang murni dan sejati. Berlian dikenali untuk memberikan kekuatan, kejelasan pemikiran, hubungan yang lebih baik dan keseimbangan dalam kehidupan kepada mereka yang memakainya. Orang lebih sayang dan baik kepada orang yang tersayang dan sama kuat.

Imej Sumber: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

74 − 67 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map