Bagaimana Melakukan Rutin Penjagaan Kulit Emily Ratajkowski

Beberapa model, seperti Rosie Huntington-Whiteley, melaksanakan rutin penjagaan kulit rumit mereka dengan ketepatan ketenteraan. 

Kemudian di sana's Emily Ratajkowski, yang mengambil pendekatan yang sangat santai.

"Ketika saya semakin tua saya menyedari bahawa anda hanya boleh mempunyai lima perkara yang anda cintai dan satu rutin yang mudah yang anda lalui," katanya. Ke dalam Gloss. "Kemudian, awak tidak't perlu berfikir mengenainya. Segala sesuatu yang saya miliki, saya gunakan setiap hari. "

Dan boleh kulitnya menjadi lebih sempurna?!

Di sini's apa'yang terlibat dengan rutinnya tanpa menghiraukan.

Emily's Pagi Penjagaan Kulit Rutin

1. pembersih:

Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash: "Sekarang, saya'm menggunakan Kiehl's Calendula Foaming Face Wash. "

2. Pelembap:

Oleh Terry Cellularose Baume d'Eau: "Kemudian saya meletakkan pelembap. Banyak pelembap, mereka tidak't menyerap ke dalam kulit anda dengan cukup cepat, tetapi yang ini segera meresap. "

Sisley Hydra-Global Penuaan Anti Penuaan Intense: "Saya juga suka Sisley Hydra-Global. Ia berbau sangat baik."

Charlotte Tilbury Magic Cream: "Saya menggunakan sedikit Krim Magic Tilbury Charlotte bercampur dengan Larutan Kulit Penyegar Glossier."

3. Pelembap Tinted:

Glossier Perfecting Tint Kulit: "Pada siang hari, saya menggunakan Glossary Tender Perfecting Skin'Saya menggunakan warna gelap kerana saya mempunyai sedikit tan. Saya'Saya tidak pasti ia benar-benar merangkumi banyak, tetapi ia menghilangkan saya. "

4. Concealer:

Make Up For Ever 5 Camouflage Cream Palette Color Correct & Concealer: "Jika saya memerlukan sebarang liputan, saya menggunakan Make Up For Ever 5 Camouflage Cream Palette, saya dapati ia satu kali saya mempunyai pemutus besar dan saya mempunyai pelarian yang buruk. , dan saya bangun dan menghantar e-mel ejen saya dan berkata 'Saya tidak boleh pergi ke pemutus.' Ia adalah pertemuan penting. Dia berkata, 'Anda'semula gila. Mereka sudah tahu apa yang anda kelihatan seperti. Ia tidak'Tidak kira jika anda mempunyai zit.' Tetapi saya fikir ia adalah dahsyat, jadi saya pergi ke Sephora untuk mendapatkan bantuan dan mereka memberi saya palet itu. Ia menyelamatkan nyawa saya. Saya mempunyai berus untuk menggunakannya, tetapi ia's mudah untuk menggabungkan dengan jari saya. Saya boleh menggunakannya di bawah mataku juga. "

5. Rawatan Balsem / Rawatan Bibir:

Eucerin Aquaphor Healing Ointment: "Saya meletakkan Aquaphor di bibir saya. Apabila saya mahu kulit saya kelihatan sangat mandat, saya'akan meletakkannya di bawah mataku pada waktu malam. Ia hanya menjadikan kulit saya lebih kenyang dan lembap. Ia's sangat baik ketika saya'Untuk perjalanan saya, untuk menjaga kulit saya daripada mengeringkan minyak dan mengeluarkan minyak. "

6. Face Mist:

Glosyener Mist Face Face: "Untuk menyelesaikannya, saya suka menyembur Misting Wajah Melegakan Lebar untuk menetapkan solek saya."

Emily's Penjagaan Kulit Malam

1. Makeup Remover:

L'Oréal Paris Gentle Makeup Remover: "Jika saya memerlukan remover solek, saya menggunakan L ini'Oréal remover solek mata yang ibu saya memperkenalkan saya bertahun-tahun yang lalu. "

2. pembersih:

Susu Pembersih Sisley: "Sekarang saya'm menggunakan Ejeko's Black Magic Drama & Curl Mascara. Susu pembersih Sisley membuangnya dengan sangat baik. "

3. Retinol:

Memperbaharui oleh Shani Darden Retinol Reform: "[Produk saya'akan berlari penuh] Shani Darden'Krim Pembaharuan Retinol s. "

4. Wajah Minyak:

Sisley Black Rose Precious Face Oil: "Pada waktu malam, saya mungkin menambah Sisley Black Rose Precious Face Oil, yang juga mengenai bau & # x2014; cantik cantik ini."

Emily'Rawatan Penjagaan Kulit

Topeng muka:

Glossier Mega Greens Galaxy Pack: "Apabila saya pergi, saya'akan membawa [ini] bersama-sama. Ia's topeng, dan saya meletakkannya selepas penerbangan. Apabila saya sampai ke hotel, saya meletakkannya selama 20 minit, dan kulit saya terasa lebih baik. "

Sisley Express Gel Bunga: "Jika ia's penerbangan yang panjang, saya'saya akan membasuh muka saya sebelum tidur dan meletakkan [ini]. Ia's topeng yang awak buat't perlu dibasuh. Ia's sempurna untuk pesawat itu. "

Rawatan Spa Korea:

Natura Spa: "Saya'm agak terkejut dengan muka. Rawat besar saya ialah sekali sebulan saya pergi ke spa Korea. Saya biasanya pergi kira-kira 40 minit sebelum pelantikan saya, dan anda boleh masuk ke dalam semua kumpulan yang berbeza ini. Kemudian anda mendapat gosok badan, dan anda'semula berbaring di sana telanjang dengan 20 wanita lain. Mereka hanya merawat anda seperti sekeping daging, tetapi ia's worth it. Kemudian anda mandi, dan saya suka urutan acupressure. Wanita-wanita itu kuat! Mereka juga meletakkan timun parut di wajah anda. Selepas itu, kulit saya sangat lembut, dan saya selalu tidur nyenyak malam itu. "

Emily'Diet, Latihan dan Gaya Hidup

Diet:

"Awak tahu saya'm karnivor. Saya sangat suka makan daging. Saya menginginkan besi jadi saya pasti bukan jenis orang yang anda akan dapati memakan salad. Saya suka memastikan ia seimbang untuk memberi tenaga badan saya dan juga sihat. Saya memasak banyak, supaya benar-benar membantu: Anda tahu berapa banyak garam dan gula dan semua jenis barangan yang anda meletakkan di dalam badan anda. Saya rasa sangat penting untuk memberi rehat kepada diri sendiri. Dan juga benar-benar berfikir tentang perkara-perkara yang datang dan apa bahan yang masuk ke dalam badan anda. "

Senaman:

"Saya tidak'Saya mempunyai jurulatih, dan saya tidak't benar pergi ke gym. Saya pergi berjalan-jalan dan kenaikan dengan teman wanita saya. Itu's mengenai itu. "

Terima kasih kepada New York Times, Ke Gloss, Harper's Bazaar, Elle dan InStyle.

Kedai Emily'Rawatan Penjagaan Kulit

Apa yang anda fikirkan Emily'rutin penjagaan kulit s?
Pernahkah anda mencuba mana-mana produk yang dia gunakan?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map