15 Popular Subang Panjang Fesyen India Popular

Perhiasan perhiasan mungkin aset yang paling menggemari mana-mana wanita muda. Terdapat pelbagai perhiasan perhiasan yang tersedia untuk menghiasi wanita, dan anting-anting panjang juga salah satunya. Apabila datang kepada anting-anting maka anting-anting panjang mempunyai kepentingan sendiri. Anting-anting panjang mungkin tidak menentu dengan gabungan pakaian tetapi memilih yang tepat boleh membuat pakaian yang kelihatan kaya dan elegan.

indian-panjang-anting-fesyen-barang kemas

Jenis yang berbeza dari Subang Panjang dengan Gambar:

Terdapat begitu banyak reka bentuk dan corak yang tersedia untuk anting-anting panjang tetapi memilih yang terbaik mungkin menjadi tugas yang rumit untuk anda. Oleh itu, di sini kami memperkenalkan senarai 15 anting-anting panjang untuk membuat pasangan dengan pakaian anda.

1. Subang Kecil Rumbai untuk Wanita:

tassel-long-earrings1

Anting rumbai panjang sangat popular di kalangan wanita itu. Kita boleh mencari tassels manik panjang atau tassels rantaian panjang. Ini pasangan yang cantik anting-anting malai rantaian pasti akan menjadi aksesori kegemaran anda dan akan menyerlahkan seluruh rupa anda.

2. Reka bentuk anting-anting sederhana mutiara sederhana:

anting-anting-anting2

Seperti yang kita semua tahu bahawa mutiara dianggap memberikan rupa klasik dan agung. Jadi, di sini kami memperkenalkan hiasan mutiara yang panjang yang dapat meningkatkan keindahan pakaian anda. Kami cadangkan anda memakai pasangan ini pada malam anda.

3. India Long Jhumka Earrings in Gold:

1

long-jhumka-earrings3

Jhumka Earrings secara meluas digunakan oleh wanita India. Mereka datang dengan pelbagai jenis corak dan reka bentuk. Di sini kita mempunyai anting-anting jhumka panjang emas yang merupakan perhiasan yang ideal untuk menghiasi anda untuk beberapa acara khas. Oleh kerana anting-anting mempunyai pengaruh etnik, jadi berpasangan dengan pakaian tradisional anda boleh memberi anda penampilan cantik.

4. Subang Drop Earrings:

kristal-drop-earrings4

Subang drop kristal direka dengan bersinar tinggi kristal jelas yang cukup untuk menghiasi telinga anda untuk beberapa majlis khas. Anting-anting drop kristal ini menarik perhatian orang ke arah telinga anda dan membuat anda personaliti yang menarik pada hari itu.

5. Long Shield Earrings for Teens:

perisai panjang-anting5

Anting perisai panjang agak unik dan berbeza anting-anting. Menghidupkan anting-anting bergaya ini dengan seluar jeans kasual anda, memberikan anda seorang wanita moden hari ini. Ini anting perisai yang sangat siap adalah yang terbaik untuk melengkapkan pakaian bergaya anda.

Lihat Lebih Banyak: Subang Untuk Perkahwinan

6. Studded Stone Dangler Earrings Panjang:

studded-stone-dangler-earrings6

Anting dangler adalah aksesori yang sangat terkenal untuk menghiasi telinga wanita. Anting-anting dangler bertatahkan batu ini sesuai untuk sebarang majlis. Kami mencadangkan anda memakainya dengan pakaian parti anda dan anda akan bersedia untuk membuat orang memandang anda.

7. Long-Length Pierced Earrings:

anting-anting panjang-panjang7

Anting-anting berlubang panjang emas direka dengan indah dengan dua rantai gantung. Ini anting-anting menindik yang panjang boleh didapati dalam pelbagai jenis dan corak. Set cantik anting-anting panjang emas ini membantu anda menambah pesona dalam persona anda.

8. Gold Long Drops Earrings Jewellery:

anting-anting emas-panjang8

Perhiasan jatuh panjang datang dalam banyak reka bentuk dan saiz, tetapi mempunyai sepasang anting-anting panjang emas dapat menyelesaikan koleksi perhiasan anda. Ini anting-anting drop panjang emas yang bersinar tinggi boleh dipakai pada bila-bila masa untuk mendapatkan rupa etnik yang lengkap dan canggih.

9. Pereka Long Daun Anting-anting:

panjang daun-anting9

Cuba sesuatu yang baru dengan anting gantung anda dengan reka bentuk anting-anting daun panjang ini. Ia adalah barang kemas yang sempurna untuk menambah rahmat dalam kecantikan anda. Kami yakin bahawa telinga anda akan suka memakai hiasan anting emas yang indah ini.

10. Drop Berlian Panjang Oval Panjang:

oval-drop-earrings10

Kita semua sedar bahawa berlian adalah salah satu permata berharga dalam perhiasan perhiasan dan memiliki sepasang anting berlian panjang dapat membuat anda merasa jauh dari biasa. Pairkan anting-anting bujur berlian panjang dengan pakaian anda dan anda akan bersedia untuk menonjol dari orang ramai.

Lihat Lebih Banyak: Big Earrings For Women

11. Multi-Hoop Earrings Panjang:

pelbagai gelung-anting11

Anjing gelung terkenal secara meluas terutamanya di kalangan gadis-gadis. Subang anting gelung memegang kuasa untuk membuat kenyataan gaya anda sendiri. Anda juga boleh memilih satu gelung besar atau anting-anting gelung yang berbeza mengikut bentuk muka anda.

12. Filigree Earrings Emas yang besar:

besar-filigree-earrings12

Anting-anting filigre mempunyai pesona mereka sendiri apabila kita bercakap tentang reka bentuk anting-anting emas yang terbaik. Jadi, itulah sebabnya di sini kita meletakkan mereka dalam senarai teratas kami. Anting-anting filigree boleh dipasangkan dengan pakaian konvensional. Ini anting-anting filigeri bunga adalah pasangan yang sempurna untuk menambah kecerobohan dalam keperibadian anda.

13. Rama-rama Long Earrings in Silver:

perak-kupu-kupu-panjang13

Jika anda suka menghiasi diri dengan aksesori perak, maka anting-anting perak rama-rama ini dibuat untuk anda. Ini anting-anting anting-anting panjang perak yang cantik mampu menarik perhatian orang-orang ke arah muka anda.

14. Subang Dropet Bunga:

floweret-drop-earrings14

Kita boleh melupakan reka bentuk bunga di aksesori kami. Reka bentuk bunga digunakan secara meluas dalam semua barangan perhiasan di seluruh dunia. Satu dapat mencari bentuk dan warna yang berbeza dalam gaya ini. Jadi, jika anda ingin kelihatan cantik, maka anting-anting drop bunga ini dapat memuaskan anda.

Lihat Lebih Banyak: Emas Kecil Emas

15. Long Drop Earrings dengan Kristal:

long-robek-drop-earrings15

Sepasang anting-anting drop air mata panjang dengan pakaian seterusnya untuk menambah bakat yang elegan. Anting-anting yang direka dengan batu-batu kristal biru dan batu jelas berwarna sempurna untuk memberi anda rayuan yang mempesonakan. Anda boleh menemui pelbagai jenis warna batu dalam, jadi anda boleh memilih satu padanan untuk pakaian anda.

Seperti yang kita ketahui bahawa ada beberapa perkara dan tidak dengan memakai anting-anting panjang, tetapi memakai sekeping anting panjang yang sempurna dengan hati-hati boleh membuat anda kelihatan bergaya dan canggih. Anting-anting panjang memegang kuasa untuk membuat wajah wanita lebih menarik. Menambah anting-anting pereka halus yang panjang dengan pakaian anda boleh melakukan keajaiban ke wajah anda dan menambah rasa kenyang kepada keperibadian anda. Jadi, pilih mana-mana satu daripada reka bentuk anting-anting panjang dan anda akan kami semua bersedia untuk memamerkan kecantikan baru dalam diri anda.

Imej Sumber: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

32 − = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map