9 Sarung Tangan Berbasikal Terbaik untuk Pemula | Gaya Hidup

Sarung tangan berbasikal telah direka khusus untuk menawarkan perlindungan kepada individu yang menunggang kitaran. Antara fungsi utamanya termasuk memberikan perlindungan, kehangatan dan keselesaan kepada pelumba. Sekiranya pengendali bas menunggang dalam suhu sub-sifar, sarung tangan memainkan peranan penting untuk menjaga tangan pengendali basikal untuk memastikan ia tidak kehilangan cengkaman. Di tempat yang lebih panas dan lembap, sarung tangan membantu menghalang tangan pelumba daripada kehilangan pegangan pegangan akibat peluh. Walaupun sesetengah sarung tangan telah direka untuk menambah gaya, terdapat banyak jenis sarung tangan yang memberi tumpuan kepada penyediaan fungsi pengendali sepeda.

Sarung Tangan Berbasikal Terbaik untuk Semua Musim.

Berikut adalah sarung tangan basikal 9 teratas untuk cuaca sejuk.

1. sarung tangan sarung tangan angin sarung tangan monton penuh:

sarung tangan berbasikal

Dibuat dengan penggabungan nilon, kapas, poliester dan getah, sarung tangan Monton sarung tangan sarung tangan angin sarung tangan adalah cukup aset untuk melawan gemuruh musim sejuk. Mereka memegang cengkaman yang hebat dan mengelakkan jari anda daripada membeku apabila berbasikal cepat.

2. Murphy Vintage Style:

9 Sarung Tangan Berbasikal Terbaik untuk Pemula | Gaya Hidup

Nah jika anda cuba menghubungi Connectie Eddie Murphy untuk sarung tangan ini maka tidak ada apa-apa. Dengan 100 peratus kulit semula jadi dan mengait kapas berlapis corak, sarung tangan gaya vintaj ini boleh didapati sebagai penemuan purba tetapi sangat popular. Baki, selesa dan cengkaman adalah USP untuk menjadikannya 5 pilihan terbaik.

Lihat lagi: Kasut Berbasikal Terbaik

3. Sarung tangan Berbasikal Tweed:

1

9 Sarung Tangan Berbasikal Terbaik untuk Pemula | Gaya Hidup

Sambil bercakap tentang keselesaan, selebihnya meletakkan tangan mereka pada fesyen dan bergaya. Kerja tweed atau sarung tangan bercorak format terbaik dipakai pada hari yang cerah untuk mengalahkan haba. Ia lapang dan membolehkan tangan untuk mengelakkan kelembapan memeliharanya segar. Mereka melekat dengan almari pakaian anda seperti yang boleh dipilih dengan warna merah, kuning, biru, hijau dan beberapa warna lain. Jadi seterusnya bahawa anda merancang perjalanan berbasikal anda menjadikannya satu titik untuk mendapatkan ini dan kelihatan pintar ketika anda sukan mereka.

4. Giro Lusso Cycling Glove:

9 Sarung Tangan Berbasikal Terbaik untuk Pemula | Gaya Hidup

Sekiranya anda suka mengikuti perjalanan anda, pilih sarung tangan buatan tangan Giro Lusso buatan China ini untuk bergerak ke hadapan. Dengan kemahiran kulit Cabreta yang berlubang, sarung tangan adalah bukti kemunculan dan keselesaan. Perforasi ini membolehkan pengudaraan dan mengelakkan bau busuk atau kelembapan.

Lihat lagi: Cermin Mata Hitam yang Baik

5. Sealskinz Semua Cuaca Sarung Tangan Perempuan:

9 Sarung Tangan Berbasikal Terbaik untuk Pemula | Gaya Hidup

Berapa baiknya jika anda boleh mengambil sepasang sarung tangan berbasikal terbaik sekali dan gunakan sepanjang tahun? Well Sealskinz mempunyai sesuatu yang ditawarkan untuk anda wanita, yang merancang untuk membuat pengalaman berbasikal anda yang bahagia. Dengan kerja bersih berlubang di kawasan kelapa sawit dan betul-betul menutupi tangan lembut anda sepatutnya selamat ketika anda memasukkannya.

6. Mencerminkan Sarung Tangan Berbasikal:

9 Sarung Tangan Berbasikal Terbaik untuk Pemula | Gaya Hidup

Tidak semua basikal mempunyai lampu dan ia boleh menjadi penghalang utama anda untuk mempercepatkan kitaran anda pada waktu malam. Pasaran kini melancarkan pilihan yang sempurna untuk membuat pengalaman berbasikal malam anda selamat. Sarung tangan berbasikal yang mencerminkan mempunyai tanda panah malam bersinar, untuk mengarahkan kenderaan besar lain dan menunjukkan kedudukan pelumba di jalan raya.

Lihat lagi: Jersi Berbasikal

7. Sarung tangan Berbasikal Gel:

9 Sarung Tangan Berbasikal Terbaik untuk Pemula | Gaya Hidup

Walaupun padding adalah sarung tangan berbasikal yang diperlukan untuk mengelakkan kerosakan pada tisu dan otot di telapak tangan dan saraf, buih gel pada sarung tangan ini mengelakkan pemampatan saraf dan kejutan. Ini adalah yang terbaik untuk wanita yang tidak dapat menanggung tekanan berat dan mencari kelembutan semasa berbasikal.

8. sarung tangan berbasikal rajutan:

9 Sarung Tangan Berbasikal Terbaik untuk Pemula | Gaya Hidup

Sarung tangan berbasikal adalah yang terbaik dalam kulit tetapi bentuk rajutan juga merupakan aset untuk menggigil musim sejuk. Mereka adalah cahaya, berasaskan bulu dan mempunyai pegangan yang baik apabila telapak tangannya berpeluh.

9. Sarung Tangan Berbasikal Forza Musim Sejuk:

9 Sarung Tangan Berbasikal Terbaik untuk Pemula | Gaya Hidup

Sarung tangan tahan air mempunyai kancing Strata ditambah fabrik yang membolehkannya menanggung sebarang jenis angin dan tekanan air. Mereka lembut dan kelihatan berkelas apabila dipamerkan dengan betul.

Imej Sumber: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 88 = 95

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map