9 Charming Pearl Anklets Designs in Fashion 2018 | Gaya Hidup

Perhiasan-perhiasan mutiara sentiasa dipamerkan dan telah menjadi sangat popular dan kekal dalam fesyen sejak berabad-abad kerana ia memberi orang sentuhan diraja dan membuat anda merasa istimewa. Permata mutiara selalu menjadi pilihan pertama terutama gelang kaki mutiara kerana ia membuatkan anda kelihatan elegan dan mewah. Anklets mutiara boleh dihiasi pada sebarang majlis kerana ia membuatkan anda kelihatan hebat seperti yang dipuja oleh lelaki dan wanita.

Reka bentuk Anklet Mutiara yang Indah:

Anklet mutiara meningkatkan rupa seseorang dan reka bentuk buku legenda bahkan menggambarkan perasaan fesyen seseorang dan membantu ia menandakan kesan yang luar biasa pada orang lain. Mari kita lihat di atas 9 reka bentuk anklet mutiara:

1. Gelang Mutiara dan Kristal Cantik untuk Wanita:

Pearl anklets

Gelung kaki yang paling digemari dan menarik adalah untuk setiap wanita tanpa mengira umur bar. Mutiara putih murni bersama-sama dengan kristal telus kelihatan syurga dan menambah kecantikan pada pergelangan kaki anda dan memberikan pemakai penampilan yang menawan dan elegan.

2. Cute Pearl Bow knot Anklet in Rose Gold:

Comel Pearl Bowknot Anklet in Rose Gold

Yang paling trendi dalam fesyen adalah ini comel, menghiasi busur mutiara gelang mutiara deigned dalam hebat muncul naik logam emas. Di atas busur dua mutiara kecil yang menggantung meminjamkan setiap wanita penampilan minimalis dan jenis anklet kecil ini boleh dipakai sebagai pakaian kantor pintar atau pada hangout yang hangat memberikan penampilan yang bergaya.

3. Trendy Airtawar Mutiara Oval Mutiara:

Trendy Freshwater Oval Pearl Anklets

1

Ini adalah berbeza dan anklet yang menarik yang diperbuat daripada mutiara air tawar dan berbentuk bujur. Seluruh anklet direka bentuk dalam corak yang dipaut, di antara bola bersalut perak yang memancarkan menambah kesan yang lebih mulia ke anklet. Kedua-dua mutiara yang digantung di hujung memberikan pandangan eksotik dan mendebarkan kepada kaki anda.

4. Multi lapisan Mutiara Anklets untuk Girls:

Multilayer Pearl Anklets for Girls

Ini jenis anklets lapisan pelbagai sempurna untuk setiap gadis dengan keperluan minimum untuk sebarang aksesori. Anklet meminjamkan definisi baru kakinya dan menjadikannya kelihatan menarik dan lebih menawan daripada sebelumnya. Anklet mutiara yang sesuai untuk dipakai oleh orang-orang muda di pantai atau pada malam-malam malam yang funky untuk menjadikannya kelihatan lebih menarik daripada sebelumnya.

Lihat lagi: Gelang gelang kristal

5. Tradisional Kundan dan Mutiara Anklets:

Tradisional Kundan and Pearl Anklets

Jenis mutiara mutiara dan kundan yang eksklusif dan tradisional ini kelihatan sangat berkelas apabila dipakai pada sebarang acara bertuah atau perkahwinan. Ini jenis anklet meminjamkan anda rupa kerajaan dan tidak pernah ketinggalan zaman juga. Oleh itu, sekali dibeli boleh dihantar kepada generasi lain dan memberi pandangan yang membezakan kepada pemakai.

6. laras coklat kulit mutiara gelang kaki:

Laras Brown Leather Pearl Anklet

Jenis-jenis buku lali yang lebih menarik di atas carta dan sangat disukai oleh setiap lelaki. Anklet itu direka bentuk dalam kulit dan di antara mutiara kecil disemat, dengan itu memberikan rupa tampan kepada kaki kasar dan tuff.

Lihat lagi: Bersalut gelang emas

7. Black Pearl Anklets untuk Lelaki:

Hitam Pearl Anklets for Men

Ini jenis anklets mutiara hitam yang sempurna untuk setiap kumpulan umur lelaki dan sekeping aksesori juga. Walaupun anklet mutiara hitam kelihatan sangat mudah tetapi memandang rupa berkelas kepada mereka dan memakai malam yang hebat atau kelihatan pintar pada apa-apa pakaian kontemporari juga.

8. Gelang mutiara buatan tangan berwarna-warni:

Berwarna-warni Handmade Pearl Anklet

Anklets mutiara buatan tangan sedang memperoleh permintaan kerana anda boleh mereka bentuk mengikut keperluan dan gaya anda dan membuatnya dalam cara yang sangat artistik dan kreatif. Anklet itu direka dengan mutiara yang berwarna-warni dan kelihatan hebat pada setiap lelaki dan memberi mereka pandangan bergaya dan bergaya apabila dijinakkan dengan sepasang pakaian yang tepat.

Lihat lagi: Corak Kaki Anjal

9. Classic Anklets for Men:

Klasik Pearl Anklets for Men

Jenis jenis anklet yang bergaya dan menggerunkan memaparkan penampilan yang berbeza kepada pemakainya dan memastikan setiap kepala bertukar kepada anda. Anklets boleh disesuaikan mengikut kemudahan anda dan kelihatan hebat meminjamkan penampilan yang luar biasa apabila dipakai pada sebarang kesempatan.

Reka bentuk anklet mutiara memperlihatkan rupa seseorang dan reka bentuk buku legenda bahkan menggambarkan perasaan fesyen seseorang dan membantunya menandakan kesan yang luar biasa pada orang lain. Anklet mutiara boleh didapati dalam banyak reka bentuk dan menambah dimensi yang luas kepada keperibadian seseorang. Jadi pilih salah satu mengikut anda dan tetapkan trend baru di rumah fesyen.

Imej Sumber: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map