15 Reka Bentuk Tatu Crown Terbaik Dengan Maksud | Gaya Hidup

Tato mahkota dipilih oleh kedua-dua jantina. Simbol yang jelas adalah royalti. Tetapi ia berfungsi untuk mewakili konsep yang berbeza untuk individu yang berbeza. Ia kebanyakannya dipilih kerana banyak variasi yang boleh dibuat dalam reka bentuknya. Anda boleh menyimpannya dengan mudah atau menambah perhiasan. Anda boleh menjadikannya feminin atau maskulin dan sebagainya. Pada umumnya ia mewakili kuasa, ketuanan dan mungkin - semuanya adalah faktor yang individu berusaha untuk mencapai.

mahkota tattoo designs

Rekaan Tatu Crown Queen dan Ratu Terbaik Dengan Maksud:

Kepimpinan, Kuasa dan Royalti merangkumi ciri-ciri teras trend tatu Crown yang menangkapnya. Reka bentuk tatu mahkota adalah salah satu tatu terbaik yang sesuai untuk orang yang mempunyai watak pemimpin, raja / ratu, dan orang yang suka menikmati rasa hormat.

1. Tattoo Crown Queen Dengan Diamond:

mahkota-tatu-dengan-a-berlian

Untuk membuat kenyataan gaya sendiri, orang memilih tatu mahkota dengan berlian. Berlian seperti yang mereka katakan adalah kawan terbaik gadis dan apa cara yang lebih baik daripada untuk mendapatkan tatu berlian sebagai seni tubuh dengan mahkota untuk puteri itu merasa untuk seorang gadis / wanita. Tatu ini pastinya boleh pergi jauh dengan mengatakan banyak tentang personaliti secara keseluruhan. Berlian terkenal dengan keyakinan dan mahkota adalah tanda royalti.

2. Tatu Mahkota Besar Dengan Batu:

Besar crowns with stones and more details

Reka bentuk tatu mahkota mempunyai banyak kelenturan dalam erti kata bahawa anda boleh menjadikannya siluet hitam mudah atau membuatnya besar dan terperinci. Merentasi abad, penguasa telah memakai mahkota yang terdiri dari asas sederhana yang diperbuat daripada cawangan zaitun hingga ke mahkota baldu yang indah yang dihiasi dengan permata berharga. Oleh itu, bergantung pada citarasa dan gaya anda, anda boleh memilih jenis mahkota yang anda inginkan dalam tatu anda.

Lihat lagi: Gambar Tatu Rama-rama

1

3. Tatu Crown Sleeve Dihiasi Dengan Bunga:

Dihiasi crown with flowers

Reka bentuk tatu mahkota umumnya termasuk unsur-unsur lain seperti bunga, huruf dan sebagainya. Satu mahkota sahaja jarang digunakan oleh orang yang mencari untuk mendapatkan tatu yang menarik untuk menghiasi badan mereka. Sebuah mahkota dengan batu berharga dan bunga di sekelilingnya adalah lebih secangkir teh mereka.

4. Tattoo Crown Skull On Arm:

Mahkota with a skull

Orang yang berminat dengan kekacauan sering mendapat tengkorak tato dengan mahkota. Mahkota itu menambah tatacara kepada tatu mereka dan menjadikan makna lebih jelas dan menguatkan mesej yang berkaitan. Terdapat unsur-unsur tambahan lain juga, tetapi mahkota memberikan tengkorak kerajaan yang ia kekurangan sebelum ini.

5. Lion With Tatu mahkota di tangan:

Mahkota tattoo with a lion

Dari segi tanda zodiak mahkota mewakili tanda matahari Leo. Oleh itu mahkota dengan singa umumnya mewakili tanda matahari Leo. Singa menjadikan makna lebih jelas dan memberikan tattoo menjadi lebih menakutkan. Sekali lagi mahkota dan singa adalah simbol kekuatan, kekuatan dan ketuanan. Oleh itu, orang mungkin memilihnya tanpa Leo sebagai tanda matahari mereka.

Lihat lagi: Reka Cipta Tatu Ular Untuk Lelaki

6. Pasangan tatu Crown On Hands:

Pasangan crown tattoos

Seorang raja tiada apa-apa tanpa seorang ratu. Apa lagi cara untuk menyambung satu sama lain sebagai rakan kongsi untuk hidup dan merasakan royalti melalui seni tubuh. Oleh itu tato pasangan adalah reka bentuk tatu mahkota yang sama juga! Anda boleh memilih jenis mahkota yang mempunyai satu rakan wanita dan seorang lelaki. Ini adalah salah satu reka bentuk tatu mahkota yang popular untuk pasangan.

7. Tatu Crown Dengan Jantung Dan Sayap:

A crown with heart and wings

Satu mahkota sahaja dipilih secara meluas untuk reka bentuk tatu. Tetapi selalunya ia digabungkan dengan unsur-unsur dan ciri-ciri lain untuk menjadikannya kelihatan lebih baik dan bermakna lebih daripada sekadar royalti dan untuk meningkatkan jumlah yang sejuk. Mahkota dengan sayap malaikat dan hati adalah salah satu reka bentuk tatu yang paling keren. Ia menggabungkan rupa diraja dengan mahkota dan mempunyai kebebasan melihat dengan sayap yang meluas.

8. Tatu Crown Dengan Salib:

Mahkota with a cross

Orang Kristian percaya bahawa Yesus disalibkan dengan mahkota duri di atas kepalanya. Banyak fanatik agama mendapat tato silang yang dilahirkan di atas lengan mereka. Ini melambangkan kepercayaan mereka yang mendalam kepada Yesus dan keajaiban yang dapat dilakukannya. Sekali lagi ramai orang boleh memilih reka bentuk ini untuk mewakili perjuangan mereka dan bukan makna Kristian di sebaliknya.

Lihat lagi: Maksud Tattoo Ikan

9. Tattoo Raja Crown Dengan Nama:

Mahkota with a name

Reka bentuk mahkota tipikal lain ialah nama dinobatkan. Raja mewakili pihak berkuasa tertinggi di kebanyakan sistem raja. Dalam sesetengah kebudayaan, raja itu dipercayai wakil tuhan! Orang yang ingin menggambarkan betapa tingginya mereka berfikir tentang diri mereka sendiri sering mendapat nama mereka bertato dengan mahkota yang dihiasi mereka. Ini adalah salah satu reka bentuk tatu mahkota yang sempurna untuk lelaki.

10. Tatu Crown Black Black Pada Leher:

reka bentuk tatu kecil-hitam-mahkota

Mahkota boleh menjadi mudah atau mewah. Kadang-kadang orang yang mudah kelihatan lebih canggih dan mendalam daripada yang dihiasi dengan pelbagai batu permata. Oleh itu, yang paling biasa di kalangan reka bentuk tatu mahkota adalah warna hitam mudah yang dibuat kecil dan umumnya di bahagian dalam pergelangan tangan. Anda boleh mendapatkannya di lengan anda atau di belakang leher anda juga !. Ia adalah salah satu reka bentuk tatu mahkota terbaik untuk kanak-kanak perempuan.

11. Imperial Queen Crown Tattoo:

mahkota-mahkota-tatu

Seperti yang dikatakan perkataan dengan betul, Imperial bermaksud Royal atau raja / raja. Mendapat tatu Crown Crown hanyalah cara yang sempurna untuk menunjukkan kuasa dan perintah yang dimilikinya. Juga, sebagai Imperial menandakan kuasa dengan royalti, ia memberi penghormatan dari orang yang memakai tatu dan juga merupakan tanda kawalan kendiri dan mengambil keputusan bijak dan adil.

12. Reka Bentuk Tatu Crown Tribal:

tribal-crown-tattoo

Suku merujuk kepada reka bentuk atau gaya yang digunakan dalam tatu tradisional di budaya Polinesia. Gaya tatu gaya ini menggunakan garis tebal dan corak geometri semasa menggabungkan elemen baru. Tato suku adalah cara baru dalam kehidupan hari ini. Crown melambangkan kuasa dan prestij. Reka bentuk suku dalam tatu mahkota menambah kecenderungan kesenangan dan juga keperibadian orang yang memakai tatu.

13. Tatu Crown Dengan Quote Dan Jantung:

mahkota-dengan-a-quote-and-heart-tatu

Mencari petikan yang benar-benar memberi inspirasi kepada anda boleh menjadi tatu yang mempunyai makna sebenar di belakangnya dengan unsur-unsur mahkota dan hati untuk rasa istimewa setiap hari. Reka bentuk tatu tradisional hebat tetapi tatu kutipan memotivasikan anda atau hanya membuat anda berasa lebih baik apabila anda memerlukannya. Atau anda boleh mempunyai yang terbaik dari kedua-dua dunia, pasangan quote dengan jantung dan mahkota dan anda akan mempunyai tatu yang semua orang pasti menghargai!

14. Tatu Crown dengan Surat:

mahkota-tatu-dengan-abjad

Apa cara yang lebih baik untuk mendapatkan inkarn daripada dengan permulaan nama seseorang atau dengan abjad pertama nama seseorang. Di atas mereka yang mempunyai mahkota untuk merasakan diraja itu dan di sana anda telah membuat kenyataan gaya sendiri. Tato mahkota dengan abjad sangat popular di kalangan belia untuk menambah karakter seseorang. Gabungan tatu mahkota dengan abjad juga mendedahkan pemikiran seseorang dan juga merasai keseronokan untuk menghargai pemikiran seseorang juga.

15. Tatu Crown Kecil Pada Jari:

jari-mahkota-tatu

Salah satu bahagian tubuh manusia yang paling ketara adalah jari-jari dan memakai tatu atau cincin mereka pasti boleh menjadi kenyataan gaya. Juga, tatu mahkota jari menjadi kenyataan fesyen popular di seluruh dunia. Perkara-perkara terbaik tentang tatu jari ialah mereka serba boleh kerana seseorang boleh mempunyai pelbagai reka bentuk tatu di jari. Tatu mahkota jari sangat popular di kalangan wanita. Reka bentuk mungkin minimalistik dan mudah kerana kawasan kecil yang tersedia untuk membuatnya, tetapi mereka mengatakan banyak tentang rasa dan sikap orang yang membawa reka bentuk tatu mahkota jari.

Mahkota selalu digunakan sebagai simbol kekuasaan dan kuasa diraja. Mahkota itu mencadangkan kuasa mutlak untuk memerintah. Memakai mahkota sebagai tatu adalah untuk kemenangan dan untuk menikmati rasa hormat di kalangan persekitaran. Sebagai simbol tatu, mahkota tidak hanya bermaksud hak memerintah. Ia melambangkan kedaulatan individu, kehidupan, perasaan, dan tindakan. Tatu mahkota adalah simbol kawalan kendiri, dan merupakan peringatan untuk menggunakan kuasa dan kuasa secara bijak dan adil.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 71 = 81

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map