15 Terbaru Kalung Reka Bentuk Mudah untuk Wanita dalam Fesyen

Gadis muda dan wanita suka memakai aksesori yang direka dengan mudah di leher mereka yang tidak hanya menambah keindahan wanita tetapi juga memuji pakaian yang dipakai. Kurti dan jean mudah akan memberikan rupa yang membosankan tetapi apabila ia dipasangkan dengan kalung ringkas yang boleh didapati di mana-mana kedai.

mudah necklace designs

Gadis waktunya untuk mengetahui tentang Reka bentuk Top 15 reka bentuk kalung ringkas yang benar-benar akan membuat perbezaan dalam gaya berpakaian anda. Rantai kosong dengan loket dolar plastik yang hilang adalah hari-hari itu, sekarang sudah waktunya untuk mengemaskini dengan reka bentuk baru dan terkini yang akan sepadan dengan pakaian biasa atau kurta.

Reka Bentuk Kalung Mudah Cantik untuk Wanita Muda dalam Trend:

Berikut adalah reka bentuk kalung mudah terbaik.

1. Manik-manik berwarna-warni Kalung Mudah:

Multi- Colored Bead SimpleNecklace

Sekeping kalung berwarna-warni yang menarik memberikan rupa kacak apabila digabungkan dengan kurta biasa atau pakaian. Manik mempunyai saiz dan bentuk yang berbeza yang disambungkan dengan satu sama lain dengan menggunakan benang dengan cincin reka bentuk bulat kerajinan yang dipasang pada manik-manik.

2. Rantai Kalung Hitam dengan Loket Perak:

Hitam thread Necklace with Silver pendant

Benang hitam adalah sangat mudah namun menjadikan aksesori pernyataan gayanya sendiri. Kalung benang hitam biasanya pendek dengan lampiran kait. Kalung jenis ini digabungkan dengan loket perak Jerman yang teroksidasi. Salah satu reka bentuk yang terkenal adalah loket perak berongga teroksidasi dengan reka bentuk antik di sekitar loket. Benang hitam tipis dihubungkan dengan loket dengan cangkuk yang dipasang pada loket.

1

3. Bib Reka bentuk Kalung:

Bib design Necklace

Kalung Bib sebagai nama itu sendiri menerangkan reka bentuk kalung ini direplikasi sebagai bib yang digunakan untuk mengikat leher anak-anak yang meliputi wilayah dada. Reka bentuk yang sama dicipta dalam membuat reka bentuk kalung ringkas. Reka bentuk ini dibentuk dengan menghubungkan banyak pendants ke kalung tunggal. Reka bentuk kalung bibir perak agak kurang mahal daripada kalung bib emas sebenar. Kalung bibit logam bersalut berwarna lebih popular di kalangan anak-anak muda.

4. kolar kalung emas:

Kolar Gold Necklace

Kalung kolar direka untuk menampung liputan kawasan kolar di bawah leher yang membuatnya kelihatan seperti reka bentuk kalung choker. Kalung emas mudah sederhana ini mempunyai rantaian yang dilekatkan pada bahagian belakang kalung dengan ikatan cangkuk. Penamat kalung jenis ini boleh dibuat sebagai kalung selesai matte atau kusam

5. Kalung Tekstur Jalinan:

Jalinan Textile Necklace

Reka bentuk kalung ringkas ini dibuat dari bahan kapas 90 peratus yang dikumpulkan sebagai bahan sekerap daur ulang dalam industri tekstil. Bahan ini dipasangkan dan disusun untuk membentuk tiga tali kalung crocheted. Kalung jenis ini boleh dibuat dari bahan tekstil tunggal atau berbilang warna.

Lihat lagi: Azimat untuk rantai

6. Herring Bone Design Simple Silver Necklace:

Herring Bone design Simple Silver Necklace

Herringbone yang direka adalah aliran yang rapat dengan corak logam yang menjadikannya rata dan tebal. Lebar kalung itu boleh dibuat tipis hingga sangat tebal. Kalung paling baik dipakai sebagai rantaian kosong tanpa apa-apa loket atau batu tambahan.

7. Kalung Emas dan Mutiara:

Emas and Pearl Necklace

Reka bentuk kalung ringkas ini dibuat dari bahan kapas 90 peratus yang dikumpulkan sebagai bahan sekerap daur ulang dalam industri tekstil. Bahan ini dipasangkan dan disusun untuk membentuk tiga tali kalung crocheted. Kalung jenis ini boleh dibuat dari bahan tekstil tunggal atau berbilang warna.

8. Simple Plain Rose Gold Necklace dengan Infinity Simbol Loket:

Mudah Plain Rose Gold Necklace with Infinity Symbol Pendant

Loket Infiniti telah menjadi reka bentuk loket paling laris dan kegemaran oleh gadis-gadis muda. Mengambil ini sebagai kemajuan positif, pereka membuat kalung emas Rose dengan loket infiniti yang juga dibuat dalam emas mawar. Panjang jenis kalung ini adalah sekitar 6 hingga 9 inci panjang.

9. Twisted Gold-Sterling Silver Necklace:

Twisted Gold-Sterling Silver Necklace

Gabungan perak dan emas menjadikan harga kalung itu lebih murah daripada kalung Emas tulen. Ini menjadikan gadis muda memilih jenis kalung ini. Logam emas dan perak digabungkan dengan teknik mesin terkini untuk membentuk reka bentuk berpintal.

10. Rolo Rantai dengan Loket Berlian Tunggal:

Rolo Chain with a Single Diamond Pendant

Pola rantai Rolo adalah perkara biasa di kalangan lelaki dan wanita. Bagi wanita, adalah wajar untuk memilih loket berlian daripada batu lain. Loket berlian tunggal ini dengan kalung rantai Rolo memberikan pandangan mudah dengan pakaian malam.

Lihat lagi: Rantai loket mudah

11. Kalung emas dengan Crystal Studded Kalung Bar:

Emas Necklace with Crystal studded Bar Necklace

Kalung Emas 6 hingga 7 inci ditonjolkan dengan bar yang direka khas Blok emas yang disemat dengan Kristal putih di tengah-tengah bar menjadikannya lebih menawan. Gadis pasti akan kelihatan cantik dan cemerlang dalam gaun pesta

12. Kalung Loket Berbentuk Hati Cute:

Comel Heart shaped Pendant Necklace

Kalung liontin yang berbentuk hati yang menjadikan rantaian perak mudah kelihatan lebih mahal dan berharga. Bagi lelaki, kalung yang direka ini adalah hadiah terbaik yang dapat dipertimbangkan sebagai hadiah hari valentine!!

13. Rantai Loket Mudah Rumbai:

Jumbai Pendant Simple Necklace

Loket malas adalah reka bentuk loket gantung yang dibentuk dengan menyisir benang yang sangat nipis ke dalam yang kelihatan seperti ekor kuda. Reka bentuk jenis ini digunakan sebagai loket bersama dengan benang atau tali dan juga dengan kalung perak. Rumbai juga boleh dibentuk dengan menyisir logam perak tipis menjadi satu yang dilekatkan pada kalung perak tebal.

14. Kalung Loket Marble Loket:

Marmar Pendant Gold Necklace

Ini adalah reka bentuk kalung menarik mata yang banyak gadis suka memasukinya dalam koleksi kalung mereka. Saiz marmar boleh menjadi kecil untuk yang besar. Untuk kalung ringkas, marmar bersaiz kecil berbentuk segi empat melekat pada pangkalan Emas yang digantung dengan Kalung Emas, yang memegang marmar di tempatnya.

Lihat lagi: Kalung manik kristal

15. Kalung Rantai Manik Kayu:

Kayu Bead String Necklace

Benang berwarna jute kecil boleh dibuat menjadi kalung sederhana yang cantik dengan beberapa kepingan kayu yang diukir menjadi pendants berwarna. Bentuk loket adalah sebagai bulat untuk bentuk heksagon. Panjang jenis kalung ini adalah sekitar 5 hingga 7 inci.

Gadis muda dan wanita selalu suka menambah koleksi perhiasan mereka yang bukan pola pikir yang salah tetapi ia adalah trend fesyen yang muncul dengan reka bentuk dan koleksi perhiasan yang menjadikan wanita tertarik dan suka memiliki mereka dalam koleksi perhiasan mereka. Pastinya senarai itu akan menjadi reka bentuk kalung ringkas yang disebutkan di atas!!

Imej Sumber: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

34 − 33 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map