25 Jumpsuits Kasual dan Formal Terkini untuk Girls and Women

Selebriti dan ikon trend adalah model perlawanan terbaik dan tepat yang kami ingin pakai pada masa-masa tertentu. Pakaian yang sesuai dengan mereka akan mudah menghubungkannya dengan kehidupan mereka yang hidup. Jumpsuits untuk wanita telah menjadi terkenal di awal 1060-an; mereka muncul pada masa itu sebagai satu trend besar yang mengasah mata setiap orang.

Terdapat banyak acara yang datang sepanjang tahun. Pihak-pihak mungkin dibuang untuk rakan-rakan atau kumpulan korporat dan untuk kali ini, pakaian lompat akan memakai pesta terbaik yang lebih selesa serta kelihatan baik. Terdapat pelbagai jumpsuits yang tersedia untuk wanita di pasaran yang lebih masuk akal dalam menyampaikan anda kepada parti.

terkini-kasual-dan-formal-jumpsuits-for-girls-and-women

Jumpsuits ini terutamanya bertujuan untuk menjadi sangat selesa untuk memakai dengan itu ia harus lebih lembut serta cantik mencari bahan kapas dan denim kebanyakannya disukai untuk memastikan keselesaan serta kelihatan lebih baik untuk pakaian. Sesetengah sut lompat akan menggunakan bahan poliester yang boleh membuat lebih banyak reka bentuk untuk kos yang dikurangkan.

Jumpsuits untuk kanak-kanak perempuan atau wanita akan menjadi yang terbaik untuk kelihatan hebat pada monsun. Ia adalah cara terbaik untuk menyerupai fesyen untuk menyediakan pakaian kasual dan separa kasual. Kebiasaannya jumpsuits dipanggil sebagai pakaian satu dengan tangan dan kaki tangan.

Jenis-jenis Jumpsuits yang berbeza untuk Wanita:

Mari kita lihat beberapa jumpsuits yang indah dan selesa untuk kanak-kanak perempuan dan Perempuan untuk majlis-majlis khas dan musim.

1. Blue and White Crepe Jumpsuit:

percetakan biru-putih-cetakan-krep

Pakaian super comel ini akan menjadi sempurna untuk setiap kesempatan dan suar menjadikannya feminin dan wangi. Bahan pakaian ini sangat lembut dan berpendar yang menjadikannya pakaian yang sempurna untuk musim bunga. Kombinasi warna benar-benar hebat dan ia akan menjadi trend trend. Pakaian ini akan menjadi permata dalam almari pakaian. Kain ini akan membuat yang terbaik dan membuat pakaian kasual yang mudah dan elegan kepada orang yang memakainya. Jika anda mahukan koleksi yang unik, pergi untuk membeli-belah dalam talian.

2. Jumpsuits Biba Wanita untuk Tidur:

1

biba-womens-jumpsuit-2

Lompat ini diperbuat daripada bahan sintetik dengan bahagian atas tanpa lengan dan butang. Ia mempunyai panjang buku lali yang lebih rendah yang diperbuat daripada kain yang sangat lembut yang ringan. Ia akan menjadi pakaian malam terbaik untuk tidur yang selesa. Kombinasi warna pakaian akan menjadikannya lebih cantik dan menarik untuk dipakai.

3. Kimia Wanita Rayon Jumpsuit:

kimia-wanita-rayon-jumpsuit-2

Gaya jumpsuits ini untuk wanita dengan warna biru gelap berkelas akan menjadi yang terbaik. Tekstur yang berbeza dan lebih banyak barang yang terperinci membuat lebih banyak daripada yang dijangkakan merinci untuk kos yang lebih rendah menjadikannya bernilai untuk membeli produk. Ia diperbuat daripada kain yang sangat halus menjadikannya selesa dalam semua aspek.

4. Kelab Jealous 21 Jumpsuits Wanita:

cemburu-club-21-womens-jumpsuits-4

Jumpsuits memimpin trend pakaian yang menjadikannya sesuai untuk semua keadaan dengan lebih selesa. Reka bentuk khusus ini diperbuat daripada bahan poliester 100%. Dungaree ini diperbuat daripada polimer berkualiti terbaik dengan itu akan mempunyai kehidupan yang panjang. Jalur di bahagian atas menjadikannya lebih cantik untuk dibeli.

5. Pakaian Pakaian La Attire Ecru:

la-attire-ecru-dress-5

Pakaian La Attire Ecru menjadi fesyen yang sangat tinggi di jalanan kini dengan reka bentuk cantik warna dua. Ini akan menjadikannya salah satu koleksi terbaik dalam almari pakaian anda. Pakaian jumpsuit tanpa lengan ini diperbuat daripada kain halus akan memberikan keselesaan tambahan untuk orang yang memakainya.

6. La Dress Pink Floral Poliester Pakaian untuk Wanita:

la-attire-pink-floral-polyester-dress-for-women-6

Bahan pakaian ini menunjukkan dirinya unik dengan gabungan warna terbaik dan reka bentuk bunga menjadikannya lebih unik dalam koleksinya. Ia akan menjadi yang terbaik untuk membeli produk untuk pakaian fesyen jalan raya mewah dan pakaian barat yang paling sesuai dengan trend utama. Juga, ia akan lebih selesa dipakai tanpa menjejaskan aspek reka bentuk dan kualiti bahan yang digunakan.

7. Fuchsia Palazzo Jumpsuit:

fuchsia-palazzo-jumpsuit-7

Koleksi klasik jumpsuit akan menjadi gerai parti terbaik untuk bersiar-siar. Warna merah jambu kontras dan kain krep poli lembut adalah bahan poliester 100% yang boleh didapati dalam pelbagai saiz untuk memadankan semua keperluan pengguna. Ini akan menjadi selesa untuk dipakai dan dengan tali menarik untuk disesuaikan mengikut saiz pinggang.

Baca Lagi: Jumpsuits Warna Pink Wanita

8. Suit Bermain Cotton Miss Chase Wanita:

miss-chase-womens-cotton-playsuit-8

Saman Cotton Chase Wanita Miss Chase adalah bahan pakaian kapas 100% tulen yang akan sesuai untuk dipakai di pesta koktail. Ia adalah pakaian leher bulat tanpa lengan yang di atas lutut panjang. Ia adalah suite regangan dirajut yang sesuai dengan semua jenis badan. Ia memakai pakaian malam parti yang terbaik untuk wanita. Memakai jumpsuit jenis ini akan memadankan semua jenis orang dari semua umur.

9. Style Quotient Oleh NoI Jumpsuits Kapas Wanita:

gaya-quotient-by-noi-womens-cotton-jumpsuit-9

Kain katun 100% adalah paku parti yang direka klasik yang diperbuat daripada bahan lembut yang membuatnya berasa baik apabila dipakai. Dungaree panjang lutut tanpa lengan juga akan dipakai di luar bahan dalaman. Bagi orang-orang yang mencari keselesaan boleh pergi dengan jumpsuit ini kerana ini akan menawarkan mereka dengan keselesaan penuh membuat mereka merasa memuaskan dengan memakai.

10. Miss Chase Ladies Striped Jumpsuit Padat:

miss-chase-womens-striped-solid-jumpsuit-10

Pemakai parti kasual yang elegan ini diperbuat daripada bahan kapas tulen untuk keselesaan memakai. Ia memakai pakai parti lengan separuh yang mempunyai saiz leher dan panjang mini yang memakai lutut atas. Ia telah meregang regangan dan ideal untuk dipakai untuk mana-mana jenis badan. Ini akan menjadi gaun malam yang mudah elegan untuk wanita.

11. X 'Pose Denim Dungaree Pakaian Wanita:

x-pose-womens-denim-dungaree

Bahan ini diperbuat daripada bahan kapas yang lebih tahan lama. Ia akan menjadi pakaian terbaik untuk sebarang majlis. Ia boleh dibasuh dengan mana-mana detergen ringan dan ia adalah dungaree tanpa lengan yang akan menjadi pakaian parti terbaik. Anda boleh memakai ini dengan keselesaan anda.

12. La Attire Black Printed Crepe Shirt Pakaian untuk Wanita:

pakaian-pakaian wanita untuk pakaian-pakaian hitam

Memakai pesta yang sedang tren kini memerintah hari wanita. Bahan ini diperbuat daripada seratus peratus kapas dan membuat ware pihak terbaik di dalamnya mempunyai kombinasi warna yang unik dengan desain elegan. Anda boleh memakai ini pada semua musim.

13. La Attire White Georgette Faux Pakaian untuk wanita:

la-attire-white-faux-georgette-dress-for-women-13

Pakaian reka bentuk barat yang unik adalah pakaian jalan fesyen mewah yang akan menjadi selesa dan akan berasa bebas apabila dipakai. Ini diperbuat daripada kapas dengan corak atas dan unik warna campuran di bahagian bawah akan lebih baik dilihat. Anda boleh mendapatkan pelbagai reka bentuk dalam kombinasi warna yang berbeza seperti jangkaan dan keinginan anda.

Lihat lagi: Jumpsuits Putih Untuk Wanita

14. Enah Denim & Cetak Jumpsuits untuk Girls:

enah-denim-print-jumpsuit-14

Lompat gadis ini diperbuat daripada kain denim dan gaya kapas bercetak tangan. Bahan ini terbuka di depan untuk memastikan keupayaan haus mudah dan ia juga mempunyai rentetan tali pinggang untuk lebih sesuai untuk jenis badan mana pun. Ia juga mempunyai butang kelapa yang menjadikannya lebih elegan untuk dilihat dan ia perlu dicuci perlahan-lahan dengan detergen ringan untuk memastikan kehidupan yang panjang.

15. Kiara Jumpsuits Wanita:

kiara-jumpsuit-15

The Jumpsuit Kiara adalah pakaian kasual yang boleh dipakai untuk hampir semua keadaan kasual. Ia diperbuat daripada bahan campuran poliester dan kapas yang memastikan keselesaan serta ketahanan. Reka bentuk bunga menjadikannya kelihatan lebih menarik dan elegan ketika dipakai. Ia akan membuat pakaian parti terbaik dan memakai pakaian malam. Ini akan menjadi pilihan terbaik bagi orang-orang yang mencari ketahanan yang lama yang berlangsung lebih lama.

16. White Blue Printed Jumpsuit dengan Lace 426:

putih-biru-dicetak-jumpsuit-dengan-lace-16

Lompat fesyen wanita ini dibuat dengan bahan denim spandeks kapas. Ia akan membuat wajah tersedak yang unik apabila dipakai dan dengan reka bentuk paha Tinggi yang sedang berkembang sekarang-hari ini akan menjadi yang terbaik dalam almari pakaian tidak kira apa acara itu sama ada untuk percutian, untuk makan malam, atau pesta dengan kawan-kawan ia akan menjadi penyaman terbaik untuk semua keperluan.

17. Ripual Romper Rip Curl Junior:

rip-curl-junior-ritual-romper-17

Gaun jumpsuit berwarna hitam yang menarik dengan reka bentuk yang unik dengan reka bentuk yang dilipat di bahagian bawah. Ia mempunyai tunggu anjal untuk dimuatkan untuk semua jenis badan dan dengan kedua-dua corong depan dan belakang serta butiran bersulam pada payudara. Ia akan menjadikan rupa yang elegan. Ia akan menjadi lebih selesa dan memakai fabrik terbaik yang disesuaikan. Pakaian mudah ini akan menjadi yang terbaik dengan aksesori yang sempurna seperti selipar tumit tinggi, atau skandal, dan lain-lain.

18. Nipis c Light Blue Wash pendek Denim Jumpsuit:

nipis-c-light-blue-wash-short-denim-jumpsuit-18

Lompat denim mudah dan elegan ini diilhamkan oleh selebriti yang kelihatan dengan gaya jalanan dan perincian renda menjadikannya lebih menarik. Suite ini akan dilengkapi dengan keselesaan yang melampau dan sesuai untuk semua majlis. Ciri-ciri gaya jalanan akan menjadi yang paling baik melihat dengan semua jenis peristiwa dan ia akan cenderung untuk meningkatkan rupa dan keperibadian pemakai.

19. Jumpsuit Wanita Ungu Feather (Merah dan Hitam - Saiz XL):

ungu-bulu-womens-jumpsuit-19

Di rumah atau membeli-belah, pakaian ini akan menarik minat semua orang terhadap anda. Koleksi terbaru musim ini dibuat dengan fabrik terbaik yang akan memberikan contoh pengguna dan juga mesra kulit. Ciri-ciri reka bentuk fabrik dibuat oleh ketukangan terbaik dan menjadikannya kelihatan elit.

20. Citypret Gray-zee Summer Romper:

citypret-grey-zee-summer-romper-20

Jumpsuit ini untuk kanak-kanak perempuan dengan beberapa warna kelabu menjadikan rupa yang cantik dan meningkatkan pakaian pemakai. Ia dibuat dari romper super selesa yang mempunyai mudah untuk memakai butang ke bawah tengah. Ia adalah reka bentuk paha tinggi tanpa lengan membuat rasa tidak selesa. Haus khas ini akan menjadi lebih unik dan akan menarik mata di sekeliling orang ramai.

21. Sakhi Sang Jumpsuits Hitam untuk Wanita:

sakhi-sang-black-jumpsuit-21

Jumpsuits unik untuk wanita dengan reka bentuk kaca seluruh saman akan menjadikannya mudah dan baik dalam reka bentuk. Ia adalah pakaian lengan setengah dengan reka bentuk leher v. Seluar itu mempunyai panjang penuh, panjang pergelangan kaki dan dengan tali tarik untuk menyesuaikan mengikut saiz pinggang. Ia akan sesuai untuk semua jenis badan. Saman lompat yang lebih elegan ini akan membuat penampilan terbaik dari kumpulan semua-sekitar.

22. Fesyen Expo Night Out Wanita Jumpsuit:

fesyen-expo-night-out-jumpsuit-22

Pakaian berwarna merah berwarna dibuat daripada kapas tulen. Ia sesuai dan akan menjadi saman terbaik untuk majlis-majlis kasual dan untuk malam untuk pihak-pihak dan lain-lain. Ini adalah saman corak pepejal biasa yang mudah dan elegan untuk dilihat. Ia boleh dibasuh berasingan dengan warna gelap dan tidak boleh diluntur untuk memastikan jangka hayat fabrik itu akan membuat penampilan yang baik untuk semua majlis dan semua lapisan kehidupan.

Baca Lagi: Jumpsuits merah bergaya

23. New Sierra Women Crepe Lace Yoke Placket Pocket Polka Dot Jumpsuit:

baru-sierra-women-crepe-lace-yoke-placket-23

Wanita sierra baru krep renda poket poket poket polka dot jumpsuit adalah mudah untuk memakai pakaian yang terbaik dipakai pada musim panas dan lebih selesa sesuai untuk mana-mana keadaan kasual dan membuat anda mempunyai wajah yang tertekan dan pakaian pada pihak-pihak. Ia adalah saman lompat yang indah dengan warna merah terang dan pola bunga yang telus berhampiran iklan leher yang lebih cantik. Ia juga dilengkapi dengan tali pinggang untuk membuat yang terbaik untuk semua jenis badan. Ia mempunyai butang di bahagian depan yang menjadikannya mudah dipakai dan mempunyai seluar panjang penuh.

24. Jumpsuits Wanita CFM Hitam Rayon:

cfm-black-rayon-jumpsuits-24

Reka bentuk Apparels ini yang sangat disesuaikan dengan Rom bahan berkualiti premium. Ia akan tetap lembut dan akan selesa pada kulit anda. Ia mempunyai gaun rayon warna hitam yang bergaya dengan lengan penuh berikat dan di sekitar leher menjadikannya cukup baik untuk dilihat dengan teliti. Dengan corak yang cukup padat, ia akan membuatkan anda kelihatan menakjubkan sepanjang masa dan membuat anda berdiri di hadapan orang ramai.

25. Jiwa Etnik Green Crepe Jumpsuit Elegant:

etnik-hijau-krepe-elegan-jumpsuit-25

Jumpsuit ini untuk wanita mempunyai leher bulat / garis leher yang dibuat dari kain krep dan ia akan menjadi pakaian terbaik untuk wanita. Ia akan membuatkan anda kelihatan kelaparan dan berkelas dengan pakaian lompat yang bergaya ini. Ia direka bentuk unik untuk disesuaikan dibuat dari bahan kapas yang berkualiti tinggi dan ia akan menjadi sesuai di sekeliling pinggang anda sepanjang hari. Dalam kes pakaian sekali-sekala, ia akan menjadi yang terbaik untuk dipakai untuk parti kasual dan perhimpunan malam dengan rakan-rakan.

Jumpsuits boleh didapati dalam tiga model; adalah dinasihatkan untuk memastikan jenis yang mereka pilih sesuai dengan kehendak pengguna. Sebaliknya memakai sesuatu yang bergaya tetapi ia tidak pasti apa yang harus dipilih dalam kes-kes itu sut lompat akan menjadi pilihan terbaik. Melompat akan berada dalam sekeping tunggal dan mudah dipadankan dengan sepasang kasut tumit tinggi dan dompet untuk membuat setiap wanita kelihatan kacak pada sebarang acara. Terdapat banyak pereka yang terdapat di pasaran untuk merekabentuk jumpsuit jeans yang tersedia dalam setiap saiz dan orang-orang dari semua lapisan masyarakat. Ia telah membuat banyak perubahan luar biasa dalam industri puak. Sekiranya anda memakai jumpsuit biasa maka rambut, gelang, dan tudung yang dicetak akan dipakai sebagai aksesori untuk membuat penampilan yang elegan.

Imej Sumber: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Simpan

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

23 − 21 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map