25 Tatu Pemadanan Bergaya & Comel untuk Pasangan | Gaya Hidup

Tato yang sepadan telah memegang semua pasangan muda serta antara keluarga antara ibu, anak perempuan atau saudara lelaki. Tatu padanan yang unik diiktiraf dengan baik kerana reka bentuknya yang ringkas dan elegan. Tatu-tatu yang hampir sama ini boleh dimasukkan ke dalam tatu, pergelangan kaki, pergelangan tangan atau reka bentuk tatu bahu belakang. Pasangan ini dalam cinta yang mendalam yang ingin mengekspresikan emosi mereka melalui reka bentuk tatu atau untuk pencinta yang suka mempunyai reka bentuk tatu yang hampir sama lucu, dan kemudian artikel ini akan membantu anda mencari tatu pencocokan terbaik dari 25 pencocokan yang disenaraikan jenis tatu.

Memilih reka bentuk tatu yang sepadan boleh menjadi mudah hanya jika anda mempunyai idea apa sebenarnya yang sepadan dengan tatu menandakan dan apa yang semua jenis yang ada di pasaran yang telah menjadi super hit di kalangan generasi muda. Untuk mengetahui tentang semua artikel ini berguna yang menekankan pada jenis tatu padanan bergaya terkini dan jenis tatu yang sesuai untuk jenis hubungan.

Reka Cipta Tatu Pemadanan Terbaik dan Menakjubkan:

Mari temukan di sini dengan tattoo yang sepadan dengan yang ditunjukkan untuk mendapatkan lebih sayang dengan isteri atau keluarga anda.

1. Tatu Pemasangan Raja & Ratu untuk Pasangan:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - King & Queen Matching Tattoos for Couples

Serta semua tahu isteri adalah Ratu rumah dan suami raja rumah dengan ini sebagai konsep yang memotivasi pasangan raja dan ratu yang sepadan dengan reka bentuk tatu yang ditandatangani sebagai tatu pergelangan tangan. Lady dan lelaki mempunyai pergelangan tangan mereka dengan menulis Raja dan Ratu dengan mahkota di atas. Perkataan Raja dan Ratu boleh ditulis dalam tulisan kaligrafi dalam format yang berani. Mahkota boleh sama ada dicat hitam atau botol dakwat hijau atau boleh dihiasi menggunakan cat dan batu berwarna-warni.

2. Penyesuaian Reka Bentuk Tatu Pinky:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Pinky Tattoo Design

Antara rakan-rakan, Pinky menjanjikan perkataan adalah kalimat yang biasa dalam perbualan sehari-hari. Janji Pinky ini boleh diukir sebagai reka bentuk tatu yang hampir sama. Tato ini mempunyai dua jari kecil yang memegang bersama, yang merupakan ideologi di sebalik Janji untuk menjaga di kalangan sahabat. Reka bentuk tatu yang paling sesuai sebagai rekaan tatu yang sepadan dengan tatu rakan. Dakwat yang digunakan dalam membuat tatu dibuat halus dan jelas dengan menggunakan dakwat hitam biasa.

3. Memadankan Tatu Burung yang berwarna-warni:

1

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Colorful Bird Tattoo

Reka bentuk tatu yang berwarna-warni ini adalah tatu sepadan yang hampir sama untuk pasangan yang suka dan suka reka bentuk di kalangan gadis-gadis kolej yang suka mempamerkan persahabatan mereka lebih berwarna dengan mempunyai reka bentuk tatu burung sepadan. Sebagai burung dianggap mempunyai banyak kebebasan pemikiran yang sama difikirkan oleh gadis-gadis muda yang suka menikmati kebebasan mereka seperti burung. Bentuk dan saiz tatu adalah pilihan peribadi.

4. Lock & Key Couple Design Tatu:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Lock & Key couple tattoo design

Sekolah lama mengikat Lock dan kunci yang merupakan cara standard mempamerkan cinta oleh pasangan dalam dinding dawai kini digunakan sebagai reka bentuk tatu pasangan sepadan. Salah satu daripada pasangan itu akan mempunyai kunci dan yang lain akan mempunyai reka bentuk utama. Tatu ini berjalan lancar seperti tatu pergelangan tangan. Bentuk kunci boleh diubah mengikut pilihan peribadi; pilihan yang paling umum ialah reka bentuk kunci berbentuk jantung yang mempunyai reka bentuk kecil di tengah kunci.

5. Mencocokkan Infinity Love Design Tatu:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching infinity love tattoo design

Infinity adalah simbol yang digunakan dalam matematik kini telah menjadi rekaan fesyen, yang digunakan sebagai dolar atau anting-anting oleh gadis-gadis. Simbol infiniti melambangkan cinta yang tidak berkesudahan, yang digunakan untuk menandakan cinta di antara pasangan itu. Daripada memakai aksesori mudah alih, reka bentuk tatu kekal ini adalah jenis tatu yang hebat. Reka bentuk tatu yang sesuai dengannya adalah cara mudah untuk berkongsi dan berkongsi cinta mereka dengan cara diagrammatic. Cara moden tatu pasangan yang sepadan ini adalah rangsangan yang nyata kepada anak-anak muda.

6. Memadankan Tatu Rakan Finger Cross:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Cross finger friend tattoo

Jari silang seperti yang kita tahu bahawa kita menyimpannya apabila kita menunggu beberapa keputusan penting. Simbol ini kini digunakan sebagai rekaan tatu kakak yang sepadan atau sebagai rekaan tatu yang sesuai dengan rakan yang terbaik. Ini adalah reka bentuk tatu comel kecil yang boleh ditarik pada tatu jari. Kedua dan jari tengah digunakan untuk menandakan jari silang. Jari itu ditandatangani dengan dakwat hitam atau botol hijau.

7. Pemadanan Piala Coklat Tatu Reka Bentuk:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Coffee cup tattoo design

Bagi pasangan atau rakan-rakan yang sedang dalam kegilaan tentang mendapatkan secawan kopi dan menjadikan mereka sebagai individu yang mengiktiraf simbol, maka reka bentuk tatu ini akan menjadi reka bentuk yang tepat. Saiz cawan boleh menjadi pilihan individu. Cawan kopi direka menggunakan dakwat hitam dengan wap panas keluar dari cawan. Bagi peminat kopi yang juga pasangan yang dijumpai kopi kemudian merawat di antara masing-masing dengan tatu kopi yang sepadan atau sebagai tatu keluarga yang bertahan yang suka kopi.

8. Memadankan Reka Bentuk Tatu Hantu:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Owl Tattoo design

Burung burung hantu dikenali dengan mata yang besar dan tidak tidur pada waktu malam. Angka burung hantu ini biasanya digunakan oleh gadis-gadis sebagai aksesori. Daripada pergi ke permata yang boleh ditanggalkan, kanak-kanak perempuan dan lelaki suka memakai. Burung burung hantu adalah burung kecil yang sesuai dengan reka bentuk tatu kaki kecil.

9. Tatu Pemadanan Matahari Interlocking:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples -Interlocking Sun matching tattoo

Ini api yang direka Reka bentuk tatu Interlocking Sun adalah karya seni kreatif yang ditarik pada jari oleh Suami dan isteri atau pencinta. Jari dua orang yang berbeza diperlukan untuk membentuk satu reka bentuk tatu yang dipanggil sebagai reka bentuk tatu yang sepadan. Oleh kerana dua jari diperlukan untuk menyertai tatu juga dua orang yang diperlukan untuk membentuk pasangan adalah konsep yang digunakan dalam mewujudkan tatu ini.

10. Pemadanan Jantung -Terat Tatu:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching heart -sister tattoo

Ikatan saudara-saudari pastinya ikatan emosi yang lebih kuat daripada ikatan ibu-anak perempuan, yang dilambangkan sebagai reka bentuk tatu jantung yang sepadan. Cara kreatif untuk mengungkap ikatan kakak adalah cara artistik yang hebat untuk berkongsi emosi. Tatu ini direka dengan dua simbol jantung bersambung dengan menulis kecil di bawah yang dinyatakan sebagai saudara perempuan. Inilah cara yang menarik untuk berkongsi cinta kasih kakak perempuan.

11. Memadankan Persahabatan Tahun Tattoo:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Friendship year tattoo

Rakan-rakan terbaik, yang berfikir untuk membuat reka bentuk tatu kekal yang mempunyai reka bentuk yang sama, kemudian memilih rakan yang sesuai dengan reka bentuk tatu dengan reka bentuk bentuk hati dan tahun yang menandakan pertemuan pertama.

12. Memadan Tatu Bulu:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching feather tattoo

Reka bentuk tatu ini boleh dianggap sebagai reka bentuk tatu feminin kerana corak reka bentuk yang curvy dan bergelombang. Saiz dan panjang tatu adalah pilihan individu. Tatu yang elegan ini boleh dipakai oleh adik perempuan atau antara ibu dan anak perempuan.

13. Mencocokkan Tattoo Pasangan Kitty:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Kitty couple tattoo

Reka bentuk tatu Kitty adalah reka bentuk tatu kecil comel yang sesuai dengan reka bentuk tatu pasangan atau saudara perempuan. Kucing itu ditarik menggunakan dakwat hitam dan mempunyai berpakaian warna cerah dan tunduk yang berwarna-warni di kepalanya. Reka bentuk kucing ini juga biasa di kalangan kanak-kanak kecil, bagi mereka pilihan terbaik akan mendapat reka bentuk tatu kucing yang sesuai dipadamkan. Oleh kerana kanak-kanak tidak disyorkan untuk mempunyai tatu kekal.

14. Pemadanan Tatu Gajah:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Elephant tattoo

Reka bentuk tatu gajah adalah cara seni India yang tipikal untuk mereka bentuk tatu. Gajah ditanam menggunakan dakwat hitam dan mempunyai reka bentuk kecil pada tubuhnya. Tatu ini boleh ditarik oleh pasangan yang terlibat dan memberitahu mereka bahawa mereka akan berkahwin.

15. Tatu Kimia Pencocokan:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Chemistry tattoo

Tatu kimia sememangnya reka bentuk tatu pasangan. Apabila pasangan telah memutuskan untuk memakai rekaan tatu yang sama, maka jenis reka bentuk pertama yang boleh dipikirkan adalah reka bentuk tatu yang sesuai dengan kimia. Tatu mempunyai formula kimia Organik yang sebagai bentuk geometri. Untuk menjadikannya motif kecil yang lebih menarik boleh ditarik di dalam struktur kimia berbentuk geometri.

16. Sepadan dengan Tatu Matahari dan Bulan:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Sun and moon tattoo

Matahari dan bulan boleh dipanggil sebagai imej yang sepadan yang telah mendapat kepentingannya di kalangan pereka sebagai reka bentuk tatu yang sepadan. Tatu ini boleh ditandai sebagai reka bentuk tatu lengan. Reka bentuk tatu ini adalah reka bentuk tatu yang sesuai dengan saudara lelaki.

17. Memadai roti Slice Tatu kreatif:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching bread slice creative tattoo

Reka bentuk tatu yang sesuai funky ini yang mempunyai kepingan roti sebagai tema utama yang melalui fesyen kreatif dua kaki dan tangan direka dalam fesyen kartunis. Tatu ini dipilih oleh kebanyakan anak muda

18. Memadankan Wanita Rama-rama Tattoo Kawan Terbaik:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching butterfly women best friend tattoo

Reka bentuk tatu rama-rama yang hampir sama ini adalah reka bentuk tatu wanita tatu yang sesuai. Rama-rama dilukis dengan warna yang berwarna-warni yang mempunyai corak badan yang serupa. Apabila rama-rama berwarna-warni, lebih baik untuk mendapatkan tatu berwarna-warni daripada tatu dakwat hitam.

19. Mencocokkan Reka Bentuk Tatu Anchor:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Anchor tattoo design

Alat penambat yang stabil digunakan untuk mengekalkan kapal untuk kekal di atas sebarang kerosakan semasa berayun. Anchor ini boleh digunakan sebagai simbol tatu sebagai pasangan yang sesuai pasangan tatu yang sesuai sebagai rekaan tatu suami dan isteri yang sepadan. Dengan cara ini pasangan itu boleh selalu ingat bahawa kedua-duanya berakhir untuk menjalani kehidupan yang stabil.

20. Mickey dan Minnie Matching Couple Tattoo:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Mickey and Minnie Matching Couple tattoo

Mickey dan Minnie yang sesuai dengan reka bentuk tatu boleh menjadi reka bentuk tatu pasangan yang baik yang membawa humor dan mewujudkan suasana gembira apabila pasangan melihat satu sama lain reka bentuk tatu. Tatu ini menunjukkan garis besar Mickey dan Minnie kepala dengan Mickey sebagai tatu biasa dan Minnie dengan tunduk pada bahagian atas kepala. Saiz tatu ini lebih disukai untuk menjadi kecil yang membawa kelebihan watak kartun.

21. Matching Puzzle Block Design Tattoo:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Puzzle block tattoo design

Bagi mereka yang suka bermain permainan dan berfikir tentang masa bermain zaman kanak-kanak dengan rakan-rakan yang telah menjadi kawan terbaik mereka boleh menggunakan idea kreatif dalam mempamerkan sifat mesra mereka melalui reka bentuk tatu teka-teki. Dalam reka bentuk tatu ini, blok teka-teki kecil digunakan dalam merekabentuk tatu.

22. Mencocokkan Reka Bentuk Tatu Jantung:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Heart Rate tattoo design

Reka bentuk tatu jenis ini merupakan reka bentuk romantis yang pasti dapat diklasifikasikan sebagai rekaan tatu suami dan isteri yang sepadan. Detak jantung ECG yang dinyatakan dalam garisan tidak sekata ditunjukkan dalam kebanyakan filem dengan episod romantis yang membawa cinta antara pasangan dengan cara bergambar. Reka bentuk garis ini dilukis menggunakan dakwat berwarna hijau atau hitam pada pergelangan tangan kebanyakannya.

23. Tattoo Line Boy & Girl Matching Line:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Boy & Girl matching line tattoo

Ini reka bentuk tatu kecil yang comel adalah cara kreatif untuk menyatakan cinta dan kebudak-budakan dalam pasangan yang dibawa keluar dalam gambarajah garis sebagai rekaan tatu lelaki dan perempuan yang sepadan. Tatu ini berfungsi dengan baik sebagai reka bentuk tatu lengan. Rajah baris ini diambil sebagai watak kartun yang mempunyai perbualan menggunakan benang dan silinder berongga. Watak komik ini adalah cara komedi romantis untuk menyatakan cinta antara satu sama lain.

24. Reka Bentuk Word Design Tatu:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Word tattoo design

Bukannya untuk cara diagrammatic untuk menyatakan kasih sayang, persahabatan, hubungan abang atau kakak yang mengekspresikan emosi ini melalui kata-kata yang lebih kuat. Perkataan boleh menjadi Peribahasa, ayat-ayat penyair terkenal atau sebut harga agama yang mutlak pilihan individu. Tato peribahasa dicadangkan untuk orang yang mendapat motivasi dengan membaca ayat-ayat motivasi, untuk pasangan romantis puisi dua perkataan sederhana atau empat sonnet kalimat dapat membawa kecintaan mereka di antara mereka.

25. Sesuai Pasangan Bunga Design Tatu:

25 Stylish & Cute Matching Tattoos for Couples - Matching Flower Couple Tattoo Design

Tatu bunga adalah reka bentuk tatu biasa yang banyak kanak-kanak perempuan dan sekarang juga suka memilikinya. Kerana ia adalah orang yang paling popular dan biasa dipakai boleh memilih reka bentuk tatu yang sesuai yang boleh dilakukan dengan mudah untuk kedua-duanya dalam beberapa jam. Bentuk dan jenis bunga boleh dipilih sebelum atau dibincangkan dengan pereka tatu.

Reka bentuk tatu yang padan sejuk adalah cara terbaik untuk berkongsi cinta dan emosi antara Dia dan dia, hubungan emosi Sister-Sister atau antara Ibu dan anak perempuan atau anak lelaki. Artikel ini akan memberikan anda reka bentuk tatu yang paling sesuai untuk pelbagai jenis hubungan dan jenis di mana pasangan dapat mengungkapkan cinta mereka dan bukannya mendapatkan hadiah yang mahal, yang akhirnya, hadiah tanpa kehidupan di dalamnya.

Imej Sumber: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map