7 Brushes Alis Terbaik | Gaya Hidup

Antara alat kecantikan yang terdapat sekarang, berus alis adalah salah satu yang paling penting. Berus ini digunakan untuk mencantikkan kening dan menjadikannya lebih menarik. Terdapat beberapa jenama di pasaran yang akan memberikan anda produk terbaik yang diakuisisi sendiri. Walau bagaimanapun, hanya segelintir sahaja yang dapat memberikan kami hasil positif. Berikut adalah beberapa sikat alis terbaik dari beberapa syarikat produk kecantikan terbaik di pasaran.

Berus kening terbaru di India:

1. Berus Alis Mata Bobbi Brown:

Kening Brushes 1

Bobbi Brown telah menghasilkan kuas kening yang menakjubkan yang akan memberikan sentuhan kecantikan istimewa kepada anda. Re-define alis anda dengan berus kepala bersudut ini yang akan meningkatkan penampilan anda semua. Produk mentakrifkan dan membentuk kening dengan tepat. Terutama dengan mata yang indah dengan Berus Mata Mata Bobbi Brown yang menakjubkan.

2. Anastasia Beverly Hills Brush3:

Kening Brushes 2

Fakta yang paling menarik mengenai berus ini ialah ia mempunyai dua sisi. Berus disediakan dengan bulu sintetik yang bagus untuk membersihkan kening yang lasak. Berus juga boleh digunakan dengan produk alis lain. Pada satu hujung, terdapat berus potong bersudut yang direka untuk mengisi gerbang dengan serbuk debu selepas penggunaan eyeliner. Berus direka untuk memberikan pengguna dengan rupa semulajadi dan berkekalan.

3. Anastasia Beverly Hills Brush2:

Kening Brushes 3

Ini adalah satu lagi kuas kening dari Anastasia dan berus dua sama seperti yang sebelumnya. Berus kening rata disediakan dengan bulu lembut dan digunakan dengan warna kening coklat untuk hasil terbaik. Pemegang nipis akan membolehkan anda mempunyai cengkaman yang lebih baik pada produk ini dan reka bentuk rata adalah yang terbaik untuk aplikasi artistik. Menurut stylists, berus alis ini akan digunakan dengan Anastasia Beverly Hills DIPBROWN Pomade (coklat).

1

4. Lancome Berus Pembentuk Kening:

kening brushes

Berus ini dilengkapi dengan baik di kedua-dua belah pihak. Berus akan membolehkan anda menggunakannya dalam pelbagai cara. Tip berus lingkaran dimaksudkan untuk membentuk semula alis dan ujung yang lain adalah untuk menyembuhkan dan mengadun. Hujung ketepatan produk direka untuk menyebarkan warna ke alis secara merata. Produk ini mengandungi elemen sifar sulfat dan benar-benar selamat untuk digunakan.

5. Anastasia Beverly Hills Brush3:

Kening Brushes 5

Berus ini telah dibuat untuk mereka yang suka mengikuti fesyen perubahan harian dan dunia kecantikan. Berus # 20 dari Anastasia adalah produk bertaraf dunia. Ia dilengkapi dengan alat yang diperlukan untuk menggariskan dan menonjolkan alis. Berus sangat berfaedah untuk membersihkan kening dan menjadikannya kelihatan cantik. Warna coklat akan berfungsi dengan baik dengan produk ini untuk menjadikan kening anda kelihatan hebat.

Lihat lagi:  Berus Untuk Pembayang Mata

6. Divo Brown Brush:

Kening Brushes 6

Berus kening Divo Brown kelihatan bagus dan berfungsi dengan baik. Ia disediakan dengan dua bulu yang berbeza pada setiap sisi kepala. Dibuat oleh profesional kelas atas, berus ini akan memberikan anda rawatan solek alis yang sesuai yang anda inginkan. Bersama-sama dengan itu, berus alis ini juga merupakan salah satu produk paling berpatutan dalam kategorinya.

Lihat lagi:  Berus Mekap Mata Terbaik

7. BASICARE Eyebrow and Eye Lash Brush:

Kening Brushes 7

BASICARE telah menghasilkan berus yang menakjubkan yang boleh digunakan untuk lebih daripada satu tujuan tertentu. Produk ini bertujuan untuk memenuhi keperluan pengguna kecantikan dengan keselesaan mereka sendiri.

Lihat lagi:  Jenis Berus Eyeliner

Imej Sumber: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map