9 Chains Gold 18k Terkini dalam Gaya Berbeza | Gaya Hidup

Emas telah digunakan untuk membuat perhiasan sejak zaman batu. Ia boleh dibuat ke dalam rantaian, bangle kerana sifat gelembungnya. Lelaki dan wanita memakai leher mereka sebagai rantai. Dari nipis hingga lemak, rantai dibuat untuk memenuhi semua rasa. Kemurnian emas juga bervariasi dengan gaya. Rantaian emas yang ideal diperbuat daripada 18k hingga 22k.

18k Gold Chains

Rantai Emas 18k Cantik untuk Wanita dan Lelaki:

Rantai 18 k mempunyai corak yang sangat besar. Mereka kelihatan baik dan tidak memerlukan banyak bayaran. Oleh kerana ia adalah 18k, ia boleh dibuat dalam pelbagai reka bentuk. Di sini lihat Rantai Emas 18k Wanita dan Lelaki dengan imej.

1. Rantaian Emas 18k Panjang untuk Lelaki dan Wanita:

Panjang 18k Gold Chain

Ramai orang berfikir emas menunjukkan piawaian mereka. Mereka lebih suka memakai rantai panjang untuk menunjukkannya. Rantai emas panjang 18k adalah kegemaran lelaki dan wanita pertengahan umur. Anda boleh memakai mereka dengan loket. Ia kelihatan baik pada saris. Jika anda tidak mahu memakai set emas berat, maka rantai emas panjang 18k adalah pilihan terbaik.

2. Rantai Emas Mudah Ringkas 18k:

Pendek Simple 18k Gold Chain

Banyak gadis muda ingin memakai rantai emas nipis pendek di lehernya yang halus. Rantai emas pepejal 18k sempurna untuk membuat rantaian pendek. Mereka dipakai dengan loket kecil. Ia kelihatan baik pada bingkai badan nipis. Ia bagus untuk digunakan sehari-hari. Tetapi anda perlu berhati-hati kerana ia adalah halus.

3. Rantaian 18k Emas yang Besar dan Berat:

1

Besar and Heavy 18k Gold Chain

Rantai Emas 18k yang besar dicintai oleh pembungkus dan wanita tengah dan wanita berusia pertengahan hingga tua. Mereka berat dan besar. Ia dibuat untuk bersinar dan mendapat perhatian semua. Anda mungkin tidak mahu memakainya dan berjalan di jalan-jalan tanpa senjata.Ia sesuai untuk majlis perkahwinan.

4. Rantai Emas 18k Pusingan:

Pusingan 18k Gold Chain

Rantaian 18k Gold Round mempunyai band bulat. Mereka tidak begitu halus. Ia tidak digalakkan untuk wanita yang mempunyai rambut panjang kerana rambutnya mungkin kusut. Ia sejuk dengan loket bersaiz sederhana. Ia juga agak berat.

Lihat Lagi: Rantai Mudah Dalam Emas

5. Rantai emas rata dan kosong 18k:

Flat and Plain 18k Gold Chain

Rantai 18k Gold Flat adalah rantaian gaya 90-an. Mereka ditekan dan luas. Ia dipakai dengan loket besar. Rantaian ini biasanya pendek. Ia kelihatan baik pada orang gemuk. Rantaian ini berat berat. Ia mendapat semua perhatian. Anda boleh memakainya pihak.

6. Linear Cable 18k Gold Chain:

Linear cable 18k Gold Chain

Kabel linear 18k Gold chain adalah rantai emas gaya tradisional. Mereka adalah corak interlocked. Corak ini dilihat dalam rantaian anchor kapal. Ia sangat mudah dilihat. Ia sesuai untuk kegunaan seharian.

Lihat Lebih Banyak: 24Ct Rantai Emas

7. Hex Link 18k Gold Chain:

Hex link 18k Gold Chain

Hex link 18ct Gold Chain adalah rangkaian corak moden. Ia kelihatan sama dengan rantai emas bulat. Mereka disukai oleh orang yang tidak mahu rantai besar. Ia mudah dan halus. Anda boleh memakainya untuk bekerja dan digunakan setiap hari. Ia kelihatan baik pada pakaian India dan Barat.

8. 18k Rantai Emas dengan Berlian:

18k Gold Chain with diamonds

Setiap wanita seperti berlian, dia memakai mereka sebagai loket atau anting-anting. Berlian ditambah ke rantai juga. Biasanya mereka tidak dipotong, tetapi beberapa reka bentuk moden mempunyai berlian sepanjang rantai. Mereka lebih berguna untuk fungsi parti atau perkahwinan.

Lihat Lagi: Rangkaian Emas 22K

9. Reka bentuk Kontemporari 18 Rantai Emas Karat untuk Wanita:

Kontemporari design 18k Gold Chain

Banyak rantai emas mempunyai reka bentuk dan corak. Reka bentuk kontemporari 18k rantai emas putih mempunyai reka bentuk pintar. Mereka adalah daun, bunga, bulu dan bentuk berteknologi tinggi. Mereka sangat moden dan sejuk. Ia disayangi oleh semua anak muda. Banyak yang memakai baju barat.

18 Rantai Emas Carat adalah mudah untuk menjadi gaya di rantai emas. Mereka tidak mahal seperti rantai emas 22k. Anda boleh memakainya untuk bekerja atau pihak. Mereka kelihatan pintar dan sangat menarik. Mereka bersinar serupa dengan rantai emas biasa.

Imej Sumber: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 9

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map