9 Gambar Amy Jackson tanpa Makeup | Gaya Hidup

Lahir dan dibesarkan di UK, Amy Jackson memulakan kerjayanya semasa remaja awal, 16 untuk menjadi tepat ketika dia mendaftar untuk model. Dilahirkan kepada ibu bapa Inggeris, model British ini sentiasa mempunyai minat untuk filem sehingga pengarah Tamil A.L Vijay mendapati dan memperkenalkannya kepada industri filem India Selatan. Menyebarkan sayapnya sedikit lebih setiap hari, tidak lama kemudian dia mendapati jalan ke Bollywood, debut pertamanya adalah pada 2012 baru-baru ini. Semasa mengambil bahagian dalam pemodelan aktif di UK, Amy serentak menguruskan debut filemnya di sini di India dan tidak lama kemudian menjadi wajah terkenal dalam filem India Selatan. Seperti setiap seorang Amy mempesona di skrin tetapi ia datang kepada soalan di mana kita tertanya-tanya bagaimana dia kelihatan di belakang kamera tanpa persembahan studio. Dalam artikel hari ini, kita akan membongkar buku-buku Amy melihat bagaimana pelakon cantik ini membawa dirinya tanpa solek profesional yang menyembunyikan ketidaksempurnaannya.

1. Terbaik Peminat:

9 Gambar Amy Jackson tanpa Makeup | Gaya Hidup

Meletakkan denim denim dan baju persik karangnya, Amy Jackson menunjuk kamera dengan salah seorang penggemar kesayangannya. Rambut terbuka dan ditinggalkan dalam keadaan semulajadi, Amy tidak memakai tanda solek selain bibir bibir vampir yang bertenaga yang menonjolkan nada kulitnya ketika dia tersenyum lebar.

2. The Game Selfie Game:

Amy Jackson without makeup pictures 2

Amy dalam gambar ini memutuskan untuk bangun awal pagi dan mengklik selfie pembunuh di mana dia menimbulkan tanpa taburkan satu sisa solek di wajahnya. Freckles cahayanya menghiasi kulitnya yang lembut tanpa cerah kerana mata cerahnya bersemangat semata-mata.

3. Di belakang Adegan:

Amy Jackson without makeup pictures 3

Selamanya Amy, Jackson dalam gambar ini telah diklik di belakang tabir untuk salah satu filemnya di mana dia memaparkan pemandangan kasual klasik musim panas yang telah memasangkan kereta kebal putihnya dengan celana denim birunya ketika dia berpose tanpa sebarang solek di wajahnya yang lain daripada penunggang yang memegang rambutnya dari dahi.

4. Mahkota Ratu:

1

Amy Jackson without makeup pictures 4

Gambar Amy Jackson yang mempesona itu kembali ke zaman remaja ketika dia memenangi gelaran Miss Teen World yang dimahkotai. Masih kembali ke UK, Amy kelihatan ganas dan tanpa cacat pada masa yang sama kerana wajahnya tidak ada mulas. Senyuman lebarnya mengatakan semuanya dalam gambar ini.

5. Kereta Selfie:

Amy Jackson without makeup pictures 5

Kita semua mempunyai bahagian yang saksama dari kereta diri kita sendiri dan dari segi penampilannya, Amy Jackson juga mempunyai tubuhnya. Walaupun warna gelap meliputi sebahagian besar mukanya, kita dapat memberitahu dia tidak mempunyai solekan ketika dia ditayangkan oleh kerusi tingkap yang kelihatan sempurna untuk trend.

Lihat lagi:  Prachi Desai Tanpa Makeup

6. Penggambaran Photo Shoot:

Amy Jackson without makeup pictures 6

Memulihkan salah satu gambar lama dari pucuk foto Amy, di sini kita melihat Amy bergambar untuk melihat pemandangan pagi yang baru, rambutnya dipertontonkan untuk melihat pemandangan kepala pagi sambil kelihatan berkilat dan segar, terang dan cerah dalam gambar ini.

7. Kesempurnaan:

Amy Jackson without makeup pictures 7

Berikut adalah gambaran minda yang meniup keindahan yang bergambar untuk foto lain di mana dia hanya kagum dengan peminatnya dengan salah seorang daripada modelnya. Menggalakkan keperluan minima dari apa yang kita panggil solek, di sini Amy memberikan salah satu pukulan foto terbaiknya.

Lihat lagi:  Parineeti Chopra Tanpa Makeup

8. The Classic Look:

Amy Jackson without makeup pictures 8

Namun satu lagi gambar yang diambil dari pemotretan foto Amy Jackson, kali ini Amy kelihatan jauh lebih matang dalam dirinya sendiri dengan menggunakan warna merah dan bulu yang minimum untuk melengkapkan gambar. Sekali lagi dia kelihatan mempesonakan walaupun tanpa cincin berbulu.

9. Permainan diri:

Amy Jackson without makeup pictures 9

Sekali lagi kami mendapati seorang lagi pembunuh selfie dari Amy Jackson menggunakan pelapis mata minimum yang minimum untuk membuat mata lautannya muncul ketika dia menonjol untuk diri sendiri yang kelihatan tanpa cacat dan segar.

Lihat lagi:  Alia Bhatt Tanpa Makeup

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 − = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map