9 Koleksi Terbaru Bengali Tant Sarees dengan Imej

Bare saree Bengali sesuai untuk iklim kering dan lembap. Ia secara tradisional ditenun dari kain kapas yang ringan dan ringan. Terjangkau dan selesa, lihatlah koleksi saree teratas 9 yang kini boleh didapati dalam pelbagai jenis dan reka bentuk.

9 BANTEN TANAMAN TANAMAN SANTI DAN SILA Sutera Terbaik:

1. The Jari Peta Paad Tant:

Tant Sarees

Rasa seperti bola belle di Jari Peta Paad saree. Warna merah kaya dari saree dilengkapi dengan sempadan lebar yang ditenun dari renda emas bersama dengan bulatan emas di pallu, memberikan sentuhan rahmat dan keanggunan.

2. Krim Dan Maroon Baluchari Tant:

Tant Sarees -Cream And Maroon Baluchari Tant 2

Rasa gembira dalam saree mewah ini. Kecantikan itu terperinci sempadan dan pallu. Pangkalan krim baluchari tant bercakap kelas dan kecanggihan. Reka bentuk sederhana, merah terang berbeza dengan pallu dan sempadan yang menggambarkan cerita terperinci dari mitologi Hindu. Pakai saree ini dengan kemahiran.

3. Royal Tant Benarasi:

Tant Sarees -Royal Tant Benarasi 3

Menggabungkan kekayaan klasik yang benarasi dengan anugerah tantang tradisional, Tant Benarasi moden ini mempunyai benang zardori emas yang ditenun menjadi rekaan benar, mengubah kain menjadi saree mewah. Emas merah, emas dan kuning melengkapi satu sama lain dengan sempurna, membolehkan anda melihat dan merasa indah. Adorn saree ini indah pada majlis perkahwinan dan pengantin perempuan dan pengantin perempuan itu bukanlah satu-satunya wanita yang dikagumi.

1

4. Tarian Pereka Floral:

Tant Sarees -Floral Designer Tant 4

Pukul panas dalam saree yang indah ini. Ini saree pereka cahaya dan berangin yang unik adalah unik. Sempurna untuk musim panas, tangan dicat rekabentuk bunga diturunkan dengan indah melawan latar belakang mustard yang dibingkai oleh sempadan merah. Mata segera ditarik ke pallu. Nampak seperti kerja seni semasa anda memakai saree ini pada waktu makan tengah hari atau siang hari.

Lihat lagi: Designer Chiffon Sarees

5. Pink And White Pastel Tant:

Tant Sarees -Pink And White Pastel Tant 5

Cukup dalam pastel, warna musim panas. Pastels bangun pada trend musim ini. Lihat anggun dalam warna merah jambu dan putih yang indah ini. Warna merah jambu pastel menenangkan mata dan dibingkai indah dengan sempadan emas yang lembut. Reka bentuk daun yang berbeza berfungsi dengan baik dengan selendang bergaris-garis. Perhatian ditarik ke pallu dengan burung merak putih di kalangan dedaunan. Nampak seperti seorang puteri dalam saree indah ini, sesuai untuk setiap musim panas.

6. Blue And White Tant Cotton Saree:

Tant Sarees -Blue And White Tant Cotton 6

Terlihat hebat dalam warna biru dan putih. Seluruh saree dihiasi dengan corak daun rumit pada kapas telus yang menangkap mata dan elegan, sementara biru diraja digabungkan dengan putih berkilauan segar dan menarik.

Lihat lagi: Georgette Sarees

7. Black And Gold Tant Saree:

Tant Sarees -Black And Gold Tant Saree 7

Hitam, warna yang selalu fesyen. Gabungan hitam dan emas yang menakjubkan ini adalah klasik yang mutlak. Memikat dengan aristokrasinya, corak bunga jacquard emas dan corak berlian bersama-sama dengan sempadan emas yang tebal menjadikan ini saree sekeping yang tidak berkesudahan. Tiba pada sebarang petang sebagai kecantikan hitam dan putar beberapa kepala.

8. Green And Cream Tant Cotton Saree:

Tant Sarees -Green And Cream Tant Cotton Saree 8

Berdiri di khalayak ramai dan menangkap pandangan semua orang dalam saree kapas yang menakjubkan ini. Badan krim saree diliputi dalam reka bentuk bunga yang rumit dan palla hijau daun mempunyai corak bunga yang mengingatkan zaman dahulu. Lihatlah klasik dan elegan di saree yang indah ini.

Lihat lagi: Bomkai Silk Sarees

9. Festival Tant Saree:

Tant Sarees -Festival Tant Saree 9

Koleksi kami tidak dapat lengkap tanpa gaya tradisional, pereka merah dan putih ini. Ketika menghadiri Durga Puja, ini adalah saree yang dapat dilihat. Dengan perbatasan paisley merah dan kerja butti merah yang bertentangan dengan warna putih, ini adalah klasik. Pallu ditutup dengan reka bentuk vas tradisional dan terperinci. Cahaya dan lapang, berasa selesa dan istimewa dalam saree ini semasa melakukan ritual puja.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

84 + = 93

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map