9 Lipstik Musim Panas Terbaik dan Shades | Gaya Hidup

Make up tidak lengkap tanpa gincu dan wanita tidak dapat membayangkan hidup mereka tanpa juga. Dengan semua warna, glamor dan drama yang mereka tambahkan ke wajah, ini pasti tidak akan terlepas apabila anda berfikir tentang berpakaian. Musim panas adalah masa yang tepat untuk memamerkan warna-warna dan bersemangat untuk membuat perasaan seksi. Berikut adalah beberapa warna musim panas yang akan meningkatkan penampilan keseluruhan dan menambahkan kehidupan ke wajah anda. Warna ini boleh didapati dalam pelbagai jenama dan datang dengan tekstur berwarna krim atau matte seperti yang dikehendaki meluncur ke atas bibir sehingga melembapkan mereka dan tinggal sepanjang hari juga.

Lipstik Musim Panas yang Cantik dan Shades Dengan Imej:

Pepto Pink:

9 Lipstik Musim Panas Terbaik dan Shades | Gaya Hidup

Pink merah jambu adalah teduhan yang paling berlaku untuk semua make-up. Teduh gelap atau cahaya, merah jambu panas berjalan lancar untuk semua majlis dan sepanjang masa sepanjang hari. Dari kuku ke mata, warna merah jambu ini telah menyebarkan kesibukan pada wajah semua orang.

Lihat lagi: Brown Shades Of Gincu

Batu karang:

9 Lipstik Musim Panas Terbaik dan Shades | Gaya Hidup

Coral sesuai dengan semua kulit dan menambah kehidupan ke muka. Anda boleh menggunakan karang dengan warna merah atau nipis merah jambu untuk disesuaikan dengan jenis kulit yang diperlukan. Warna gelap atau cahaya, ia pasti berfungsi untuk semua. Cukup tim dengan bijak dengan sisa make-up anda untuk menambah glamor.

Lilac:

9 Lipstik Musim Panas Terbaik dan Shades | Gaya Hidup

1

Teduhan ungu ini menonjol untuk kulit yang saksama dan mencerahkan muka. Langit berada di, tetapi pilihan yang sukar kerana ia mungkin membuatnya kelihatan gelap juga. Mendapatkan warna yang betul adalah penting untuk meningkatkan kecantikan anda.

Orange:

9 Lipstik Musim Panas Terbaik dan Shades | Gaya Hidup

Ini mungkin kelihatan teduh yang sukar untuk dibawa, tetapi jeruk pergi dengan semua pakaian dan sesuai dengan semua kulit. Bayangan itu berani tetapi dapat dibawa dengan mudah apabila digabungkan dengan hak make up. Ia memberikan getaran yang meriah dan menambah rupa yang halus atau berani bergantung kepada pakaian dan pakaian.

Peach:

9 Lipstik Musim Panas Terbaik dan Shades | Gaya Hidup

Peach adalah naungan muktamad untuk musim panas ini. Ia memberikan rehat yang tenang dan santai yang sesuai dengan mod percutian. Berikannya dengan banyak kohl dan maskara untuk membuat mata dan anda dapat melihat jatuh mati dengan mudah.

Lihat lagi: Gincu Biru Cerah

Merah:

musim panas lipstick

Merah sesuai untuk pagi, petang dan malam. Ia adalah kegemaran dan kegemaran masa untuk wanita. Gunakan dengan gloss untuk rupa hari dan teduh yang lebih mendalam untuk melihat panas yang panas untuk tarikh yang mendesis. Bahagian yang terbaik dengan warna merah adalah, anda boleh memakai baju peachy atau pink agar sesuai dengan kulit dengan baik.

Tangerine:

9 Lipstik Musim Panas Terbaik dan Shades | Gaya Hidup

Mereka suka pic tapi ingin menjadi lebih eksperimen, tangerine adalah bayangan untuk anda musim panas ini. Ia menjadikan kelihatan keseluruhan sangat bersemangat dan meriah, sesuai dengan semua warna kulit dan dilengkapi dengan pelbagai warna untuk kulit yang hangat. Anda juga boleh mencuba ini dengan make-up berani dan berwarna untuk menambah drama.

Ungu:

9 Lipstik Musim Panas Terbaik dan Shades | Gaya Hidup

Ungu tidak terlalu tinggi dan disukai biasanya, tetapi akan menyebarkan banyak kehidupan musim panas ini. Varian merah jambu, ungu dan lavender boleh digunakan untuk menjadikan teduhan kelihatan berbeza. Bagi mereka yang mempunyai kulit yang saksama, nada plum atau naungan yang lebih gelap menonjolkan rupa.

Lihat lagi: Bourjois Gincu Gincu

Nudes:

9 Lipstik Musim Panas Terbaik dan Shades | Gaya Hidup

Warna telanjang berjalan lancar dengan segala-galanya. Ia boleh memberikan anda rupa yang gelap dan terik yang sesuai untuk musim panas. Ia memberikan rupa yang lembut tanpa membuat kulit kelihatan pucat dan tidak bermaya. Teduh sempurna untuk mereka yang tidak suka warna berani tapi ingin menambah sedikit berisi ke bibir.

Warna gincu ini sesuai untuk musim panas kerana kesan menenangkan yang diberikan kepada pengguna dan pengguna yang melihatnya. Apa yang perlu anda lakukan adalah yakin dan bawa diri anda dengan rahmat.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 85 = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map