Pek Wajah Terbaik Lodhradi Untuk Pembaikan Kulit Yang Rusak | Gaya Hidup

Indulgensi Diraja Lodhradi adalah ubat herba ayurvedic yang menyegarkan kulit dan membaiki kulit. Ia membantu menyembuhkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat, jerawat dan sebagainya. Formula ini menggunakan campuran herba yang unik dan membantu melindungi kulit. Lodhradi unik dicampur dengan tiga ramuan Lodhra, dhanyaka dan vacha. Herba ini membantu mengurangkan keriput, jerawat dan jerawat. Ia menghalang penuaan pramatang.

Produk Pek Wajah Terbaik Lodhardi Untuk Pembaikan Kulit Yang Rusak:

Berikut adalah beberapa pek Muka Lodhradi yang boleh didapati di India, pilih dari bawah pek Wajah teratas,

1. Laphradi Skin Repair Pack Pack:

Lodhradi Skin Repair Face Pack

Ia adalah gabungan herba yang kaya dengan antioksidan dan vitamin yang membantu untuk mempunyai kulit tanpa cacat. Ia mengandungi dhanyaka dan vacha yang kaya dengan vitamin C. Komposisi rahsia tiga bahan seperti lodhra, dhanyaka dan vacha. Ini adalah pilihan dari hutan Himalaya dan produk ini adalah kejam dan 100% vegan.it tidak merengsakan kulit. Dhanyaka adalah astringen yang mempunyai sifat hasantiseptik dan anti-bakteria. Vacha meningkatkan peredaran darah. Ia menyembuhkan kerengsaan akibat pencemaran. Antioksidan juga hadir yang membuang toksin pada kulit. Ia membantu membersihkan kecacatan dan melindungi kulit daripada pelbagai jangkitan. Vacha merangsang aliran darah dan membantu mempunyai kulit yang sihat. Ia adalah beg muka Lodhradi yang terbaik.

Pembaikan muka kulit Lodhradi Skin adalah 100% penyelesaian kecantikan organik dan Ayurveda untuk kulit tanpa cacat. Ia membantu dalam pengetatan dan pengukuhan kulit. Ia berfungsi dengan kedua-dua jenis kulit berminyak dan kering.

Gunakan: Campurkan kuantiti yang baik dari pek muka Lodhradi dengan susu dan tampalkan pes yang tebal. Pada muka yang baru dibersihkan, tampalkan stroke pada muka dan biarkan ia kering.

Harga: Ia berharga Rs.1499 untuk 50g.

2. Royal Indulgence Lodhradi Detoxifying Face Mask:

Royal Indulgence Lodhradi Detoxifying Face Mask

Ia mengandungi pelbagai herba, ubat herba yang kaya dengan dhanyaka dan vacha. Masker muka Ayurveda yang membersihkan dan membaiki kulit. Herba kaya dengan vitamin yang meningkatkan kesihatan kulit. Mengelakkan penuaan pramatang. Memberi kulit tanpa cacat. Menyahtoksikan kulit. Mengeluarkan kotoran dari liang-liang. Ia adalah topeng muka Lodhradi yang sesuai. Harga pek muka Lodhradi di India adalah nominal apabila dibandingkan dengan pek muka ayurvedik lain. Topeng detoksifikasi Lodhradi ini sesuai dengan setiap jenis kulit. Ia membantu mengawal kehilangan kolagen. Ia membantu menghilangkan kulit dan melindungi anda dari sinar matahari yang berbahaya. Lodhra meningkatkan kolagen dan mengangkat kulit. Ia kaya dengan harta anti-penuaan. Ia menyahtoksikan kulit. Membunuh bakteria dan kulat dari pori-pori kulit yang mendalam dan ia memberikan cahaya segera melalui pengelupasan permukaan lembut. Ia mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan.

Gunakan: Campurkan sedikit topeng muka dengan susu dan sapukannya secara seragam di muka. Biarkan ia kering dan bersihkan dengan air. Batang ubat dengan lodhradi bermanfaat. Gunakan minyak pembawa dan urutnya selama satu hingga dua minit. Ia menjadikan kulit berasa ringan dan lembut. Terdapat satu lagi jenis menggunakan pek muka ini. Untuk kulit dengan jerawat dan jerawat, cuba mandi herba perubatan. Tambah kuantiti yang sedikit daripada pek muka lodhra ke air panas dan stimkan muka anda. Biarkan ia kering dan basuh dengan air.

1

Harga: Ia berharga RS.1499 untuk 50g.

Rawatan ayurvedic untuk kulit sangat popular. Mereka tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan. Pek muka Lodhardi ini kaya dengan dhanyaka, vacha dan lodhra yang membantu mengekalkan kulit tanpa cacat. Ia meningkatkan kesihatan kulit dengan melindungi anda dari pigmentasi, jerawat dan lain-lain. Ini dipilih dari Pergunungan Himalaya. Ia mempunyai komposisi rahsia yang diteruskan dari garis keturunan Kerala Vaidya.

Lihat lagi: Pembaikan Kulit Joy Pack Product Pack

Imej Sumber: 1, 2.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map