Rawatan Spa Top 12 Di India | Gaya Hidup

Rawatan spa adalah percutian yang paling santai untuk anda di dunia hari ini, kerana ketegangan yang berterusan di dalam minda dan orang-orang badan fizikal sentiasa mencari jalan untuk berehat atau lebih baik lagi mendapatkan keamanan yang mereka cari. Malah di sempadan rumah anda pada masa kini anda tidak akan mendapat kedamaian yang anda inginkan dengan pemulihan yang berterusan dan isu keluarga yang anda perlukan untuk menyelesaikannya. Tidak ada cara yang lebih baik daripada rawatan spa yang akan membantu anda kembali pada kaki anda segar dan bersedia untuk mengambil dunia dengan apa sahaja yang ditawarkannya.

spa treatments in india

Rawatan Spa Terbaik Di India:

Di India sendiri ada beberapa ribu rawatan spa yang tersedia sekarang adalah satu-satunya masalah anda ialah bagaimana untuk merasakan yang terbaik daripada yang terbaik kerana pada penghujung hari 6 anda mahu nilai wang anda, jadi untuk memahami dengan jelas rawatan spa mana yang terbaik, 12 rawatan spa di India untuk kedua-dua lelaki dan wanita disenaraikan di bawah-

1. Wildflower Hall Spa, Shimla:

Spa ini di shimla adalah salah satu spa yang paling terkenal di India. Selama berabad-abad, Himalaya yang hebat telah mengilhami kekaguman dan terbangun dalam jiwa semua orang yang mengalami kebesaran mereka. Resort perang dongeng ini menawarkan tempat perlindungan yang tenang di gunung-gunung perkasa ini. Oberoi Spa di resort ini menawarkan rawatan holistik berdasarkan Ayurveda, menikmati jakuzi atau berjalan-jalan santai di pelbagai taman yang terdapat di resort besar ini. Tidak ada penghujung perdamaian dan kedamaian yang akan anda terima dari tempat yang menakjubkan ini. Ia benar-benar spa terbaik di India.

Spa trements 2

2. Ananda In The Himalayas, Hrishikesh:

Pergunungan Hrishikesh adalah rumah kepada pelbagai jenis dan keindahan alam dan keindahan, salah satu kawasan besar hrishikesh ini adalah rumah bagi spa ananda yang terkenal. Ia benar-benar menjadi keajaiban besar India dan ramai orang bukan sahaja di India tetapi dari seluruh dunia melawat Himalaya untuk mandi dalam perkhidmatan yang disediakan oleh ananda. Seperti spa bunga liar walaupun ananda terutamanya berkaitan dengan rawatan ayurveda yang membawa anda berhubung dengan jiwa anda. Oleh itu, jika anda mencari pencerahan dan mungkin mahu menjadi satu dengan jiwa anda maka ananda adalah tempat yang bagus untuk dikunjungi.

3. Kaya Kalp, Royal Spa. Agra:

Agra terkenal dengan taj mahal dan kerana taj mahal bandar telah menerima pandangan yang lebih diraja dan sesuai dengan pandangan ini, spa royal kalp kaya telah diciptakan. Spa ini bukan sahaja memberikan anda wawasan tentang warisan India tetapi memberikan rawatan spa yang teliti yang benar-benar menyembuhkan apa-apa tekanan dan percanggahan yang mungkin anda miliki. Spa diraja ini dengan bangganya sebahagian daripada hotel itc dan merupakan sebahagian daripada cawangan itc di Agra.

1

Spa trements 3

4. Maya Spa Kumarakom, Kerala:

Spa Maya adalah spa yang paling terkenal di Kerala dan mempunyai pelbagai perkhidmatan yang sangat membantu yang membuat anda sihat dan membantu anda untuk menghapuskan semua tekanan duniawi. Pelbagai perkhidmatan yang termasuk spa maya adalah Ayurveda, aromaterapi, hidroterapi dan lain-lain rawatan yang akan membuatkan anda berasa seperti manusia yang baru dan bertambah baik apabila anda meninggalkan spa. spa maya adalah benar-benar salah satu spa terbaik di India di mana rawatan bimbang dan memberi anda rawatan terbaik yang anda inginkan. Kakitangan berpengalaman dan alam sekitar sesuai untuk melegakan tekanan. Bersama-sama dengan semua spa maya perkhidmatan ini mempunyai koleksi kebun dan kotej yang mewah di mana anda boleh tinggal dan memanfaatkan perkhidmatan mewah tempat yang ditawarkan.

5. Jiva Spa, Udaipur:

Spa khusus ini adalah sebahagian daripada kumpulan hotel taj dan hanya menunjukkan kualiti perkhidmatan yang ditawarkan oleh spa ini. Jiva spa mempunyai sekumpulan pekerja profesional yang berada di sana untuk menampung keperluan anda dan memberi anda rawatan spa terbaik di India yang termasuk terapi hidro dan aroma. Sesi meditasi diadakan setiap hari untuk membantu orang yang menyelaraskan jiwa mereka.

Spa trements 5

6. Sereno Spa, Goa:

Ramai orang melawat goa untuk melarikan diri dari keteguhan hidup. Untuk membiarkan kehilangan untuk melepaskan diri dan hanya menikmati rehat yang baik. Tetapi bagi sesetengah orang yang memerlukan suasana estetik yang lebih senyap di mana mereka hanya dapat menguraikan dan melepaskan spa sereno di goa adalah yang terbaik. Dengan pelbagai rawatan pakar spa sereno dalam rawatan seperti terapi aroma dan mempunyai rutin yang sangat santai untuk semua pelanggan mereka. Anda boleh terus dan menikmati sesi meditasi pada retak subuh atau hanya buku sesi ayurvedic yang baik. Tidak ada staf sereno yang tidak terlatih.

7. Jiva Spa, Cochin:

Satu lagi dari kumpulan hotel tajam ini adalah cabang lain dari banyak spa jiva dan menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi yang sama seperti semua spa jiva yang lain di India.

Lihat lagi:Anti Penuaan Di India

Spa trements 6

8. Amattra Spa, New Delhi:

Spa amattra terutamanya pakar dalam kaedah terapi tradisional. Ini termasuk sesi ayurvedic, meditasi dan rawatan lain. Spa amattra memberi anda perasaan seperti anda dipotong dari dunia dan menyambung ke alam semula jadi.

9. Quan Spa, Mumbai:

Spa quan adalah banjir yang sempurna untuk bandaraya Mumbai yang sibuk. Ia adalah spa yang terkenal di India dan mempunyai pelbagai jenis rawatan yang sangat jelas yang akan membantu anda melayan badan dan jiwa fikiran anda. Spa quan mempunyai keupayaan untuk membawa keamanan dalam hidup anda. Ia membawa anda dari kehidupan sibuk anda dan memperkenalkan anda kepada dunia yang lebih tenang, sebuah dunia yang sebelum ini anda tidak merasa.

Lihat lagi:Adakah Gold Facial Baik Untuk Kulit Berminyak

Spa trements 4

10. Amarvilas spa, Agra:

Agra adalah rumah kepada satu lagi spa yang terkenal di negara ini. Amarvilas mempunyai kawasan luas yang dipenuhi dengan taman, taman-taman yang tenang dan paling penting spa. spa adalah sebahagian daripada amarvilas yang paling dikuduskan dan tidak sama dengan perkhidmatan ayurveda yang besar yang mereka berikan.

11. The Oberoi, Gurgaon: Golden Glow Facial:

Urut spa ini di sisi rawatan kosmetik juga. Rawatan muka, manicure, pedikur, urutan dan banyak lagi. Senarai ini terus berjalan ketika datang ke perkhidmatan yang ditawarkan spa ini.

Lihat lagi: Tips Pemantauan Kulit Berminyak

Spa trements 1

12. Myrah Spa, Mumbai: Jasmine And Caviar Body Spa:

Spa jasmine dan kaviar badan bukan sahaja terkenal di negara mereka yang terkenal di dunia. mereka menangani dua rawatan khusus khusus dan ini termasuk rawatan badan melati dan rawatan badan kaviar. Selain itu, anda juga boleh mendapatkan perkhidmatan lain yang termasuk hidroterapi, aromaterapi, rawatan muka, urutan kaki dan sebagainya. Tiada rawatan ini berbeza dalam kualiti dan anda yakin bahawa anda akan menerima lebih banyak daripada apa yang anda bayar.

Sumber Imej: Saham pengatup

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 + = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map