Top 25 India Sarees Dengan Gambar | Gaya Hidup

India adalah tempat di mana saree berasal dari tempat pertama. Pada masa kini, terdapat banyak sarees yang memikat di India yang mempamerkan beberapa reka bentuk terbaik yang pernah ada. Dalam artikel ini, kita akan membincangkan beberapa reka bentuk saree India terbaik sepanjang masa yang datang dengan reka bentuk yang pelbagai dan corak hebat.

Sarees India Dengan Gambar:

Jika anda berminat dengan saree India, maka reka bentuk saree yang dibincangkan berikut boleh dikatakan sesuai untuk anda. Di sini kita pergi!

1. Black Design India Terbaru Saree:

India sarees 1

Berikut adalah saree yang sukan yang sangat menarik reka bentuk yang dilakukan di atasnya. Corak yang sukan saree tertentu di dalam badan juga di bahagian sempadan boleh dikatakan sebagai salah satu perkara yang paling mengagumkan mengenainya. Jika anda mencari sesuatu yang benar-benar sahih, maka ini akan menjadi saree untuk anda. Corak flora yang dilakukan pada bahagian pallu datang dengan warna merah dan ia sekali lagi merupakan salah satu reka bentuk saree terbaik untuk anda. Saree akan bergandengan dengan kemeja cantik.

2. The Pink Indian Designer Saree:

India sarees 2

Saree merah jambu ini dianggap sebagai salah satu sarees terbaik sepanjang masa yang dibuat di India. Warna begitu menarik bahawa kebanyakan wanita akan mendapati ini sama sekali manis dan pasti akan memakai hampir di mana sahaja mereka pergi. Jika anda mencari sesuatu yang akan membuat anda kelihatan berbeza dari yang lain, maka ini boleh mendapatkan pekerjaan yang dilakukan untuk anda. Corak bahawa sukan ini di bahagian bawah adalah salah satu perkara terbaik mengenainya dan anda akan benar-benar suka cara saree ini memaparkan warna keemasan pada kain asas merah jambu.

3. Parti Pakai Pink Indian Saree:

India sarees 3

1

Di sini kita mempunyai saree India yang sangat baik yang datang dengan beberapa reka bentuk terlaris yang tersembunyi. Sekiranya anda sedang mencari sesuatu yang benar-benar sahih dan baru pada musim ini, maka saree ini akan menjadi perkara terbaik untuk anda. Kerja kecil dan halus yang dilakukan pada saree ini adalah perkara terbaik dan coraknya adalah apa yang akan mencuri semua perhatian di tempat pertama. Jika anda memerlukan sesuatu yang semua wanita di luar sana akan mengagumi anda, maka saree India merah jambu ini akan mendapat kerja yang dilakukan untuk anda.

4. Royal Wedding Wedding Saree:

India sarees 4

Musim perkahwinan hampir di sini dan anda mungkin memerlukan sesuatu untuk membantu anda mencari wanita yang paling menarik dalam majlis itu, bukan? Nah, ini adalah saree terbaik untuk sukan di majlis perkahwinan sekarang. Musim sejuk akan berada di sini bersama-sama dengan jemputan perkahwinan dan anda hanya dapat melukiskan saree ini bersama-sama dengan blus berwarna kuning murni atau warna emas yang akan menjadikan warna biru lebih memikat. Sekali lagi, ia akan menjadi sangat sesuai untuk warna kuning muda bahawa sukan ini sendiri sukan di bahagian bawah.

5. Saree Plain Pink India:

India sarees 5

Ini adalah jenis saree yang boleh dipakai dengan blaus leher penuh. Corak yang sukan saree di sempadan agak memikat dan corak kecil yang dilakukan pada saree asas merah jambu adalah sekali lagi sesuatu yang orang lebih suka. Mengekalkan semua ciri dalam fikiran, boleh dikatakan bahawa ini adalah salah satu sarees India yang terbaik sepanjang masa yang boleh dimainkan di majlis perkahwinan dan acara-acara lain yang serupa dengannya. Baju ini akan menjadi tarikan utama tetapi saree tidak akan gagal untuk menarik perhatian orang juga.

6. Saree Merah India Untuk Pernikahan:

India sarees 6

di sini adalah saree cantik yang akan sesuai untuk sukan di majlis perkahwinan. Tepi-tepi saree datang dengan corak yang sangat menarik di atasnya. Reka bentuk bulat yang rumit kecil yang dilakukan di atasnya juga merupakan satu ciri terbaik dari saree ini dan menjadikan saree ini kelihatan lebih istimewa. Sekiranya anda sanggup melakukan sesuatu sukan dengan baju emas emas, ini akan menjadi perkara yang sesuai untuk anda.

7. Orange Saree India:

Top 25 India Sarees Dengan Gambar | Gaya Hidup

Berikut adalah saree oren yang boleh dibawa dengan blaus hijau. Pola pintar yang sukan saree di perbatasan ini jauh lebih menarik daripada yang dibahas sebelumnya tetapi ada satu hal yang turun ke saree ini ke angka 7, yaitu harga. Selain daripada gaya yang lebih bergaya, ia jauh lebih mahal daripada yang sebelumnya. Ia adalah salah satu daripada sarees terbaik sepanjang masa dan boleh dikatakan sebagai salah satu reka bentuk terbaik yang anda akan dapati di saree India.

8. Velvet And Georgette Saree:

India sarees 8

Ini boleh dikatakan sebagai salah satu wanita yang paling terkenal di dunia saree yang pernah melihatnya. Saree akan berganding bahu dengan blaus leher penuh bergaya. Kedua-dua kombinasi warna saree ini adalah salah satu perkara yang terbaik mengenainya dan menjadikannya kelihatan sangat menarik. Jika anda bersedia untuk sukan sesuatu yang baru dan tiada siapa yang pernah melihatnya, maka ini adalah sesuatu yang harus anda pakai.

9. The Blue Casual Allure:

India sarees 9

Ini bukan sutera sutera. Ia diperbuat daripada bahan sintetik dan kelihatan sangat sejuk pada badan. Ini adalah saree kasual tetapi masih kelihatan cukup menarik bagi orang untuk bersukan pada majlis-majlis khas.

10. Pereka India Terkini Saree:

India sarees 10

Berikut adalah saree pereka yang mewah yang akan sesuai untuk wanita India bergaya generasi ini. Ia sukan salah satu reka bentuk yang paling bergaya untuk sare yang pernah bersama dengan bahan yang selesa. Ia akan menawarkan pemakai dengan jenis bersinar yang setiap wanita menjangkakan apabila mereka memakai saree yang memikat.

11. The Evening Latest Design India Saree:

India sarees 11

Ini adalah sejenis saree yang boleh diprogramkan oleh semua wanita apabila mereka keluar menikmati waktu petang. Saree sutera kelihatan benar-benar memikat dengan blus warna biru dan itu adalah salah satu ciri terbaik tentang saree ini. Ia akan sesuai untuk semua wanita yang mempamerkan sesuatu yang sangat menarik pada tubuh mereka. Corak yang sukan saree ini di tepi adalah sesuatu yang setiap wanita akan bangga, ketika mereka sedang bermain saree ini.

12. The Deepika Padukone Look Inspired Saree:

India sarees 12

Ini adalah saree yang mempunyai keupayaan untuk meletakkan pita di loudmouths sukan getaran pakaian barat. Bersama sentuhan diraja, saree ini adalah sesuatu yang mempunyai keupayaan untuk membuat kemungkinan baru bagi pereka untuk bangkit dan bersinar dengan reka bentuk yang mereka buat dan walaupun sampah. Ia sukan lebih daripada satu reka bentuk dan cara meletakkannya bersama adalah ciri utama saree ini.

13. Saree India Hijau:

India sarees 13

Saree India ini datang dengan warna hijau nuri dan pasti salah satu sarees terbaik sepanjang masa. Corak yang sukan saree ini luar biasa dan kerja berwarna perak yang dilakukan di tengah-tengah juga sangat mengagumkan. Sekiranya anda mencari saree yang akan membuatkan anda kelihatan menarik serta-merta, maka ini boleh dikatakan sebagai perkara yang sesuai untuk anda. Ia sangat bersemangat dan penuh warna.

14. Designer India Beige Saree:

India sarees 14

Mencari saree pereka India terkini? Berikut adalah sesuatu yang mungkin menarik perhatian anda. Saree ini sukan warna kuning air dan dilengkapi dengan reka bentuk yang hebat pada bahagian bawah dengan penggunaan warna merah jambu yang teruk adalah apa yang akan menarik perhatian orang-orang di tempat pertama. Jika anda mencari sesuatu yang sejuk dan rumit, maka ini adalah perkara yang sesuai untuk anda. Ia akan bekerjasama dengan blaus hitam pastinya barang yang sesuai untuk anda.

15. The Indian Black And Pink Latest Designed Saree:

India sarees 15

Terdapat beberapa reka bentuk sejuk untuk saree yang keluar baru-baru ini. Ini adalah salah satu daripada mereka. Saree memasarkan dua warna dengan begitu berkesan sehingga siapa saja yang melihatnya akan benar-benar gila untuk memakainya. Reka bentuk warna beige yang dilakukan di sempadan membuat ini saree tri-warna dan ini adalah perkara-perkara yang membuat saree ini begitu mengesankan dan itu sebabnya orang ingin memakainya di tempat pertama. Saree adalah seorang yang tampan dan dapat dipamerkan hampir di mana saja.

16. Pink Maharashtrian Designer Saree:

India sarees 16

Saree ini direka oleh seorang pereka di Pune dan ia telah menjadi salah satu reka bentuk terbaik sepanjang masa. Reka bentuknya sangat mengagumkan yang akan menarik perhatian hampir semua orang dan semua orang di luar sana. Ia datang dengan warna biru juga dan saree pasti sesuai untuk semua wanita di luar sana yang bersedia untuk melihat yang terbaik dengan memamerkan gaya tradisional India.

17. Warna Telus Warna Lembut India:

India sarees 17

Saree ini telah dibuat setelah diilhamkan dari beberapa penampilan selebriti. Reka bentuk pintar yang dilakukan pada asas warna beige adalah apa yang akan menarik perhatian semua. Ia adalah sesuatu yang akan memujuk wanita untuk bersukan di atas badan mereka. Ia akan bersatu dengan blaus yang berwarna-warni. Baju berwarna merah akan sesuai dengan saree ini dan menjadikan orang itu kelihatan seperti kecantikan ilahi India.

18. Reka bentuk terbaru terbaik Saree India yang gelap:

India sarees 18

Saree warna merah dan coklat gelap ini adalah sesuatu yang wanita akan mendapati sesuai untuk mereka. Corak yang dilakukan di bahagian sempadan layak disebut dan dibuat untuk menarik perhatian. Apabila anda bersenam ini, semua mata akan menjadi pada anda dan anda akan kelihatan seperti kecantikan mutlak jika anda akan membawanya dengan kemeja berwarna coklat. Corak pintar yang dilakukan pada reka bentuk ini adalah apa yang akan membuat orang terkesan dengan reka bentuk ini di tempat pertama.

19. Pakar Pereka Parti Merah Indian Saree:

India sarees 19

Ini mungkin salah satu daripada sarees India terbaik sepanjang masa yang datang dengan beberapa warna memikat terbaik yang dilakukan di atasnya. Warna merah adalah salah satu warna yang paling menarik yang dilakukan di atasnya dan corak warna keemasan yang dilakukan di sempadan adalah satu lagi ciri menarik mengenai saree ini yang dapat menarik perhatian orang dengan mudah.

Lihat Lagi: Designer Murah Sarees

20. Pereka Putih Terkini India Saree:

India sarees 20

Ini adalah saree putih yang indah yang dilengkapi dengan reka bentuk India tradisional yang dipaparkan di atasnya. Corak bunga warna merah jambu adalah apa yang menarik perhatian dan mereka sekali lagi menjadi ciri seni utama tentang saree ini.

21. Designer Putih Dan Merah Saree India:

India sarees 21

Ini saree sukan dua warna terbaik untuk sarees India. Putih membuat saree kelihatan sangat sedap dan warna sempadan merah adalah apa yang menjadikannya kelihatan begitu bergaya. Sekiranya anda memerlukan baju sarang pereka sukan gaya saree India, maka ini adalah barangan yang sesuai untuk anda.

Lihat Lagi: Sarees India Selatan Tradisional

22. Saree Cotton Indian Pure:

India sarees 22

India boleh dikatakan tempat kelahiran sarees dan reka bentuk yang berbeza. Jadi apa sahaja yang anda dapati di sini akan benar-benar sahih. Saree kapas yang datang dengan warna biru di atasnya pastinya merupakan salah satu sarees India yang paling baik yang anda akan dapati dalam hidup anda.

23. Koleksi Selebriti India Saree:

India sarees 23

Ini datang terus dari koleksi yang disimpan untuk celebs. Pola itu adalah sukan ini di sisi dan bahagian tengah dan patut disebut. Orang akan benar-benar terkejut dengan cara ini saree kelihatan dan hampir sesiapa dan semua orang (wanita) di luar sana akan bersedia untuk sukan ini saree pada badan mereka.

See More: Perkahwinan India Utara Sarees

24. Sarees India Untuk Acara Khas:

India sarees 24

Berikut adalah saree India yang datang dengan beberapa pola artistik yang dipaparkan di tepi dan di bahagian sempadan. Itu mungkin salah satu perkara terbaik tentang saree ini yang akan menarik perhatian semua orang.

25. Fesyen Lady Indian Saree:

India sarees 25

Terakhir tetapi tidak sekurang-kurangnya, saree ini akan menjadikan pemakainya kelihatan seperti fesyen fesyen lengkap.

Ini adalah beberapa reka bentuk teratas sarees India yang boleh dipilih dari segi kebudayaan. Walau bagaimanapun, reka bentuk terkini dan anda boleh mendapatkan idea yang adil tentang cara melakukannya.

Imej Sumber: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

71 − 69 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map