10 Cara Untuk Mengatasi Dia

Mendapatkan pemecatan adalah lebih sukar daripada yang paling difikirkan. Apabila pemecahan berlaku, baiklah, ia seperti tamparan di muka. Adakah anda tidak pasti apa yang perlu dilakukan sekarang? Adakah anda mahu berhenti memikirkannyadiadan teruskan? Ini mungkin proses yang lebih mudah jika anda mengikuti 10 cara berikut untuk mengatasi bekas anda:

Jalan # 1.) Ambil Percutian.

kekosongan

Menghairankan, menjauhkan diri dari kehidupan seharian yang biasa anda benar-benar boleh membantu anda melepaskan pemikiran dari bekas teman lelaki anda yang ditakuti. Vacations adalah relievers tekanan dan apabila mendapat lebih dari itu, bantuan tekanan adalah apa yang anda perlukan! Percutian anda tidak perlu berada di tempat yang hebat seperti Paris atau Rom (walaupun itu akan bagus, bukan?) Ia boleh menjadi hampir di mana sahaja, sama ada anda pergi ke kabin di tasik di luar bandar atau bahkan hanya bersebelahan dengan negeri. Sekiranya anda berada di mana-mana seperti Cancun, anda mungkin akan bertemu seorang lelaki cabana comel!

Cara # 2.) Ambil 24 Jam.

bergegas

Ambil masa 24 jam untuk diri sendiri. Mampu mengelilingi pajama anda, sewa filem kegemaran anda, ambil kotak tisu dan beli sendiri selok coklat! Biarlah semuanya keluar dan renungkan untuk malam. Menjaga emosi anda sedih dan marah hanya akan membuat keadaan menjadi lebih teruk. Biarkan diri anda bernafas! Lebih baik anda hanya melakukan ini untuk suatu hari, walaupun, anda tidak mahu terlalu lama. Anda perlu mendapatkan kembali kuda itu!

Jalan # 3.) Buat Senarai A.

buku nota

1

Duduk dan buat senarai semua sebab mengapa anda tidak memerlukannya! Tulis (atau taip) seberapa banyak yang anda boleh. Termasuk semua keburukan tentang dia dan mengapa anda boleh melakukan lebih baik. Melakukan senaman ini sebenarnya akan membantu anda merasa lebih baik dengan membantu anda menyedari bahawa anda lebih baik, lebih baik tanpa dia dalam hidup anda dan ia dapat memberi anda motivasi untuk bergerak.

Cara # 4.) Mula Pembersihan.

kekacauan

Kumpulkan segalanya yang mengingatkan anda tentang hubungan anda dengannya dan membuangnya ke sampah segera! Segera menyingkirkan semua kekacauan itu akan benar-benar membantu anda bergerak. Dengan cara itu anda tidak perlu melihat semua kenangan dan mengalami kelengahan emosi pada hari ke hari. Semasa anda mengecilkan hidup anda kepadanya, anda juga boleh menganjurkan dan membersihkan apa sahaja yang lain-pembersihan adalah penahan tekanan dan boleh memberi anda perasaan bersedia untuk memulakan segar.

Jalan # 5.) Mempunyai Malam Gadis.

girlsnight

Dapatkan semua barangan anda bersedia untuk keluar malam. Menjadi sekitar kawan-kawan anda yang paling rapat dan mencampurkan dengan keseronokan, aktiviti sosial boleh mengambil fikiran anda dari semua yang sedang berlaku. Melangkah dengan orang yang paling anda sayangi akan memberikan keyakinan kepada anda, memberi jaminan kepada anda bahawa lebih ramai orang daripada dia mengambil berat tentang anda dan juga membuat anda menyedari bahawa ada lebih banyak kehidupan daripada dia.

Jalan # 6.) Pergi keluar dan bersayap.

berbaur

Apabila anda berada di luar bandar dengan gadis-gadis, berinteraksi dengan beberapa lelaki juga. Jangan menyelam sesuatu yang serius serta-merta dan jangan cuba untuk membawa sesiapa sahaja ke rumah (kecuali jika anda mahu!) Mingling akan membantu meningkatkan harga diri anda dan memberi anda harapan bahawa terdapat banyak ikan lain di laut! Dan, mudah-mudahan, menggoda dengan muka baru akan menghilangkan kepalanya dan membantu anda mengatasi dia.

Cara # 7.) Padamkan Dia.

penghapusan

Ya, memadamnya dari hidup anda. Mula-mula dengan perkara-perkara yang mengingatkan anda tentang dia dan anda berdua bersama-sama, padamkan nombornya dari telefon anda (un-memeriksanya !!) dan padamkannya dari mana-mana laman rangkaian sosial yang anda miliki. Ini mungkin sukar, tetapi ingat bahawa melakukan ini akan membantu anda daripada mengulangi dan memanggil / menghantarnya. Ia juga akan menyimpan mata anda daripada melihat apa yang dia terpaksa apabila dia menyiarkan di rangkaian sosial. Adakah anda benar-benar mahu melihat jika dia sedang melepak dengan gadis lain dan bergerak? Mungkin tidak. Singkirkan dia ASAP!

Jalan # 8.) Simpan sendiri diduduki.

diduduki

Jauhkan diri anda dan jaga minda anda! Ambil pergeseran di tempat kerja, sukarela di dapur sup atau dapatkan hobi. Cuba crocheting, mendaftar untuk kelas Zumba ... Apa sahaja yang mengapungkan bot anda!

Cara # 9.) Dapatkan A Puppy .. Atau Cat ... Atau Apa-apa Keinginan Hati Anda.

anak anjing

Mendapatkan haiwan kesayangan baru boleh membantu anda menumpukan minda dan tenaga anda di tempat lain ... Tidak bererti dia! Bayi haiwan peliharaan terutamanya boleh membuat anda sibuk dan memberikan anda cinta tanpa syarat - membuat anda merasa seperti anda tidak memerlukan anak lelaki dalam hidup anda.

Jalan # 10.) Ingat.

101

Ingat siapa anda sebelum dia dan tanpa dia. Ingat bahawa anda tidak memerlukan seorang lelaki dalam hidup anda untuk hidup. Ingatkan diri anda kuat dan anda boleh menjadi orang anda sendiri! Perlu diingat bahawa anda tidak memerlukannya. Hanya tersenyum dan teruskan! Ia mungkin mengambil masa yang lama dan merasa mustahil, tetapi anda akan melupakannya dan anda akan menemui seseorang yang lebih baik suatu hari nanti. Jangan tergesa-gesa, walaupun semuanya datang pada waktu sendiri. Nikmati segala kemungkinan dan peluang yang disertai dengan kehidupan seorang gadis tunggal!

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

96 − 93 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map