10 Tanda Orang Yang Mempunyai Hancur Pada Anda

Adakah anda curiga bahawa seseorang mungkin menghancurkan anda? Adakah anda tidak pasti bagaimana untuk memberitahu? Kadang-kadang, ia boleh menjadi sangat sukar untuk mengetahui apabila seseorang telah melintasi barisan 'sahabat' dan melompat ke 'Saya suka anda lebih daripada rakan-rakan'. Sama ada anda mahu seseorang itu benar-benar menghancurkan anda atau anda hanya ingin tahu supaya anda boleh membiarkannya terlalu mudah tanpa kelihatan seperti orang bodoh, di sini adalah 10 tanda-tanda positif yang hampir pasti bahawa seseorang ini mempunyai kepayahan besar pada anda!

Tanda # 1. Anda mungkin mempunyai seseorang yang menghancurkan anda jika ... mereka melompat pada setiap peluang yang mereka dapat untuk membantu anda. Kebanyakan orang (majoriti masa) tidak meluangkan masa untuk memandu seseorang ke rumah, berbuat baik atau mendapatkan sesuatu yang mereka perlukan lebih daripada sekali untuk seseorang yang mereka tidak mempunyai minat. Seseorang yang ditetapkan pada menjaga anda, benar-benar menyukai anda dan ingin menjadikan anda bahagia.

kawan-kawan

Tandatangan # 2.  Anda mungkin mempunyai seseorang yang menghancurkan anda jika ...  mereka bercakap dengan sangat baik kepada rakan-rakan, keluarga atau bahkan bercakap kepada rakan-rakan anda sendiri. Mereka kemungkinan besar mahu membiarkan orang di sekeliling mereka tahu apa yang mereka fikirkan anda sendiri dan mahu mereka berfikir sama. Sangat penting jika mereka menyukai anda bahawa orang-orang dalam kehidupan mereka menyukai anda seperti yang mereka lakukan.

Tandatangan # 3.  Anda mungkin mempunyai seseorang yang menghancurkan anda jika ... mereka menggoda anda dengan ringan, tetapi sering. Ini selalunya merupakan kaedah permainan yang kuat. Mereka akan menertawakan anda, tetapi tidak cukup untuk menyakiti perasaan anda. Mereka akan selalu tertawa pada lelucon anda, biasanya walaupun anda yang mengerikan yang tidak lucu.

baiklah

Tandatangan # 4.  Anda mungkin mempunyai seseorang yang menghancurkan anda jika ...  mereka tersenyum kepada awak setiap masa, senyum apabila anda tersenyum dan melihat anda secara langsung di mata semasa bercakap dengan anda. Seseorang yang menyukai anda akan mencuba untuk mencerminkan bahasa tubuh anda untuk berhubungan dengan anda lebih banyak. Mereka, lebih daripada mungkin, lakukan ini supaya anda berasa lebih selesa di sekeliling mereka.

Jalan

Tandatangan # 5.  Anda mungkin mempunyai seseorang yang menghancurkan anda jika ... mereka mula perasan apabila anda mengubah sesuatu dalam penampilan atau pakaian anda. Sekiranya mereka menyukai anda, mereka boleh memuji anda lebih kerap dan mereka memberitahu anda perkara yang mereka suka tentang anda. Ia adalah satu petanda yang baik untuk seseorang yang menghancurkan kamu jika mereka memperhatikan kebanyakan, jika tidak semuanya, mengenai anda.

Tandatangan # 6.  Anda mungkin mempunyai seseorang yang menghancurkan anda jika ... mereka melakukan yang paling sukar untuk memberi perhatian kepada semua yang anda lakukan atau katakan. Mereka akan mendengar dengan teliti cerita, aduan dan jenaka anda. Dia akan sentiasa menjejaki kegemaran anda, tidak suka dan akan berbincang dengan anda semasa anda bercakap untuk membuat anda sedar bahawa dia sedang aktif mendengar.

1

menarik perhatian

Tandatangan # 7.  Anda mungkin mempunyai seseorang yang menghancurkan anda jika ... mereka akan pergi ke atas dan di luar untuk mengetahui semua yang mereka boleh tentang anda. Mereka akan bertanya tentang kehidupan, keluarga, kawan, zaman kanak-kanak, bekas teman lelaki anda, makanan kegemaran anda-anda mendapat gambar! Dia kemudian akan cuba memberitahu anda maklumat orang tentang dirinya sendiri. Dia mahu mengenali anda dan mahu anda mengenali dia. Pasti tanda dia berminat!

Tandatangan # 8.  Anda mungkin mempunyai seseorang yang menghancurkan anda jika ... Adakah mereka canggung di sekeliling anda? Adakah mereka berangin atau gelisah semasa bercakap dengan anda? Semua dalam semua adakah mereka kelihatan nervous ketika anda berada di sekitar? Jika anda mendapati seseorang melakukan perkara-perkara ini maka mereka mungkin agak bimbang tentang memalukan diri di hadapan anda. Orang yang tertarik cenderung dipengaruhi oleh orang yang mereka suka kelihatan, apa yang mereka fikirkan dan bagaimana orang itu bertindak balas terhadap apa yang mereka katakan.

suka

Tandatangan # 9.  Anda mungkin mempunyai seseorang yang menghancurkan anda jika ... mereka bertanya kepada anda tentang minat anda terhadap orang lain. Adakah mereka ingin tahu sama ada anda menghancurkan seseorang? Adakah mereka membuatnya sangat jelas bahawa mereka tidak berminat dengan orang lain sendiri? Adakah mereka kelihatan cemburu apabila anda bercakap dengan orang lain dan bukan hanya mereka? Itu lebih daripada tanda yang baik bahawa mereka mempunyai kepayahan yang pasti kepada anda.

Tandatangan # 10.  Anda mungkin mempunyai seseorang yang menghancurkan anda jika ...  mereka mungkin mahu anda mengenali orang lain yang dekat dengan mereka dalam kehidupan mereka. Orang seperti kawan dan keluarga mereka. Mereka akan cuba memperkenalkan anda kepada keluarga dan rakan-rakan mereka supaya anda semua dapat mengenali satu sama lain. Selepas anda semua bertemu, peminat rahsia anda akan bekerja keras untuk kedua-dua anda dan mereka untuk membuat tanggapan yang baik antara satu sama lain kerana dia mahu anda semua dapat bersama sekiranya anda adalah teman wanita masa depan!

feri

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map