Jenis pelukan dari seorang lelaki (Dan makna mereka)

Pelukan boleh menjadi sangat mengelirukan. Mereka boleh menunjukkan tanda-tanda kasih sayang dan keintiman, atau kegelisahan dan ketidakinteraturan. Apa jenis pelukan yang diberikan oleh lelaki kepada awak? Ketahui 8 jenis pelukan yang anda dapat dapatkan dari seorang lelaki, dan apa yang mereka semua maksudkan.

b6d4c8d109a664b6a12af8ced858111f

1. Satu Angkatan Bersenjata

Kami semua mendapat salah satu peluk bersenjata yang sangat canggung - atau kerana saya suka memanggilnya, pelukan bahu sejuk. Jenis pelukan ini menunjukkan bahawa dia berasa sangat canggung di sekeliling anda dan tidak pasti jika dia benar-benar ingin memeluk anda di tempat pertama. Cadangan saya: Saya tidak akan cuba memeluknya lagi dari masa ke masa.

Jenis pelukan dari seorang lelaki (Dan makna mereka)

2. Pelukan Pantas

Setiap orang cenderung untuk melupakan pelukan yang cepat. Mereka berfikir, "Oh, itu pendek dan titik. Mereka jelas tidak mahu memeluk saya! "Tetapi itu sebenarnya tidak dapat lagi dari kebenaran. Sementara itubeberapa individu mungkin memilih pelukan dengan cepat kerana mereka hanya tidak berpeluang untuk memeluk, sembilan kali dari sepuluh ia bermakna mereka hanya mahu memberi anda peregangan pantas untuk meyakinkan anda bahawa mereka peduli. Mungkin mereka terlambat untuk bekerja atau sekolah dan hanya mempunyai masa untuk kencang, atau mungkin mereka tidak dapat menunggu detik lain untuk memberikan sedikit percintaan.

d3390a6f8d8f4e995794dfc60b39aef7

3. Menangkap Anda

Apabila anda masuk untuk memeluk dan lelaki itu menggugurkan anda dari kaki anda dengan serta-merta, itu adalah tanda yang sangat jelas lelaki inibenar-benar terlepas anda, dan dia tidak boleh menjadi lebih teruja untuk akhirnya memeluk anda. Ini adalah salah satu pelukan yang selalu kita lihat di televisyen atau filem-filem romantis: anda tahu, di mana lelaki dan perempuan berlari ke arah satu sama lain dan gadis itu membalut kakinya di pinggangnya dan mereka memeluk selama 10 minit dengan pelukan dan ciuman yang dalam. Tuan-tuan, jika lelaki anda melakukan ini, dia serius kepada anda.

1

berpusing-pusing you around

4. Twirls You Around

Pelukan Twirly benar-benarhebat. Mereka sangat bersemangat dan bersemangat bebas, dan pasti akan meletakkan senyuman besar pada wajah gadis-gadis. Bahawa dikatakan, jika lelaki anda berpusing-pusing ketika anda memeluk, itu bermakna dia berasa selesa dan suka bermain dengan anda dan suka membuat anda tertawa dan tersenyum dari telinga ke telinga. Jelas sekali satu tanda indah bahawa dia menyukai anda dan menikmati syarikat anda sepenuhnya!

0f2ea9ab16f9e26aa468f317c12404c9

5. Memegang Anda Ketat

Apabila seorang lelaki memegang anda ketat, dia tidak mahu anda pergi. Dia begitu terpesona dan cintanya dengan anda dia tidak pernah mahu melepaskannya. Pelukan ini boleh berlangsung selama beberapa minit, dan wanita, anda perlu menikmati setiap saat. Bergembiralah dengan memeluk dan merasakan percintaan yang mengalir melalui tubuhnya sehingga dia terlalu takut untuk menyatakan dengan kata-kata.

Jenis pelukan dari seorang lelaki (Dan makna mereka)

6. Memberi Anda Squeeze

Pelukan meremas adalah sejenis campuran pelukan cepat dan memegang pelukan yang ketat. Ia adalah pelukan di mana dia mempunyai senyuman BESAR di mukanya ketika dia membungkus anda di tangannya dan menarik anda untuk memerah ketat hidup anda. Ini adalah "pelukan beruang" yang lucu yang dilakukan antara kedua-dua rakan dan pencinta. Bahawa dikatakan, mengetahui makna di sekelilingnya mungkin sedikit sukar untuk dijawab. Dia boleh memberi anda pukulan mesra atau perasa yang romantis. Pastikan mata anda keluar untuk petunjuk lain!

Jenis pelukan dari seorang lelaki (Dan makna mereka)

7. Kelihatan Ke Mata Anda

Apabila anda memeluk seorang lelaki dan dia menarik diri (tetapi tidak memecahkan pelukan) supaya dia dapat melihat ke mata anda seketika, itu bermakna diasangat mendalamcinta kepada awak. Walaupun dia sering melihat wajah anda, dia masih tidak mahu pergi lebih lama daripada sekejap tanpa melihat keindahan megah anda. Ini adalah pelukan yang sangat romantis yang mempunyai banyak perasaan mendalam yang melekat padanya.

9f890f51a3d3f62aa7df6ba8766622dfdf

8. Lay Heads on Each Other

Semasa anda memeluk lelaki anda, adakah anda pernah perasan bahawa kepala anda sesuai untuk lengannya? Dan jika lelaki anda cukup tinggi, adakah dia pernah meletakkan kepalanya lembut di atas anda? Ini bukan hanya pelukan yang sangat selesa dan selesa, tetapi yang menunjukkan bahawa anda berdua sangat rapat dan mempunyai perasaan yang mendalam antara satu sama lain. Ia menunjukkan bahawa anda seratus peratus selesa di antara satu sama lain dan tahu bahawa anda berdua sama-sama seperti dua kepingan terakhir teka-teki keras.

Jadi, kami ingin tahu: pelukan yang paling anda sukai? Pernahkah anda diberikan salah satu daripada peluk tangan bersenjata yang cetek itu? Atau adakah anda cukup bernasib baik untuk dikelilingi oleh lelaki impian anda? Kami ingin mendengar cerita anda di bawah, dan kami harap ini telah membantu memecahkan kod pelukan!

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

61 − 60 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map