Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

Saya fikir sebagai wanita kita semua boleh bersetuju bahawa ada satu artikel pakaian yang menonjol dari semua yang lain: bingkap.

Bulu tidak boleh dinafikan engkau seluar yang paling selesa di pasaran, menjadi keinginan untuk setiap wanita yang ingin kelihatan comel tetapi tetap selesa sama ada ia sejuk, tengah musim panas, pergi sekolah, atau berehat di sekitar rumah. Ia sentiasa keputusan yang hebat untuk membuang sepasang tali pinggang - tempoh.

Bahwa dikatakan, anda mungkin menjelajah melalui internet yang cuba mencari hip baru dan cara-cara trendi untuk menghancurkan bingkap anda tanpa terlalu berulang dengan gaya anda. Dan itulah sebabnya kami berada di sini untuk memberikan anda larian 15 cara yang super bergaya dan menyeronokkan untuk memakai bingkap anda.

Plain Shirt Besar + Kaki + Sneaker Putih

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

Ini adalah wajah yang paling klasik apabila memakai pasangan kegemaran anda jaket hitam jet. Hancurkan baju berwarna polos besar di bahagian atas dan selesaikan pakaian anda dengan sepasang kasut putih. Ia mempunyai penampilan yang sangat bersih yang bergaya, super selesa, dan sentiasa menjadi pilihan terbaik untuk setiap hari.

Jet Black dengan Accent Jacket & Collar

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

Saya yakin anda tidak berfikir bahawa legging anda boleh menjadi seksi dan elegan, adakah anda? Tetapi ambil sekilas di getup ini dan anda akan tahu ia adalah cinch untuk menukar pakaian anda yang selesa untuk sesuatu yang sedikit lebih glamor.

Untuk mendapatkan gaya bergaya yang menggoda ini, semua yang anda perlukan adalah ini: pasangan kasut hitam kegemaran anda, top hitam seksi (sesuatu yang rendah dengan beberapa lengan lengan adalah pilihan yang bagus, seperti yang anda lihat di sini), kalung kolar dengan menggantungkan azimat emas atau perak, dan jaket separuh kabur (sebaik-baiknya dalam warna neutral, kental seperti kelabu, coklat, atau biru laut). Menakjubkan.

1

Getah Edgy

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

Anda boleh tegang bila-bila masa yang anda mahu. Ya, walaupun anda memakai legging.

Langkah pertama anda adalah untuk membeli beberapa bilah berbilah seperti ini, dan melemparkan kot hitam kegemaran anda di atas. Untuk membuat ini kelihatan lebih baik, anda boleh memilih untuk kasut lutut tinggi dan jaket kulit.

Crop Top + Flannel + Booties

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

Lihat ini adalah masa musim bunga HARUS! Ia sangat comel dan feminin dari kepala ke kaki, bermula dengan puncak tanaman yang menggembirakan yang menunjukkan perutnya dan tulang rusuk buku lali yang menyebarkan feminin. Buang flanel untuk membuat kelihatan sedikit kurang mempesonakan dan sedikit lebih cantik dan kasual.

Sweater Sweater + Baseball Hat + Running Shoes

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

Satu lagi gaya klasik, ini adalah perjalanan apabila anda kehabisan rumah pada pagi yang sejuk dan sejuk. Ia semudah memilih sweater besar kegemaran anda, sepasang celana hitam, kasut berlari, dan topi yang comel untuk menamatkannya.

Crop Top + Leggings + Sneakers

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

Rasa sedikit lagi berani? Tunjukkan tab panas anda pada musim panas dengan memilih untuk bahagian atas, kontur badan, legging, dan sepasang kancing putih terang.

Butang + + Baju Punggung

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

Seluar kaki tidak semestinya perlu pergi ke pergelangan kaki, sama seperti seluar jean. Suis mudah yang terbaik untuk musim bunga dan musim panas adalah sepasang kasut berbulu yang sesuai dengan kasut balet kegemaran anda. Letakkan butang di atas dan anda bersedia untuk berseronok di bawah sinar matahari!

Sedia Gim

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

Baju secara teknikal sepatutnya digunakan untuk bekerja, jadi anda tahu kami perlu menambahnya ke senarai. Anda masih boleh menjadi bergaya dan sejuk di gym apabila anda diliputi peluh dengan memadankan kasut dan baju anda dengan beberapa warna neon yang terang, dalam wajah anda yang benar-benar batu.

Dengan Timberlands anda

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

Oleh itu, anda membeli sepasang kayu-kayu apa sekarang? Awak boleh sama sekali pakai tanah kayu anda dengan sepasang kaki hitam kegemaran anda. Malah, ia adalah gaya yang MESTI tahun ini-jadi cuba mencuba!

Top Top Baseball Terhangat

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

Puncak besar yang terikat pada satu sisi sangat panas sekarang, dan mereka perlawanan terbaik untuk pasangan kasut kegemaran anda. Tuangkan pada auns tambahan rasa jatuh kasual dengan topi baseball.

Borong Floral + Sandal

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai BajuPakaian ini jeritan suummertime siap! Ia adalah cara yang sangat halus untuk sukan bingkap anda. Dapatkan beberapa bingkap bunga di kedai anda untuk membawa keindahan musim panas (dan keindahan dalam ANDA!) Dipasangkan dengan beberapa sandal yang comel seperti ini. Dengan rambut keriting yang longgar di rambut anda dan blus berpanjangan anda sudah bersedia untuk apa-apa musim panas membawa jalan anda.

Gaya Cardigan Pendek

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

Apabila musim gugur datang dan cuaca mula menjadi lebih sejuk, satu cara mudah untuk pergi dari musim panas yang bersedia untuk jatuh fesyen adalah melemparkan pada kardigan pendek kegemaran anda dengan bingkap dan sepasang kasut. Ia adalah penyelesaian yang mudah untuk cuaca yang menyejukkan.

Off Bahu + Lutut Tinggi Boots

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

But tinggi lutut? Harus cinta mereka. Mereka begitu seksi dan memikat hati, tetapi mempunyai keghairahan fesyen jatuh yang setiap wanita harus mempunyai dalam almari pakaiannya. Dan perlawanan yang sempurna untuk sesetengah lutut yang sihat adalah tidak disengajakan dengan sweater bersulam off-the-bahu dengan aksen kalung panjang. Kami hanya cinta dengan pakaian musim gugur yang sempurna ini!

Boho Chic

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

Banyak wanita telah jatuh ke kepala dengan kecintaan dengan fesyen boho, dan mengubah pakaian legging anda menjadi bosan bergaya dengan mudah seperti memakai blaus panjang yang mengalir pada warna merah jambu pucat. Anda boleh mencampur dan menyesuaikan dengan kasut anda, tetapi jika keselesaan dan kehangatan adalah matlamat anda, beberapa but buku lali yang selesa seperti ini adalah suatu keharusan. Jangan lupa kalung panjang untuk benar-benar membawa gaya boho ke kehidupan.

Jean Jacket

Tips Gaya 15 Mengenai Cara Pakai Baju

Jaket jean yang dipikirkan terpakai untuk seluar jean atau seluar pendek? Fikir semula. Jaket jean mungkin sedikit lebih jauh daripada kotak, tetapi anda tidak boleh menafikan betapa bergaya dan modennya dia kelihatan!

Terdapat begitu banyak cara untuk mencipta kembali pakaian legging anda dan melihat hari yang terbaik di siang hari. Cuba semua gaya ini dan cari yang mana yang sesuai untuk anda!

Apakah cara kegemaran anda untuk memakai legging anda? Berkongsi dengan kami di bawah!

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map