50 Hello Kitty Design Rak

hello kitty nail-48

Cute Hello Kitty diilhamkan reka bentuk kuku seni dalam warna merah jambu panas dan putih. Petua titik polka dan wajah hello kitty hanya menggemari bahawa mereka boleh membuat kuku anda menonjol. Busana merah jambu ikon Hello Kitty juga ditambah dan kelihatan comel.

Ketik ke dalam kucing batin anda dengan fesyen Hello Kitty Nail Art!

Hello Kitty tidak diragukan lagi merupakan salah satu kucing sejuk yang paling popular di seluruh dunia. Sepanjang dekad, kucing kecil ini telah keluar dari televisyen, mainan, barangan, media sosial dan fesyen. Sekiranya anda salah seorang peminat Hello Kitty di luar sana, anda pasti gembira mengetahui bahawa terdapat banyak cara di mana anda dapat mengungkapkan cinta anda untuk kucing hebat ini.

Dari pakaian, Hello Kitty telah melangkah ke dunia fesyen Nail Art! Sekarang ini mudah untuk melihat tutorial kuku kuku Hello Kitty yang boleh anda lakukan sendiri. Anda boleh mengambil pilihan anda dari banyak reka bentuk comel dan sejuk Pakar Fesyen Nail yang telah diposkan dalam talian. Apa yang terbaik ialah tutorial ini boleh ditemui dalam talian dan dipelajari secara percuma. Yang diperlukan hanyalah sedikit kesabaran dan mata untuk terperinci. Anda akan mengetahui bahawa dalam masa yang singkat anda akan menyumbangkan set sendiri Hello Kitty kuku anda sendiri.

Siapa yang boleh mencuba Hello kitty Reka bentuk seni kuku?

  • 1. Sudah tentu reka bentuk Hello Kitty bukan sahaja terhad kepada peminat sahaja. Sesiapa yang mempunyai kecantikan untuk kecantikan dan mempunyai tangan yang baik dialu-alukan untuk mencuba mereka. Dalam industri fesyen hari ini, ia bukanlah pakaian sahaja yang boleh membuat kenyataan. Semakin ramai wanita menjadikannya satu titik untuk mempunyai kuku mereka juga dihiasi.
  • 2. Hello Kitty bukan sahaja untuk kanak-kanak; remaja juga suka dia dan juga wanita dewasa yang ingin menggigit kucing manis dalam pelbagai pernyataan fesyen. Sama ada anda mahu kelihatan comel, sejuk, Goth, vintaj dan sebagainya, tiada sekatan sama sekali. Ia cukup mudah apabila digabungkan dengan kebolehan artistik yang cukup. Terdapat banyak reka bentuk seni kuku Hello Kitty yang mengagumkan yang mengagumkan laman media sosial.
  • 3. Jika anda suka seni dan ingin mencuba melalui kuku, reka bentuk seni Hello Kitty Nail adalah alasan yang sempurna untuk menguji karya seni anda. Anda boleh menggabungkan reka bentuk dan menambah sedikit rasa anda sendiri. Ia menjadikan fesyen Nail Art, menyeronokkan, menarik dan cara yang bagus untuk mempelajari teknik baru.

Berikut adalah 50 reka bentuk seni Hello Kitty yang menarik yang mungkin menarik minat anda. Anda boleh menatal melalui mereka dan melihat pilihan yang boleh anda pilih. Rawat diri anda dengan kebanggaan Hello Kitty kebaikan ini dan ambil pilihan anda di mana reka bentuk seni kuku yang menyeronokkan dan menarik akan menjadi tandatangan anda sendiri Hello Kitty kuku lakukan!

hello kitty nail-43

Seni kuku putih, biru dan merah klasik. Menggunakan kombinasi warna asli Hello Kitty ini reka bentuk seni kuku hanya sesuai untuk kucing yang dicintai. Bentuk biru mendatar dan busur merah menjadikannya seni kuku Hello Kitty yang sangat menarik walaupun dari jauh.

hello kitty nail-19

1

Cute dan mudah. Warna putih dan merah dihiasi dengan titik polka dan wajah comel Hello Kitty adalah menarik. Sangat kreatif dan boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja dengan sedikit amalan dan banyak cinta untuk Hello Kitty.

hello kitty nail-15

Buat jalan untuk Hello Kitty biru! Reka bentuk seni kuku yang menarik ini bermain dengan warna biru matte dan corak Hello Kitty tandatangan pada kuku ibu jari. Baik dilakukan dan tidak memerlukan banyak reka bentuk kuku, menjadikannya lebih mudah bagi anda untuk mencuba pada kuku anda sendiri.

hello kitty nail-6

Berwarna-warni dan liar! Leopard spot diilhamkan dalam kombinasi dengan Hello Kitty dan anda mendapatkan fesyen seni kuku yang berbahaya ini! Perancis berpandangan dengan wajah Hello Kitty, percikan pelbagai warna neon juga kelihatan baik pada setiap kuku.

hello kitty nail-21

Tidakkah anda suka reka bentuk kuku Hello Kitty yang mudah dan jelas ini? Hello Kitty dan busur tandatangannya ditonjolkan pada dua kuku di atas kuku kuku matte putih pada reka bentuk ini. Selebihnya kuku menggunakan cat yang jelas dengan percikan kilauan merah jambu yang hanya melompat keluar.

hello kitty nail-1

Sebutkan boo, saya melihat riben merah, siapakah? Ia adalah Hello Kitty! Reka bentuk seni kuku yang sangat comel dan terang yang menggabungkan warna merah dan putih. Kuku merah lebih diserlahkan dengan titik putih yang menggemaskan.

hello kitty nail-44

Dihidupkan dengan merah jambu dengan reka bentuk seni kuku Hello Kitty yang terlalu comel dan girly. Pandangan ini mempunyai latar belakang merah jambu kosong yang dipenuhi dengan busur merah jambu dalam semua saiz. Sudah tentu untuk mengalahkannya adalah muka comel Hello Kitty yang dicat dengan terang di seluruh kuku.

hello kitty nail-13

Jika anda mencari tip Perancis yang mudah maka reka bentuk Hello Kitty ini sesuai untuk anda. Kuku itu berwarna putih dengan wajah Hello Kitty yang sesekali dan busur merah jambu. Selesai dalam menggilap kuku yang jelas seni kuku ini bagus untuk gadis-gadis yang selalu dalam perjalanan.

hello kitty nail-14

Anda boleh merasakan bahawa kucing menggeliat dengan harimau ini mengilhami reka bentuk seni kuku Hello Kitty. Mengikut debu emas dengan bintik merah jambu dan hitam, ia benar-benar pola menangkap mata. Hujung hello kitty dan tunduk perak juga berjaya menonjol dari seluruh kuku.

hello kitty nail-17

Kuku-kuku yang menyeronokkan ini kelihatan sangat kreatif tetapi menggunakan warna terang yang terang. Ia bermain-main dengan pelbagai bentuk dan sudut Hello Kitty yang dicat pada setiap kuku dengan cara yang berbeza. Mereka kelihatan bergaya dan boleh pergi dengan apa sahaja pakaian yang anda ada.

hello kitty nail-18

Petak yang bertema zebra di atas cat yang bersih ditambah dengan Hello Kitty di sebelahnya membuat combo kuku yang sempurna! Reka bentuk seni kuku Hello Kitty yang comel dan comel ini membawa funky dan comel semua bersama-sama. Sangat unik dan sedikit mempunyai rasa puak untuk itu, ia adalah reka bentuk seni kuku yang anda tidak keberatan cuba.

hello kitty nail-20

Hello Kitty Petua Perancis untuk semua orang! Apabila anda ingin memberikan kuku Hello kitty yang agak mudah namun tidak teragak-agak untuk mencuba reka bentuk yang menakjubkan ini! Persediaan Hello Kitty seragam memberikan kesan yang hampir tidak berguna pada petua Perancis.

hello kitty nail-22

Bercakap tentang pinggul dan kuku bergaya! Pink pasti bersinar pada reka bentuk seni kuku Hello Kitty yang bertema dan dari mana-mana sudut yang anda lihat; yang satu ini pemutar kepala sebenar! Dihiasi dengan warna merah jambu dan putih yang membentuk wajah Hello Kitty dan busur, rupa keseluruhannya sangat comel. Kesan berkelas juga ditambah dengan tipografi Hello Kitty hitam.

hello kitty nail-23

Siapa kata Hello Kitty tidak akan kelihatan begitu bergaya dan seksi pada kuku jari? Reka bentuk seni kuku Hello Kitty membuktikannya sebaliknya. Kuku diisi dengan warna-warna berani hitam, merah dan putih, ini adalah kuku untuk dilakukan apabila anda mahu kelihatan segar dan pinggul! Reka bentuk memainkan sekitar dengan jalur, busur dan titik polka, seterusnya menyerlahkan hampir siluet Hello Kitty dalam pukulan putih dan merah.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kotak kuku dengan hello kitty Hello Kitty yang cantik dan kecerunan dan pose dengan barangan Hello Kitty kegemaran anda. Tidakkah anda suka bagaimana kuku menambah sedikit keperibadian dengan menulis hati saya Hello Kitty di atas polish gradien merah jambu dan putih.

hello kitty nail-25

Lihat Krismas Hello Kitty yang menakjubkan ini. Bersalut dengan kuku kuku merah yang terang, anda dapat melihat wajah Hello Kitty dari luar kuku. Petua dicat dengan titik polka putih di atas dasar penggilap merah dengan jalur yang mewakili tongkat gula-gula manis.

hello kitty nail-26

Petua kuku anda dengan Hello Kitty dan cetak harimau! Seni kuku ini sangat comel dan comel sebagai Hello Kitty muncul di hujung kuku anda dengan busur merah jambu yang cantik comel dan kacau di atas. Mudah, mudah dibuat dan lebih penting lagi, kelihatan hebat.

hello kitty nail-27

Kotak kuku anda dengan warna merah jambu dan polish yang jelas dengan titik polka putih dan wajah Hello Kitty yang menggemaskan. Diikat dengan akrilik hitam dan teratas dengan tunduk merah jambu Hello Kitty, ini hanya perlu dilakukan untuk peminat Hello Kitty.

hello kitty nail-29

Bekerja pada kuku anda dengan karya seni yang menginspirasi ini. Bermain-main dengan putih, perak dan polish yang jelas untuk memberikan kuku anda kelihatan fesyen Hello Kitty yang bersih dan mudah. Bunga merah jambu yang ditambah menjadikannya cuter sebagai salah satu kuku yang muka kucing yang disayangi dengan busur merah jambu itu.

hello kitty nail-30

Kuku hello kitty Tribal yang akan mengetuk pakaian anda! Lihatlah warna-warna yang menakjubkan ini, bentuk berani dan Hello Kitty mengintip di sini dan di sana semua di sepanjang kuku. Kombinasi kasut, titik polka, tipografi dan glitter. Manik-manik perak mengatasi permata yang hanya kelihatan bergaya.

hello kitty nail-31

Reka bentuk kuku Hello Kitty yang sangat comel dan ringkas untuk kuku berbentuk persegi. Kuku-kuku adalah Perancis berwarna putih dan dilapisi dengan manik perak. Mereka terus bersalut dengan jelas dan ditambah dengan maklumat Hello Kitty seperti wajah Hello Kitty dan pita, lebih jauh lagi dengan manik perak yang lebih banyak untuk melengkapkan rupa.

hello kitty nail-32

Berikan glitter glitter berwarna merah jambu dan dilapisi dengan akrilik hitam, kuku juga menambah wajah Hello Kitty yang comel dan dilapisi dengan menggilap yang jelas. Besar untuk pergi ke pihak dengan rakan atau di luar rumah dan anda ingin memamerkan bagaimana kuku anda kelihatan seperti.

hello kitty nail-33

Reka bentuk Nail Art Hello Kitty yang comel untuk kanak-kanak perempuan dengan kuku pendek. Dilapisi dengan warna merah dan putih, kuku juga dicat dengan aksen emas yang melapisi warna merah selain lapisan yang jelas. Melihat keseluruhan elegan dan canggih.

hello kitty nail-34

White Polka titik kuku dengan tip Perancis bersalut putih, dihiasi oleh Hello Kitty yang menawan. Reka bentuk titik polka kemudian dilapisi dengan cat kuku yang jelas untuk menambah hanya kilauan yang betul dan rasa halus pada kuku. Sempurna untuk acara musim panas dan berjalan kaki di pantai.

hello kitty nail-35

Mempamerkan kuku anda dengan warna merah jambu matte kucing Hello Kitty ini yang menakjubkan! Kolaj comel Hello Kitties pada dua kuku agak unik dan sangat berseni. Untuk melindungi cat daripada menjadi hancur, ia kemudian dilapisi di atas dengan cat kuku yang jelas.

hello kitty nail-36

Cute Periwinkle Leopard kuku yang Perancis tipped dan teratas dengan hati, busur dan Hello Kitty yang sangat menawan. Hujungnya kemudian dilapisi dengan debu perak dan dilapisi dengan cat kuku yang jelas untuk menambah lagi kelancaran kuku.

hello kitty nail-37

Kuku salmon ringan yang bergaya, dipenuhi dengan akrilik putih yang mengikat dirinya menjadi busur dan dihiasi dengan manik perak. Satu wajah Hello Kitty juga dicat dengan busur berwarna salmon berwarna ikonik dan manik perak. Yang bersinar dan berkilat kuku berhutang terima kasih kepada salutan cahaya yang menggilap jelas atas reka bentuk.

hello kitty nail-38

Fesyen seni paku pinggul dan funky untuk kuku berbentuk persegi dengan sedikit hello Kitty. Cantik kuku yang kelihatan putih tip putih yang dipenuhi dengan warna hitam dan magenta. Sentuhan Hello Kitty, typography dan kuku bercukur merah jambu yang berkilauan menjadikan ini kuku yang indah apabila keluar untuk menggantung dengan rakan-rakan anda.

hello kitty nail-39

Cute dan manis! Kuku Hello Kitty yang sempurna untuk kuku yang lebih pendek daripada kuku biasa. Tidakkah anda suka warna yang cerah dan berwarna-warni yang bermain di sekitar reka bentuk yang berbeza pada setiap kuku? Dari muffin merah jambu dan putih dengan taburan berwarna-warni ke kuku bunga, kuku berjalur berjalur dan akhirnya Hello Kitty sendiri.

hello kitty nail-40

Lihatlah dengan gabungan mengilap habuk putih dan perak yang menggerunkan ini, dan tentu saja, dengan sedikit Hello Kitty di sisi, anda tidak boleh salah! Dilapisi dengan menggilap yang jelas di atas, teduhan putih diagonal dibungkus di atas glitters perak yang membentuk ujung Perancis. Di hujungnya ialah Hello Kitty di dalam pakaian merah jambu cantiknya.

hello kitty nail-41

Petua Perancis putih yang comel dihiasi dengan helai hello Hello Kitty dan wajah Hello Kitty untuk kuku ibu jari. Kuku kemudian dilapisi dengan cat yang jelas untuk menekankan kemerahan dan kelancaran kuku. Sangat mudah namun perhatian terhadap perincian menggunakan warna dan aksesori Hello Kitty yang sememangnya genius.

hello kitty nail-42

Teriakan deruan dengan kuku zebra ini serta Hello Kitty. Warna hitam dan kelabu pengilat kuku bersatu untuk membentuk jalur zebra merentasi kuku. Ia kemudian dihiasi dengan warna merah jambu cahaya dan dihiasi dengan manik perak dan putih untuk melengkapkan rupa glamor.

hello kitty nail-45

Berlari idea untuk kuku persegi panjang anda? Ini tip polka merah jambu Perancis dan reka bentuk kuku Hello Kitty mungkin hanya apa yang anda cari. Hello Kitty dan busur merah jambunya digunakan untuk menyusun tip Perancis yang disalut dengan cat kuku yang jelas untuk memberikan bersinar yang diperlukan. Untuk kesan selanjutnya anda juga boleh menambah butiran perak pada jari anda seperti hati dan bintang kecil.

hello kitty nail-46

Pergi keluar dengan kuku polka dot merah dan putih! Sempurna untuk kuku stiletto anda yang hebat, adalah kuku Hello Kitty dalam matte putih yang dicat dengan wajah Hello Kitty dan dihiasi dengan pita polka dot merahnya. Kuku besar jika anda ingin membuat kenyataan.

hello kitty nail-47

Nikmati ini hello Kitty yang baru mencari helai putih dan jelas Perancis yang sangat comel dan comel. Sesuai untuk setiap hari. Setiap kuku mereka dilapisi dengan cat yang jelas untuk memastikan reka bentuknya dimusnahkan. Aksen kecil katil dan busur juga ditambah untuk kesan yang lebih baik.

hello kitty nail-49

Tambah sikap lebih kepada kuku anda dengan tips Hello Kitty Perancis dan leopard inspirasi kuku! Tipis putih dan dilapisi akrilik hitam, kuku kemudian dicat dengan cetak harimau hitam dan disalut dengan cat yang jelas untuk mengekalkan butiran.

hello kitty nail-50

Cahaya kuku anda dengan hiasan merah jambu Hello Kitty yang cantik ini! Muncul warna putih dan merah jambu, butiran Hello Kitty yang istimewa ditambah seperti busur merah jambu hello Hello Kitty dan wajah comel. Titik polka putih juga dicat untuk mengalihkan dari warna biasa kuku lain.

hello kitty nail-51

Amerika Syarikat Hello Kitty menghiasi bintang dan jalur, bendera Amerika ini mengilhami kuku Hello Kitty yang kelihatan sangat menakjubkan. Warna-warna cerah dan berani dan mudah dikesan dari jauh. Hello Kitty juga warna berkod untuk menyerupai bendera Amerika.

hello kitty nail-52

Kucing dan titik. Ini fesyen seni paku yang mudah tetapi menggemari ini semua tentang hitam dan putih. Bersalut dengan latar belakang putih biasa, kuku kemudian dicat dengan titik polka hitam dan muka kucing comel untuk membuat kenyataan yang benar-benar kucing.

hello kitty nail-53

Lebih banyak hello kitty tips Perancis untuk anda nikmati! Kuku disalut dengan reka bentuk tip putih putih dengan Hello Kitty menghadapinya. Mereka kemudiannya dihiasi dengan helai Hello Kitty merah jambu untuk melengkapkan rupa kucing yang menggemari!

Hitam & White Hello Kitty-46

Rock pakaian anda dengan kuku Hello Kitty bertemakan hitam dan putih yang menakjubkan ini! Disokong dengan jalur hitam dan putih dan dihiasi dengan wajah Hello Kitty comel dan busur dot polka. Jika anda mahu menonjol dan membuat kenyataan maka ini adalah seni kuku untuk pergi!

Hitam & White Hello Kitty-47

Cute Hello Kitty wajah dan cetak harimau! Inilah arti kuku ini. Petua Perancis putih dipenuhi dengan cetak harimau merah jambu dan dihiasi dengan wajah Hello Kitty dan busur merah jambu dan semuanya selesai. Reka bentuk kemudian dilapisi dengan cat yang jelas untuk melindungi reka bentuk dan memberikan kuku rupa yang berkilauan.

comel hello kitty nails-2

Bersenang-senang dengan kuku Hello Kitty yang diilhamkan minimalis ini. Kuku dicat dalam warna merah jambu matte yang gelap dan hujung Perancis Hello Kitty ditambah. Tali Hijau kemudian diletakkan di bahagian atas untuk menarik perhatian dan membuat bunyi dari reka bentuk kuku agak hangat.

hello kitty nail-3

Jika anda mempunyai kuku persegi maka mengapa anda tidak menganggap mempunyai reka bentuk kuku sederhana tetapi elegan ini? Petua Perancis putih mudah dengan sesekali Hello Kitty berhadapan dengan busur hijau yang menggemaskan. Untuk penamat kuku ditutup dengan kuku kuku yang jelas untuk membuat kot panjang lebih lama.

hello kitty nail-4

Kreatif dan comel! Kuku bertema merah dan putih ini serta Hello Kitty sendiri kelihatan sangat cantik. Kuku Hello Kitty yang bergaya dicat dengan tip tipis merah putih yang putih, dihiasi dengan Hello Kitty untuk hujung putih dan titik polka untuk hujung merah glitter. Untuk kesan busur merah yang lebih klasik diletakkan di atas, diamankan oleh manik dan dilapisi dengan perhiasan yang jelas.

hello kitty nail-5

Ini giliran dari tip tipikal Perancis yang berwarna merah jambu dan putih kerana kuku-kuku ini menyusun tip hitam. Terutama dengan titik polka salmon dan putih dengan kadang-kadang Hello Kitty putih tip Perancis, mereka kelihatan menakjubkan. Kuku kemudian dilapisi dengan cat yang jelas untuk mengekalkan reka bentuk mereka untuk masa yang lebih lama.

hello kitty nail-7

Pernahkah anda mendengar petua leopard? Jika tidak maka inilah yang anda hilang. Kuku bergaya yang mempunyai cetak harimau hitam dan merah jambu dengan Hello Kitty di sebelah. Mudah namun kelihatan hebat. Sesuai untuk rupa dan pakaian harian anda.

hello kitty nail-8

Satu lagi versi fesyen hitam kuku seni kuku hitam, satu tip putih hello Kitty di puncaknya dengan busur merah jambu comelnya dengan seluruh petua yang diikat dengan titik polka putih dan merah jambu. Ia kelihatan sangat feminin walaupun terdapat warna gelap yang digunakan.

hello kitty nail-9

Pergi jauh dengan cetak leopard pada seni kuku leopard ini yang menampilkan Hello Kitty! Kuku dicat dengan latar belakang putih dan dihiasi dengan bintik-bintik leopard yang berwarna hitam dan merah jambu! Watak Hello Kitty dicat di atasnya menjadikannya lebih baik dan lebih menangkap mata.

hello kitty nail-10

Feisty dalam warna merah, putih dan hitam! Tidakkah anda suka betapa berani dan berkuasa warna dan bentuk pada reka bentuk kuku Hello Kitty ini? Diwarnai dengan akrilik merah dan hitam biasa, kuku kemudian dihiasi dengan manik hitam dan merah serta bentuk hati hitam kemudian titik polka hitam dan merah. Wajah comel Hello Kitty juga dicat dengan warna putih dan hitam yang menyerupai latar belakang.

hello kitty nail-11

Jadilah mewah dalam warna merah jambu dan putih! Matanya berwarna putih dan merah jambu, kuku kemudiannya terperinci dengan garis, busur merah jambu, hati hitam kecil dan wajah Hello Kitty dan busur merah jambu. Cute dan sangat comel, terdapat juga kadang-kadang sapu kuku perhiasan merah jambu supaya rupa selesai.

hello kitty nail-12

Jika anda suka mencetak Hello Kitty yang sahih pada kuku anda maka ini yang sempurna! Gaya seni pada kuku hanya menggemaskan kerana ia memainkan dengan latar belakang yang sederhana putih, merah jambu dan hitam kemudian dihiasi dengan pelbagai Hello Kitty memaparkan serta titik polka merah jambu dan hitam. Sangat artsy kelihatan sempurna untuk yang sangat berseni anda.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 − = 51

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map