70 Idea Manikur Perancis

69 French Manicure

Menonjolkan matahari anda mencium kuku dengan manikur Perancis bertemakan putih dan tengah malam ini. Warna asas disalut dengan warna kuning muda dan diberi sentuhan biru tengah malam, dipenuhi dengan warna putih tulen. Kuku-kuku lain dilapisi di belakang, matte tengah malam biru dengan garis-garis putih di atas dengan manik yang jelas di persimpangan.

Perancis atau Paris selalu istilah yang berkaitan dengan garis depan revolusi fesyen. Manikur Perancis telah menjadi popular di industri fesyen seni kuku untuk masa yang lama. Banyak wanita telah menjadi biasa dan suka dengan gaya. anda dapat melihat banyak wanita pergi ke salon kuku untuk mendapatkan petua Perancis kegemaran mereka.

Manikur Perancis boleh pergi bersama-sama dengan apa sahaja yang anda pakai. Ia begitu serba boleh yang mengapa wanita merasa mudah untuk melakukannya tanpa perlu mengubah gaya kuku mereka dalam masa dua minggu. Antara warna manicure Perancis yang paling popular adalah bogel, krim, merah jambu dan kuning air yang kemudian dihiasi dengan polish putih tulen. Reka bentuknya kelihatan sederhana, cantik, elegan dan mudah walaupun dari jauh.

Walaupun ia kelihatan sangat mudah dilakukan dari luar, lapisan pada manicure Perancis memerlukan ketepatan serta tangan yang baik dan mantap. Anda tidak boleh melakukan manicure Perancis dalam satu perjalanan tetapi dengan latihan berterusan, anda akan dapat menguasai seni manicure Perancis. Bahagian yang paling penting adalah hujung kuku yang perlu kelihatan sempurna.

Berikut adalah beberapa tips Manicure Perancis yang boleh membantu anda:

 • - Jangan letakkan sloppily menggilap
 • - Jika anda tidak pasti anda boleh melakukan manicure Perancis jangan buat sendiri pada mulanya
 • - Apabila mencuba manicure Perancis di rumah, luangkan masa anda
 • - Amalan membuat sempurna

Cara Memohon Manikur Perancis

Anda akan memerlukan beberapa barangan mudah untuk manikur Perancis anda jika anda membuat keputusan untuk melakukannya di rumah.

 • bola kapas,
 • pelembap tangan,
 • fail kuku,
 • penghilang pengilat kuku,
 • penolak,
 • menggilap kuku yang jelas,
 • menggilap putih,
 • mana-mana pengilat kuku opaque dari warna yang disebutkan di atas.

Langkah pertama adalah sentiasa membersihkan kuku anda sebelum menggunakan apa-apa menggilap kuku di atas, jika anda mempunyai kuku menggilap sebelumnya, pastikan anda menggunakan penghilang cat kuku untuk membersihkannya. Setelah selesai dengan ini, mulailah dengan mantel yang jelas pada kuku anda untuk melindunginya. Anda kemudiannya boleh terus menambah warna yang anda suka sebagai warna asas untuk petua Perancis anda. Membuat tiga strok walaupun dari pusat dan ke bahagian tepi; satu kot adalah lebih daripada cukup. Ketika mengeringkan polish, garis-garis akan secara beransur-ansur hilang.

Bahagian keras menggunakan coretan putih pada hujung kuku anda. Sebagai pemula strok anda mungkin kelihatan lasak dan tidak licin sama sekali. Sesetengah menyarankan bahawa anda boleh menggunakan pita sebagai panduan dalam membuat strok yang jelas dan curvy. Hanya pastikan bahawa kot asas anda benar-benar kering sebelum cuba ini untuk mengelakkan memusnahkan warna. Kemudian top it off dengan kot yang jelas!

1

Dan di sana anda memilikinya! Anda kini mempunyai kuku-kuku Perancis yang elegan dan sun-sational yang hebat untuk percutian musim panas anda.

54 Flower French Manicure

Mempunyai kuku yang bercahaya bercahaya dengan tips Perancis yang elegan ini. Menggunakan cahaya merah jambu sebagai asas, kuku tipis tipis putih. Kuku lain yang beraksen dengan reka bentuk bunga putih dan hitam, yang menyenangkan mata.

60 French Manicure

Lihatlah tip Perancis kecil ini yang ceria! Berdasarkan pengilat merah jambu dan diketuk dengan tebal dalam krim, kuku juga beraksen dengan reka bentuk bunga manis dan sederhana dalam gabungan hitam dan laut hijau.

68 3D French Manicure

Hiaskan kuku anda dengan manicure dan busur Perancis. Ini ensemble kecil menggunakan salutan asas merah jambu cahaya dan tip dengan polish putih pra. Kuku kemudian dihiasi dengan busur putih kecil yang comel untuk kesan cuter.

73 French Manicure

Glitter berlimpah! Buat pernyataan dengan manikur Perancis ini dengan menggunakan polish yang jelas sebagai asas dan diikat dengan perak glitters untuk melengkapkan kesan berlabuh bintang. Kuku lain juga dilapisi dengan perhiasan perak penuh untuk keseluruhan superstar musim panas keseluruhan.

11 Leopard French Manicure

Berdiri dengan kombinasi hujung Perancis yang gelap dan hitam. Berdasarkan warna-warna bogel, kuku kemudian diberi warna hitam. Aksen polka dot hitam tambahan dilapisi di atas kuku lain dalam matte bogel.

19 French Manicure for Spring

Nikmati ensemble bunga yang subur di kuku anda. Manicure Perancis adalah dengan asas berwarna merah jambu berwarna dan diberi tipis salmon tebal. Selebihnya kuku secara artistik disebut dalam reka bentuk bunga dan kupu-kupu dengan warna hijau merah jambu, putih dan laut.

10 Lace French Manicure

Semak tip renda bertema ini! Melihat sangat comel dan berseni, paku disalut dengan pangkal bogel dan diberi tipis putih dan hitam dengan titik polka terbalik di atas. Bahagian dalaman tips Perancis juga beraksen dengan reka bentuk lacelike untuk menambah "sikap" pada ujung kuku.

1 French Manicure

Mudah dan elegan. Ensemble tip Perancis ini terdiri daripada penggilap dasar bogel dan selesai dengan tip tip berbentuk biru yang menarik.

2 French Manicure

Tetapkan trend dengan manicure Perancis gemerlap ini gila. Berdasarkan pengilat kuku yang jelas, petua-petanya sangat aksen dengan perhiasan perak dan dilapisi dengan polish putih. Reka bentuk seni kuku yang sangat menarik.

3 French Manicure

Bercakap tentang kuku logam. Ini futuristik kuku tipped Perancis kelihatan mengagumkan adalah ia menggunakan kot perak matte sebagai berasaskan dan dipotong dengan perak berkilat dan logam perak. Penampung mata keseluruhan dan reka bentuk seni kuku yang bergaya.

4 French Manicure

Manicure Perancis yang sangat santai yang bermain dengan gabungan putih, laut dan hitam. Kuku dilapisi dengan hijau laut sebagai asas, menggunakan putih sebagai hujung; direka bentuk dalam bentuk zigzag. Bentuk berlian hitam tambahan kemudian dicat di atas.

5 French Manicure

Petua Perancis yang sangat unik termasuk gabungan putih dan hitam. Kuku-kuku dilapisi dengan cat kuku yang jelas sebagai asas dan dihiasi dengan gabungan putih dan hitam bertindih antara satu sama lain. Bahagian hitam juga beraksen dengan glitter untuk kesannya.

6 French Manicure

Dapatkan rasa seperti royalti dengan gabungan warna merah jambu dan emas ini. Petua Perancis bermula dengan asas merah jambu yang berwarna matte dan selesai dengan petua emas nipis. Sangat berkelas dan sempurna untuk majlis-majlis rasmi.

7 French Manicure

Petua yang bergaya! Manikur Perancis ini mempunyai kuku menggilap yang jelas digunakan sebagai asas dan dimainkan sekitar dengan membentuk ujung Perancis dan bukannya mengisi. Penggilap hitam membentuk hujung kuku kelihatan sempurna pada titik.

8 French Manicure

Petua-petua Perancis yang berwarna putih dan perak yang indah. Dilapisi dalam matte hitam sebagai asas, kuku kemudiannya dihiasi dengan perak glitter yang hanya menonjol dari latar belakang hitam polos, kuku perak matte dengan perhiasannya juga menambah keseronokan kepada ensemble menangkap mata.

9 French Manicure

Salah satu kuku tip klasik Perancis anda menggunakan kuku menggilap kuku sebagai kot asas dan berfikir putih menggilap untuk hujungnya. Ia kelihatan hangat dan kabur, sesuai untuk rupa setiap hari anda.

12 French Manicure

Semak manicure Perancis luar yang menyegarkan ini! Warna-warna terang yang digabungkan dengan bentuk berani hanya sempurna untuk musim panas! Dengan menggilap warna ungu biru sebagai asas, kuku kemudian direka dengan bentuk v terbalik dalam warna hijau gelap, merah jambu dan warna lemon yang menggilap, menjadikan warna asas sebagai warna hujung serta.

13 Flag French Manicure

Bendera Amerika tidak dapat lebih baik. Lihatlah bendera Amerika yang mengagumkan dan berkilau ini. Menggunakan warna biasa bendera yang berwarna biru tua, merah dan putih, warna-warna itu kemudiannya beraksen oleh glitter. Pengilat kuku yang jelas digunakan sebagai asas sementara pengilat merah dengan glitter digunakan secara sengaja sebagai tip.

14 Purple French Manicure

Petua-petua Perancis yang cantik melihat glitter violet! Kuku menggunakan kuku menggilap yang jelas sebagai kot asas sementara pewarna petua dalam kuku polimer ungu, glitter juga ditambah sebagai aksen yang indah manakala beberapa kuku keseluruhan dicat dalam glitter violet.

15 French Manicure

Lihatlah tip tip berbentuk v yang berbentuk ini dalam 3 lapisan. Besar untuk kuku pendek, manicure Perancis bermula dengan kot yang jelas sebagai asas dan ditambah dengan tiga lapisan pelbagai warna merah dari cahaya ke gelap.

16 Eye French Manicure

Apa yang akan kelihatan kuku dengan mata? Inilah yang anda akan dapat. Dilapisi dengan polish yang jelas sebagai asas, polish putih kemudian dicat di pinggir dalaman kuku yang menutupi kutikula. Di bahagian atas titisan kecil putih menggilap baju biru dan hijau ditambah dengan sedikit hitam di tengah untuk menekankan "mata".

17 French Manicure

An ensemble yang sangat kreatif dan comel untuk kuku berbentuk persegi. Ini manicure Perancis termasuk ensemble bogel, putih dan laut hijau. Kuku dilapisi dengan polish putih yang jelas sebagai salutan asas. Di atas lapisan yang jelas adalah dua pukulan mendatar salutan putih dan laut hijau bersama satu sama lain. Manik emas tambahan ditambah untuk aksen serta beberapa kilasan.

18 Bow French Manicure

Petua tip tebal mudah dan klasik dengan busur comel. Kuku dilapisi dengan polish yang jelas sebagai asas dan dihiasi dengan lapisan putih tebal. Menyeru ensemble paku adalah busur hitam comel yang disematkan dengan manik perak.

20 French Manicure

Manikur Perancis yang mewah dan ganas. Don ensemble ini menakjubkan dengan pewarna asas merah berdarah dan tip dengan perak perak dengan glitter. Reka bentuk seni kuku yang sangat berkelas dan mata.

21 French Manicure

Petua Perancis putih berbentuk sempurna. Kuku-kuku dilapisi dengan polish yang jelas sebagai asas dan diberi tipis dengan sempurna putih dan dihiasi dengan akrilik hitam yang ramping.

22 Black French Manicure

Manicure Perancis yang menakjubkan ini memainkan dengan gabungan kasar dan hitam. Kuku menggunakan polish berwarna nude sebagai asas dan polish hitam biasa untuk hujung jari melengkapkan tips Perancis.

23 French Manicure for Spring

Manicure Perancis yang cantik dan elegan ini bermula dengan asas berwarna krim dan diberi warna putih. Petua Perancis yang sangat berkelas, mudah dan comel.

24 Heart French Manicure

Ini adalah manicure Perancis yang sangat funky dan suka bermain yang pasti anda harus cuba. Kuku-kuku dilapisi dengan permata merah muda dan dihiasi dengan lapisan hijau laut tebal. Kawasan di antara ujung dan pangkal itu kemudian dilapisi dengan perak glitters, ditambah aksen berbentuk hati perak glitter.

25 French Manicure

Kepelbagaian kepingan salji yang mengilhami manicure Perancis. Kuku-kuku dilapisi dengan polish yang jelas sebagai asas dan dibungkus dengan mantel biru tengah malam. Di atas petang biru tengah malam Perancis adalah bentuk salji tipis nipis yang kelihatan seperti mereka perlahan jatuh ke jari anda. Petua Perancis juga dipenuhi dengan kuku putih untuk aksen.

26 Bow French Manicure

Satu lagi versi indah busur busuk yang diilhamkan oleh Perancis. Kuku-kuku dilapisi dengan cat kuku yang jelas seperti yang dipetik dengan polish putih, aksen busur mudah tetapi comel juga ditambah di atas untuk melengkapkan rupa kerana mereka disematkan di tempat oleh manik perak kecil.

27 French Manicure

Bermain-main dengan cat logam dengan tip Perancis ini hebat! Kuku-kuku dilapisi dengan polesan matte putih sebagai asas dan dihiasi dengan perak perak metalik. Kombinasi warna yang menawan dan menarik.

28 French Manicure

Nikmati melihat manicure Perancis ini dalam warna pelangi. Kuku menggunakan warna bogel biasa sebagai asas dan tipis tip dengan warna kuku berwarna multi untuk kesan besar. Anda boleh menggabungkan warna-warna neon seperti magenta, biru langit, kuning, biru muda dan merah jambu.

29 French Manicure

Buat kenyataan dengan tip kuku Perancis ini! Dilapisi dengan polish bogel sebagai asas, kuku kemudiannya dihiasi dengan sempurna dengan kuku hitam yang menjadikan hujung Perancis lebih terlihat dari sebelumnya.

30 French manicure flower design

Menetapkan bunga-bunga pada kuku anda dengan manikur Perancis yang cantik ini. Berwarna dengan krim sebagai asas, kuku kemudian dihiasi dengan bunga putih segar, salmon dan warna hijau. Kuku kemudian dihiasi dengan salutan putih klasik.

31 Zebra French zebra

Garis zebra mengilhami manicure Perancis. Kuku pada mulanya dilapisi di pangkal berwarna merah jambu dan dihiasi dengan mantel putih tebal. Jalur nipis Zebra kemudian diletakkan di atas tip putih; untuk sentuhan penamat kuku dilapisi dengan jelas untuk mengekalkan reka bentuk.

32 French Manicure with red snowflake nail

Petua klasik Perancis dengan sentuhan. Walaupun seluruh kuku kelihatan seperti tip Perancis purata anda; asas merah jambu cahaya dan hujung putih, hujung kuku yang lain disalut dalam kuku menggilap merah. Untuk aksen ia lebih baik glitter telah ditambah dan kepingan salji putih yang indah kemudian ditarik di atas ujung kuku merah.

33 color french manicure

PICTURE DOUBLE

34 Fantastic French Manicure

Terlihat mewah dengan ensemble manicure Perancis ini. Kuku-kuku dilapisi dengan polish ungu yang mendalam sebagai asas dan tipped elegantly dengan warna emas menggilap. Ia kelihatan hebat dan kombinasi warna yang menarik.

35 gold bling french manicure

Tidak boleh mendapatkan cukup emas? Semak emas dan pewarna yang menakjubkan ini mengilhami kuku tip Perancis. Kuku bermula dengan menggilap yang jelas sebagai yang berasaskan dan kemudiannya dihiasi dengan mantel emas dan beraksen dengan kilau.

36 Colored French Manicure

Warna yang seolah-olah warna yang tumpang tindih dan terbalik pada manicure Perancis ini benar-benar menakjubkan! Kuku-kuku dilapisi dalam pelbagai warna asas seperti tengah malam biru, merah, merah muda sederhana, jelas, ungu gelap dan emas. Petua kemudian disalut dengan warna songsang dengan tambahan putih.

37 nude and black animal print nails

Leopard mengilhami petua Perancis sepanjang jalan! Kuku dilapisi dengan polish yang jelas sebagai asas dan dihiasi dengan hampir krim untuk membersihkan polish. Di atasnya adalah glitters perak untuk aksen dan swab kecil bulu gelap seperti aksen dibentuk untuk mencipta cetakan harimau.

38 Black & Nude French Mani

Manicure Perancis yang sederhana tidak pernah menjadi tua. Di sini, kuku dilapisi bulat matte untuk warna asas. Petua itu kemudian dilapisi tipis dengan cat hitam untuk menyelesaikan hujung Perancis.

39 Christmas time French tips

Manicure Perancis yang menarik melihat kombinasi warna putih yang jelas dan putih. Kuku-kuku itu berasaskan dengan menggilap yang jelas dan tebal dengan polish putih. Di antara hujung dan asasnya ialah garis pengilat perak untuk aksen, manik hijau dan biru tambahan juga digunakan untuk aksen lapisan.

40 French Manicure

Manik perak cantik yang disemat kuku tip Perancis. Kuku bermula dengan pangkasan asas semula jadi yang jelas dan selesai dengan hujung polish putih nipis yang membentuk kuku persegi. Manik perak tambahan juga ditambah pada bahagian dalam kuku.

41 A Heart French Manicure

Satu comel dan hati-hati yang diilhami french Perancis anda pasti akan suka. Pengilat yang jelas digunakan sebagai warna asas paku kemudian diberi tipis dengan polish putih tebal dan v. Bentuk jantung merah jambu tambahan kemudian diletakkan di atas garisan putih yang bersilang.

42 French Manicure

Manikur Perancis yang menggerunkan kelihatan dihiasi dengan makhluk halus. Manicure bermula dengan cat kuku yang jelas sebagai asas dan diberi tipis dengan tebal dan menggilap putih. Pelbagai glitter yang indah juga ditaburi di atas untuk kesan yang lebih impian.

43 Flower French Manicure

Hendaklah bunga segar dan cantik menghiasi manicure Perancis anda dengan karnasi ini terinspirasi tip Perancis. Kuku dilapisi dengan matte bogel sebagai warna asas. Untuk petua, bunga merah jambu berwarna merah jambu ditarik ke atas dengan daun untuk menyelesaikan musim panas dan musim bunga yang sempurna kelihatan.

44 Lucky Clover French Manicure

Semanggi, mungkin empat atau tiga daun masih kelihatan baik! Isikan kuku anda dengan semanggi comel ini mengilhami manicure Perancis. Daun semanggi hijau yang suka mainan dilukis di atas ensemble tip Perancis putih dan jelas. Titik polka putih, emas dan hijau yang sedikit juga disediakan di atas tip untuk aksen. Anda juga boleh melihat emas dengan tips glitter juga.

45 French Manicure

Lebih mudah tetapi keluar dari petak mencari petua Perancis. Kuku dilapisi dengan polish putih biasa sebagai asas dan diberi tipis dengan warna hitam hitam dalam bentuk v belakang.

46 Wedding French Manicure

Isikan kuku anda dengan ensemble yang indah dari glitter dan manik! Manikur Perancis ini bermula dengan mantel asas yang jelas dan dipenuhi dengan lapisan putih tebal dan perhiasan perak untuk tips. Manik ditambah untuk menyerlahkan lagi reka bentuk kuku.

47 Generous French Manicure

Bermain-main dengan warna-warna yang lebih berwarna dengan manicure tip Perancis anda. Mulailah dengan polish putih biasa sebagai asas anda. Kemudian tip tip kuku anda dengan cat emas logam untuk melengkapkan rupa elegan.

48 French Manicure

Anime manicure french yang cantik, kuku menggunakan polish yang jelas sebagai asas kemudian dilapisi di atas adalah lapisan tebal putih untuk tips Perancis. Pengilat berbentuk jantung comel tambahan juga disalut di antara tip berbentuk v bahasa Perancis.

49 French Manicure

Kuku ungu yang dalam

50 Bow French Manicure

Berikan hayat kepada petua Perancis anda dengan manicure Perancis yang unik. Warna asas yang digunakan untuk ini adalah semulajadi atau cerah. Bas ini kemudian diisap dengan permata biru tengah malam dengan berkilau tambahan di atas. Fikirkan polish putih juga berbaris antara tips Perancis dan pangkalannya.

51 French Manicure

Kelabu dan krim kelabu yang berwarna biru terinspirasi. Kuku menggunakan matte abu-abu berwarna biru sebagai warna asas dan tipis tipis dengan krim berwarna krim. Ia kelihatan cantik dan elegan di atas kuku.

52 French Manicure

Manikur Perancis yang mudah tetapi cukup cantik untuk kuku persegi pendek. Mulailah dengan warna asas merah jambu untuk ensemble ini, kemudian sapukan lapisan nipis putih pada tip dengan hati-hati mengikuti garis ujung kuku dan akhirnya membentuk bentuk senyuman.

53 French Manicure

Petua Perancis yang tidak bersalah dan tulen menggunakan cat putih. Kotak jernih dan putih digunakan serentak sebagai asas untuk manikur Perancis ini. Petua putih bersaiz sederhana kemudian dipenuhi dengan paku berasaskan yang jelas. Di samping itu manik perak kecil ditambah ke kuku berwarna putih untuk aksen.

55 French Manicure

Hitam cantik di mata ini menangkap dan pasti salah satu jenis manicure Perancis. kuku menggunakan alas hitam dan putih matte kemudian dilapisi dengan berkilat hitam berkilat sebagai petua Perancis di atas asas matte hitam. Di sisi lain, garis-garis hitam hitam nipis dibarisi asas matte putih.

56 Christmas French Manicure

Salji yang diilhamkan oleh salji Perancis. Petua kuku anda dalam garis hitam nipis di atas salutan asas yang jelas. Di atasnya menambah pelbagai titik putih berukuran seolah-olah mewakili salji yang jatuh pada hari musim sejuk.

57 French Manicure

Buat kuku anda terus hidup dengan ensemble manicure Perancis yang cerah dan bunga ini! Coat kuku anda dengan polish putih yang jelas dan ikuti corak tip Perancis yang biasa dengan lapisan pada polish putih dan perlahan-lahan melacak garis tip email anda. Untuk menambah drama ke kuku anda, cat pada bunga berwarna bunga magenta dan dapatkan perhatian semua orang dengan kuku yang menggerunkan anda.

58 Bow French Manicure

Petua Perancis yang menarik dengan aksen busur hitam nipis. Lambang kuku dalam polish bayi biru dan kuning secara alternatif. Coat tip sebagai warna songsang kuku dan ukur jejak garis antara tips Perancis dan kot asas untuk menarik riben hitam anda.

59 Purple Flower French Manicure

Violet Dreamy mengilhami manicure Perancis. gunakan matte ungu sebagai warna asas kuku dan putih biasa untuk hujung Perancis. Gariskan hujungnya dengan menggilap berwarna ungu sederhana dan top it off dengan lapisan bunga raya putih. Ia adalah tip Perancis yang anda tidak akan menyesal.

61 French Manicure

Manikur Perancis yang segar dan ceria yang terbaik untuk musim panas! Mulailah dengan menggilap kuku yang jelas pada kuku anda dan hujungnya membantu dengan lapisan hijau yang ringan. Untuk menambah kesan yang lebih keras, anda boleh melukis bunga kelopak putih di antara ujung Perancis dan warna asas.

62 French-Manicure

Petua-petua Perancis yang terbalik mencari sejuk. Bermain-main dengan warna tengah malam biru dan biru hijau pada kuku anda. Gunakan warna yang bertentangan sebagai hujung untuk setiap kuku dan mempunyai kombinasi warna hebat yang muncul dari ensemble.

63 French Manicure

Tertanya-tanya apa manicure Perancis boleh muat kuku berbentuk hati yang baik? Cuba ensemble perhiasan bunga dan emas ini. Kuku-kuku dilapisi dengan polish yang jelas sebagai asas kemudian diberi tipis dengan warna putih tebal. Di atas petua Perancis adalah bunga biru dan kuning kecil yang comel dengan garis perhiasan emas yang tipis di seluruh lapisan tip Perancis.

64 Panda French Manicure

Panda comel mengilhami manicure Perancis. Gunakan cat kuku yang jelas sebagai asas hujung Perancis dan putih untuk tips itu sendiri. Bawa dalam tema panda dengan lukisan pada panda hitam panda kecil di atas cat putih. Untuk aksen membuat panda dari hujung putih tunggal dan tebal dan selesaikan tema.

65 French Manicure

Bayi biru dan perhiasannya mengilhami manicure Perancis. Kuku menggunakan polish yang jelas sebagai kot asas dan pengilat biru bayi untuk petua. Untuk menambah lebih banyak ke dalam reka bentuk sedikit pisau perhiasan ditambah ke hujung.

66 French Manicure

Tema manicure Perancis yang putih dan nude yang elegan. Kuku-kuku dilapisi dengan matte bogel dan garis nipis putih perlahan-lahan dikesan seolah-olah lapisan hujung Perancis yang tidak kelihatan ditarik ke arah kuku yang membentuk senyuman. Ia memberi ilusi bahawa terdapat tip Perancis yang tidak kelihatan pada kuku.

67 French Manicure

Jadilah glamor dengan berkilau perak ini diilhamkan oleh tip Perancis. Pemolesan matte putih digunakan sebagai warna dasar paku serta perak kuku berkilat penuh. Petua dipenuhi dengan berkilau perak yang dapat dilihat dengan sempurna walaupun dalam gelap dan dari jauh.

70 pink french nails

Manicure Perancis luar biasa yang sempurna untuk anda! Warna pink merah jambu dominan pada ensemble ini. Gunakan polish yang jelas dan putih sebagai warna dasar sambil tipping maka kuku di merah jambu bayi. Mawar berwarna merah jambu tambahan ditarik ke atas petua dan kuku untuk memancarkan perasaan musim panas itu.

71 3D Flower French Manicure

Petua-petua Perancis yang mengilhamkan hampir hampir 3D. Kuku dilapisi dengan polish yang jelas untuk asas dan dihiasi dengan polish putih biasa. Mawar putih yang seolah-olah besar juga dicat di atas seolah-olah kelihatan seperti tumbuh dari kuku anda.

72 Flag French Manicure

Amerika dan perhiasannya memberi inspirasi petua Perancis. Coat kuku anda dalam warna krim matte sambil menjilat mereka dengan berkilau hijau perak dan bendera Amerika dengan berkilau pada menggilap biru.

Merah jambu and Eiffel Tower - romantic French maricure - 600

Pink dan Menara Eiffel - manikur Perancis romantis

Putih French nails with silver stripes

Kuku putih putih dengan petua jalur perak

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

20 − = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map