45+ Contoh Makeup Halloween DIY

Cantik halloween makeup

Wira komik diilhamkan tutorial solek Halloween. Sangat kreatif dan berwarna-warni. Air mata yang ditarik secara comel, latar belakang dan sfx menjadikan keseluruhan kelihatan luar biasa.

Trick atau Treat in style!

Halloween adalah di sekitar sudut. Ia adalah masa untuk merancang yang memusnahkan kostum Halloween anda dan keluar menipu atau merawat! Banyak orang telah menghidupkan Halloween menjadi perhimpunan kreatif kostum, make up dan kerajinan. Sekiranya anda tidak mahu ketinggalan, pastikan anda mendapat Halloween sempurna untuk bangun anda! Apa yang diperlukan adalah perancangan mudah di hadapan.

Terdapat banyak cara di mana anda boleh menggunakan Halloween sendiri. Orang lain tidak mengendahkannya kerana mereka terlalu takut untuk mencubanya atau mereka fikir ia tidak akan kelihatan baik pada mereka. Ingat, ia adalah solek yang akan membantu menonjol pakaian anda. Jika anda ingin menjadi unik dengan cara yang baik dan menarik perhatian orang dengan kemahiran anda, maka anda pasti perlu mencuba membuat solek Halloween yang baik. Dalam artikel ini, anda akan melihat pelbagai jenis solek Halloween yang boleh anda gunakan sebagai rujukan.

Halloween adalah malam yang sempurna di mana anda boleh mencampurkan realiti dan fantasi dan berkeliaran di jalanan. Ia adalah satu-satunya malam di sepanjang tahun yang anda boleh memakai kostum dan mempunyai malam kenikmatan dengan kawan-kawan dan keluarga! Sudah tentu anda ingin melihat yang terbaik tetapi anda tidak mahu menghabiskan banyak rambut dan solek hanya untuk kelihatan baik. Inilah sebabnya mengapa anda perlu mencuba idea makeup Halloween DIY. Ia hanya mengambil sedikit amalan untuk mendapatkannya dan ia pasti akan berguna bukan sahaja Halloween ini tetapi pada Halloweens berturut-turut yang anda akan meraikan.

Apa yang perlu diperiksa sebelum memakai solek Halloween

Langkah berjaga-jaga apabila memakai solek adalah untuk menguji keserasian kulit. Terdapat banyak produk kecantikan yang boleh memberi kesan yang teruk pada kulit orang lain. Rashes dan gatal adalah kesan sampingan yang biasa dan anda perlu memeriksa solek dengan kulit anda terlebih dahulu sebelum membeli atau menggunakannya.

Jangan gunakan solekan atau serbuk bayi berhampiran sumber nyalaan terbuka. Api terbuka bukanlah kawasan paling selamat untuk anda lakukan apa sahaja. Walaupun jika anda tidak memakai solek berhampiran kemalangan tempat itu boleh berlaku dan anda mungkin mahu mengambil perniagaan anda ke tempat yang lebih selamat seperti bilik atau bilik mandi anda.

Pastikan solek yang anda gunakan telah diluluskan secara klinikal dan digunakan di kawasan muka. Menggunakan bahan kimia lain mungkin membahayakan wajah anda kerana kulit di wajah sangat sensitif.

1

Walaupun anda benar-benar mahu, jangan campurkan pelbagai jenis solek. Anda tidak boleh memastikan sebatian dalam solek dan sesetengah daripada mereka mungkin bertindak balas dengan teruk apabila digabungkan dengan orang lain dan boleh merosakkan kulit anda secara kekal.

Jangan gunakan solekan tebal. Anda akan berasa berat kemudian dan akan lebih sukar untuk menjauhkan mereka pada penghujung hari. Meninggalkan mereka bukan pilihan baik.

Jenis solek untuk digunakan

  • Pancake solek - digunakan dengan powderpuff dan digunakan sebagai asas atau asas untuk solek tersebut.
  • Krim- biasanya dibeli di Halloween dan boleh didapati dalam pelbagai warna. Ucapan ini digunakan dalam hantu, dengan pakaian dan syaitan. Mereka adalah sama dengan cat gris tetapi hanya mudah dikeluarkan.
  • Tube atau tongkat kayu - digunakan untuk menonjolkan dan membayangi muka.
  • Cat muka - menggunakan cat khas untuk kawasan muka dan anda harus memastikan bahawa cat diluluskan oleh FDA. Cari persijilan untuk memastikan.
  • Cermin solek cecair badan - solek jenis ini sering digunakan dalam teknik airbrush.
  • Pelekat ini boleh menjadi sirap jagung, lateks cecair dan gam sprit. Getah cecair terbuat dari ammonia dan mempunyai wap kuat jadi pastikan anda tidak menggunakannya di dekat mata.
  • Prostetik - mungkin yang paling popular dan tersayang di Halloween. Mereka boleh memberikan parut palsu, luka, hidung, ketuat dan sebagainya. Mereka menggunakan getah atau getah dan juga boleh dibuat dengan gabungan lapisan tisu yang direndam dalam pelekat.

Tidak kira apa jenis solek yang akan anda gunakan untuk kostum anda, pastikan bahawa ia tidak akan menjejaskan kesihatan anda secara negatif. Sentiasa periksa langkah berjaga-jaga pada solek yang akan anda gunakan dan lakukan ujian kulit tidak kira. Anda ingin menikmati Halloween dan kehebatan ia membawa sepenuhnya sehingga yang terbaik adalah anda juga merasa paling besar. Anda ingin mengelakkan perkara-perkara seperti alahan, ruam dan juga perjalanan ke hospital pada hari yang anda sepatutnya bersenang-senang. Reaksi alahan boleh muncul dalam jam pertama dan jika ia tidak pudar dalam satu atau dua hari, pergi ke doktor untuk memeriksa ia.

Untuk lebih banyak tip alat solek Halloween, anda boleh menonton tutorial video atau blog di mana ia menampilkan rupa Halloween tertentu yang anda merancang untuk pergi. Berikut adalah contoh yang menakjubkan dari solek Halloween yang kelihatannya anda mungkin mahu digunakan sebagai rujukan anda untuk parti Halloween anda yang akan datang.

Freaky Clown

Rias wajah Halloween hebat yang anda boleh mencipta sendiri. Gunakan warna gelap dan cahaya yang berbeza berbanding satu sama lain. Ini solek badut nakal kelihatan luar biasa kerana kontras semata-mata warna.

Cantik halloween solek

Galaxy Soldier

Solek gusi puteri Halloween. Solek Halloween tidak semestinya bermakna anda perlu menakutkan, anda hanya perlu keluar dari dunia ini dan tema solek ini sesuai dengannya.

Askar Galaksi

Mind-Blowing Halloween Makeup

Rainbow menjejak solek Halloween. Walaupun barfing bukanlah perkara terbaik di dunia, solek warna-warni pelangi yang berwarna-warni ini menjadikannya sekeping yang sangat menyenangkan dan menarik untuk kostum Halloween.

Minda-Meniup Makeup Halloween

Nebula Fantasy Makeup

Bawa dalam galaksi keseluruhan dengan solek Halloween anda. Galaksi nebula galaksi ini terinspirasi hanya cantik dan bintang disusun.

Nebula Fantasy Makeup

Awesome halloween makeup!

Rasa sihir tapi kelihatan cantik seperti Halloween. Jadilah pemakan maut dengan solek jahat gelap bertemakan hitam ini. Melangkah dengan sepasang semua kenalan sclera hitam dan menakutkan cara anda sepanjang Halloween.

Cantik solek halloween!

Orang-orang kurang upaya makeup using mehron face paint and cut up potato sacks. Halloween and fall idea

Reka bentuk Halloween cantik dan berwarna-warni. Nampak seperti anak patung anne yang rapuh atau orang berpakaian buruk dengan jahitan ini mengilhami menggunakan pelbagai warna dan warna merah.

menakutkan-halloween-solek

Kulit dibakar solek Halloween. Nampak begitu realistik sehingga anda tidak dapat membayangkan bagaimana ia dilakukan. Fikiran kreatif ditambah sedikit prostetik dapat meningkatkan rupa ini dan menjadikannya lebih realistik.

merokok skull

Skeleton bertema solek Halloween. Siapa kata anda tidak boleh menjadi kerangka pada Halloween? Dengan ensembel ini strok berus solek rumit, anda mungkin mendapat lebih daripada beberapa penampilan yang baik dari penyokong yang menyeramkan.

Tengkorak merokok

Spider-Queen-Black-Widow-Halloween-Makeup

Web labah-labah mengilhami solek Halloween. Lukiskan web dan labah-labah kecil di muka anda dengan bantuan dari solek dan kehebatannya. Buatlah yang terbaik untuk mencipta mata berasap biru gelap yang berubah menjadi web.

pasukan burton esque makeup for halloween

Tema makeup solek Halloween yang cantik. Ini mempunyai pengantin perempuan di dalamnya dan berfungsi dengan sempurna dengan wajah ganda retak dan kontras semata-mata terhadap orang yang hidup dan yang mati.

Sangat simple yet very prominent

Rias muka merah dan hitam Halloween. Sangat mudah lagi mata menangkap solek Halloween. Tutup wajah anda dalam jumlah besar mata merah dan hitam yang menggambarkan jahitan dan darah di wajah anda.

lukisan hitam-putih-halloween-badan

Berjuang lagi bergaya Halloween ini dengan inspirasi solek ini. Dengan menggunakan solek hitam dan putih, lukiskan garis-garis yang rumit bersambung pada wajah dan leher anda untuk mencipta ilusi yang indah dari air mata hitam yang melimpah.

Sejuk halloween makeup for women

Moden android Halloween tema solek. Sekiranya anda mempunyai keinginan untuk keluar dari dunia ini, solekan inspirasi neon ini pasti sesuai dengan anda.

Solek halloween sejuk untuk wanita

Gelap halloween makeup

Vampire mengilhami solek Halloween. Pujaan najis tidak akan dilupakan pada Halloween dan ini adalah rupa sempurna yang anda boleh pergi dengan kostum vampir anda. Kombinasi warna blushes hitam dan merah membuat persamaan yang baik kepada darah dan urat yang berjalan melalui badan dengan cara yang menyeramkan.

Sejuk halloween makeup

Satu neon yang lain mengilhami solek Halloween. Sejak malam Halloween dirayakan pada waktu malam, anda mungkin mahu menonjol dan perhatikan dari jauh. Ini agak menjadi perhatian untuk melihat warna neon kecerunan sukan yang bertindih antara satu sama lain di tengah-tengah retak gelap dan tebal sepanjang masa.

menyeramkan-halloween-solek

Tidak ada yang lebih menarik dan menyeramkan daripada anatomi manusia. Manusia dalaman tema solek Halloween pasti akan membuat anda merasa jengkel. Butiran yang realistik mengenai solek ini benar-benar karya seni.

Awal Halloween makeup

Setengah wanita, separuh mayat Halloween solek. Ini adalah tema yang baik apabila anda ingin menunjukkan dua sisi cerita. Butirannya secara kreatif ditarik dan drama di antara muka dapat ditunjukkan dengan jelas.

Rag Doll

Menyimpan upacara Halloween. Jika anda tidak mahu terlalu banyak asas di muka anda, anda boleh pergi dengan gaya ini mudah dijahit.

Rias awal Halloween

Mudah DIY Halloween Costumes for Women

Gula tebu memotong kerangka gadis gadis Halloween. Melihat gila adalah ketika datang ke Halloween, tetapi anda bukan sahaja perlu cuba kelihatan gila, tetapi kelihatan baik semasa menjadi gila seperti dalam imej.

Mudah DIY Kostum Halloween untuk Wanita

Terdedah Skull

Kerangka terdedah sangat terperinci. Gabungan warna bogel dan lapisan hitam membantu membuat kontur muka kelihatan lebih jelas dan dikenali.

Skull terdedah

Kucing Makeup

Kucing Cheshire mengilhami solek Halloween. Gunakan kemahiran artistik anda dan lukiskan senyuman Cheshire yang menawan di seluruh wajah anda ke atas bibir untuk mencipta ilusi senyuman kucing yang lebar.

Halloween Costume Ideas

Rias muka tompok hitam dan putih terdedah. Rias wajah ini juga melibatkan mengecat badan agar sesuai dengan solek kerangka di muka.

Halloween Doll Makeup

Anak patung bertudung bertemakan solek Halloween. Ia terdiri daripada menggunakan warna-warna yang terang dan gelap dari persik putih, pucat merah dan merah untuk mewujudkan rupa yang tidak bersalah namun menyeramkan.

Halloween makeup for women

Salji indah sayang solek Halloween. Paparan ini menggunakan kebanyakan warna putih dengan pic warna merah dan cat muka hitam untuk butiran hidung dan perut.

Solek Halloween untuk wanita

Halloween Makeup - Smashed Glass

Ketua kulit kepala yang retak. Retakan artistik yang dilukis di sepanjang kepala dengan cat muka hitam dan putih disertai dengan bayangan mata yang berwarna terang namun terang untuk menyerlahkan mata.

halloween makeup for girl

Renda yang sangat indah terinspirasi oleh solek Halloween. Beri perhatian penuh kepada mata anda dengan cat wajah bertema renda yang menggambarkan topeng bola hitam yang sempurna untuk malam keganasan.

Halloween makeup for man

Solek watak buku komik 2D. Teknik solek ini menggunakan wajah anda sebagai permukaan rata semasa menggunakan cat wajah hitam untuk butiran lebih spesifik di muka.

Halloween makeup for women

Ular gelap badut Halloween. Gaya solek ini memainkan nada putih, hitam dan gelap di muka. Kenalan gelap pelangi sclera kemudian ditambah untuk menyempurnakan rupa menyeramkan.

Halloween makeup idear for wan

Teknik penyingkiran Halloween yang menyeramkan dan terperinci yang boleh anda gunakan. Gayanya adalah kulit ular, wanita tua pucat dan tema lelaki tersenyum menyeramkan.

Cermin solek Halloween untuk wan

Halloween Makeup Ideas From Reddit

Cermin mata tersenyum rangka untuk Halloween. Jika anda ingin membuat kenyataan menakutkan tetapi pada masa yang sama kelihatan normal maka inilah wajah yang anda cari.

Halloween makeup skull

Setengah kerangka rangka terdedah. Berikan sekilas semangat keseronokan batin anda dengan badan separuh ini dan wajah solek cat sempurna untuk pihak Halloween.

HALLOWEEN Make-up Unzipped Face

Dahi manusia daging solek Halloween. Gunakan zip tunggal yang dibalut kepala anda yang terbuka pada cat daging merah terang di wajah anda. Jika ia membantu anda juga boleh menambah sedikit prostetik pada benjolan daging untuk menjadikannya kelihatan lebih realistik.

HALLOWEEN Make-up: Face Unzipped

Halloween Makeup

Sarkas Halloween screamer. Paparan Halloween ini menggunakan separuh bahagian bawah muka untuk cat mulut dan pipi muka. Taring dan pipi ditarik secara terperinci sepanjang jalan ke dagu.

halloween makeup-1

Tema solek Halloween berwarna Techno. Menggunakan bayangan mata bergemerlapan dan cat muka dalam warna-warna neon, anda dapat membuat pembuluh darah seperti protikan dari bibir yang sampai ke pipi. Ini adalah teknik penangkapan mata.

halloween makeup-2

Reka bentuk bertema zip untuk Halloween. Tontonan ini menggunakan zipper sebenar yang diikat di sekeliling kepalan anda sambil mencipta reka bentuk cat separuh wajah pelangi yang dihiasi dengan perhiasan untuk kesan.

Halloween makeup-illustration style

Pandangan ini adalah watak kartun 2D yang diilhamkan. Jadikan rupa wajah anda sebagai rata mungkin dan tambah sebatan hitam berani untuk menekankan kesan 2D. Tambah gincu merah cerah dan tahan sebatan mata panjang dan anda pasti pergi!

Halloween makeup-Zebra

Zebra mengilhami solek Halloween. Mengawal naluri haiwan dalaman anda? Tutup seluruh badan anda dalam cat muka hitam dan putih yang menggambarkan kot dan jalur zebra.

Halloween makeu-skull for man

Satu malam sebelum kelihatan terinspirasi Krismas. Mudah lagi menakutkan dan pasti sempurna untuk Halloween.

halloween-kids-costume-makeup-spiderman-boys

Spiderman solek untuk Halloween. Tidak ada masa untuk topeng? Muka cat topeng spidey anda dengan hanya merah, putih dan hitam untuk reka bentuk web dan kulit putih pada topeng.

halloween-makeup-ideas-boys-kids-cute-black-white-puppy

Dalmatian terinspirasi topeng Halloween. Anjing cinta? Dapatkan kreatif dengan solekan cat wajah dan lukis bintik-bintik Dalmatian, hidung anjing yang comel dan lidah untuk melengkapkan rasa anjing.

halloween-makeup-ideas-kids-girl-blue-butterfly

Sayap rama-rama bertemakan solek. Penampilan ini sangat bagus untuk kanak-kanak kerana ia juga boleh pergi dengan apa sahaja kostum.

halloween-makeup-ideas-women-black-eyes-crow

Solek halloween comel dan menyeramkan. Satu teknik solek yang mudah tetapi hebat yang boleh anda gunakan untuk apa-apa jenis kostum Halloween.

halloween-makeup-ideas-women-bloody-tears-menakutkan

Bermain-main dengan air mata merah berdarah dengan hiasan Halloween ini. Gunakan warna pucat putih, merah gelap dan perak untuk meningkatkan mata.

Ais Queen

Jadilah Queen Ice dengan makeup mistik ini. Cat wajah anda putih bersama-sama dengan kening dan gunakan gincu merah terang untuk membuat bibir anda menonjol. Meningkatkan kesan buruk dengan lensa sclera hitam.

Permaisuri ais

Corak harimau bintang face paint

Cetak leopard cermin terinspirasi. Cermin wajah muka haiwan telah membuat pusingannya walaupun sebelum ini. Rawat diri anda dengan cetak harimau cetak Halloween ini.

Mind-Blowing Halloween Makeup Transformations

Dapatkan ini dari solek dunia untuk mencari Halloween. Cat pada skala pelbagai warna di seluruh wajah anda dan tingkatkan paparan anda dengan bantuan kanta sclera hitam untuk memberikan getaran seperti alien.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 62 = 67

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map