Geena Davis – Rumor Pembedahan Plastik Mereka!

Mari kita jujur ​​tentang ini - Geena Davis pasti kelihatan hebat untuk usianya. Apa yang lelaki tidak akan merasa beruntung tentang berjalan kaki merah ini ke bawah permaidani merah? Percayalah, dia sebenarnya berumur 57 tahun! Dia dilahirkan di Massachusetts pada 21 Januarist, 1956. Bukan hanya dikenali kerana kebolehannya, dia juga menggegarkan dunia pengeluaran filem, menulis, pemodelan fesyen dan dia juga menjadi separuh akhir untuk pasukan memanah Olimpik. Ulangi selepas saya - wanita ini batu!

Geena Davis 3

Ada satu perkara yang perlu anda tahu mengenai Geena Davis. Dia mempunyai senarai suami yang sangat menarik di belakangnya. Dia berkahwin dengan Richard Emmolo pada tahun 1982, Jeff Goldblum pada tahun 1987 dan Renny Harlin pada tahun 1993. Dia telah berpindah ke suami yang lebih bijak sekarang .... Dia berkahwin dengan pakar bedah plastik!

Sudah tentu, apabila anda berkahwin dengan seorang pakar bedah plastik, tidak ada keraguan bahawa khabar angin akan segera muncul menyatakan bahawa anda mempunyai beberapa jenis pekerjaan yang dilakukan. Geena Davis semestinya menyedari hakikat itu - dia telah berada dalam perniagaan pertunjukan untuk masa yang lama sekarang. Ia mungkin telah dua puluh tahun sejak Thelma & Louise mengguncang skrin perak dan meraih pelakon yang hebat ini sebagai pencalonan untuk Pelakon Terbaik di Oscar, tetapi dia pasti tidak mengalami penurunan. Adakah Geena Davis menjalani pembedahan plastik?

Banyak pakar bedah telah datang ke hadapan untuk bercakap tentang pembedahan plastik yang Geena Davis boleh lakukan untuk mukanya. Pembedahan plastik selebriti adalah pada hari-hari ini jadi masuk akal untuk memanggil seorang profesional untuk memberikan pendapat mereka.

Geena Davis Before & After

Terdapat khabar angin kemungkinan suntikan bibir di sini. Pengisi di bibir telah menjadi sangat popular di kalangan wanita di seluruh dunia, yang mengasyikkan selepas pertunjukan Angelina Jolie sehingga lelaki sepertinya suka ... Cuma lihat pada halaman British tiga model glamor Katie Price alias Jordan untuk melihat betapa mudahnya ia pergi terlalu jauh. Dia mempunyai pelbagai jenis pembedahan selama bertahun-tahun dan mungkin paling terkenal dengan pekerjaan payudara yang besar. Bibirnya di bawah pengawasan secara teratur di media bagaimanapun; ini adalah jenis pembedahan plastik selebriti yang anda perlu berfikir panjang dan keras.

Terdapat beberapa risiko yang dikaitkan dengan pengisi bibir yang anda mesti ingat sebelum anda melakukan prosedur. Pembedahan plastik Geena Davis termasuk pengisi bibir yang sangat baik - mereka tidak terlalu ketara bahawa orang melihat mereka sebaik sahaja mereka melihat anda, tetapi pada muka yang sama meningkatkan sedikit sekali untuk memberi kesan keinginan. Kadang-kadang ia adalah yang terbaik untuk pergi perlahan dengan pembedahan plastik selebriti. Anda boleh menambah lebih banyak pengisi bibir tetapi anda tidak boleh mengeluarkannya sebaik sahaja ia berada di sana jadi mula kecil dan pergi lebih besar jika anda mahu kemudian.

Walaupun pengisi di bibir dapat membantu menambah bentuk dan kelantangan untuk bibir sebaliknya yang membosankan dan tidak bermaya, mereka juga boleh menambah beberapa struktur jadi jika anda mahu tunduk cupid itu bahawa lelaki kelihatan mengecewakan, anda boleh mendapatkannya.

Terdapat ceramah tentang kemungkinan mengangkat wajah dengan perdebatan pembedahan plastik Geena Davis dan walaupun kami tidak pasti sama ada atau tidak kami ingin mempercayai ini, dia pastinya kelihatan baik untuk usianya. Tidak ada kedut yang kelihatan, yang boleh mencetuskan suntikan Juvederm atau Botox yang mungkin di dahi dan pipinya. Terdapat beberapa gambar dalam media baru-baru ini Geena Davis tanpa solek, dan walaupun dia kelihatan segar, kelihatannya dia mungkin mempunyai kerja. Tidak ada gunanya untuk berkahwin dengan pakar bedah plastik jika anda tidak menggunakan kemudahan itu, itu sahaja yang kami katakan!

1

Geena Davis 1994

* Geena Davis pada tahun 1994

Dia seorang pelakon pemenang dan jujur, tidak mengapa sama ada pembedahan plastik Geena Davis telah berlaku atau tidak. Dia tidak memerlukan facelift yang dilaporkan untuk memenangi anugerah Golden Globe untuk peranannya dalam Ketua Komander untuk Pelakon Terbaik dalam Drama Siri TV. Dia tidak memerlukan pengisi bibir untuk Anugerah Akademi untuk Pelakon Terbaik di Malaysia Pelancong tidak sengaja kembali pada 1988 sama ada. Dia telah membuatnya menjadi tanda dalam dunia Hollywood DAN televisyen; adakah fakta bahawa dia *mungkin* Ada beberapa pembedahan plastik selebriti benar-benar membuat perbezaan?

Geena Davis 2000

* Geena Davis pada tahun 2000

Akhirnya semuanya, perdebatan pembedahan plastik Geena Davis mungkin akan berlaku sepanjang tempoh perkahwinannya dengan suami ahli bedah plastiknya, dan dia mungkin sudah biasa melakukannya sekarang. Dia melihat setiap bahagian cantik seperti yang dilakukannya 25 tahun lalu tetapi kini, dia boleh memainkan peranan yang paling hebat dalam sejarah TV. Kami harap berharap bahawa kita boleh mengatakan bahawa kita kelihatan seperti gadis ini ketika kita sampai ke 50-ganjil, itu pasti!

Geena Davis & Jeff Goldblum

Ia akan kelihatan seperti pembedahan plastik selebriti paling pasti sekarang. Kenapa tidak mengintip mengenai beberapa butir-butir pembedahan plastik yang intim untuk anak ayam yang sangat terkenal dengan perhatian sekarang?

  • Kemudian dan Sekarang - Pembedahan Plastik Christina Ricci
  • Kerry Washington - Laporan Pembedahan Plastik!
  • Adakah Zooey Deschanel menjalani pembedahan plastik?
1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map