Transformasi Katy Perry kepada Blonde Hampir Lengkap

Orang ramai, ia's masa ini kita'Semua telah menunggu. Adakah saya katakan semuanya? Baiklah, mungkin hanya penggemar Katy Perry base (yang mengagumkan 8,575,268 orang di Twitter). Ingat beberapa minggu yang lalu, ketika dia pertama menanggalkan si rambut coklat untuk ginge yang berapi-api? Pada masa itu, kami mula-mula mendapat perancangan kecantikannya, kerana dia berkongsi (Tweeted) yang berikut: & # x201C;Jadi saya tidak sampai ke warna sebenar yang saya mahu dari menjadi hitam lama! Untuk mencapai matlamat saya harus menjadi halia selama tiga minggu!& # x201D; dan & # x201C;Sekiranya saya tidak menunggu selama tiga minggu, saya akan berakhir tanpa rambut atau poket 90-an dipotong dengan baret di hadapan. Ia & # x2019; s okay, saya & # x2019; ll pergi ke warna rahsia saya tidak lama lagi!& # x201D;

TINGGAL, pelan itu adalah / berambut pirang (seperti yang anda lihat di sini di premiere The Smurfs hujung minggu ini). Maksud saya, duh. Sama seperti Madonna sebelum dia, Katy tahu bahawa kontroversi warna rambut adalah salah satu cara terbaik untuk menjana buzz. UPDATE: Saya'm salah!

Masalahnya ialah saya'Saya bimbang untuk Katy. Seperti yang anda boleh ingat, dia pernah mendahului Maxim'senarai 100 panas. Dan bukan itu Maxim adalah apa-apa jenis kecantikan kecantikan, tetapi dengan kecanggihannya untuk solek yang berat, saya kini prihatin bahawa Katy secara harfiah bermaksud untuk berubah menjadi Smurfette ... atau lebih buruk, Holly Madison yang sedikit lebih mahal. Biarkan's ulasan.

Jadi disini's pra-kemasyhuran Katy Perry:

Malah meletakkan hairan Meg Ryan yang teruk itu, saya'Saya tidak pasti saya suka berambut perang kepadanya. Pasti, ia sesuai dengan nada kulitnya, tetapi dengan mata pucatnya, semua rupa kelihatan dicuci. (Mungkin ini adalah bagaimana kecanduan makeup bermula).

Maju ke era "I Kissed A Girl", dan dengan rambut gelap yang baru dia tiba-tiba dia kelihatan seperti bintang pop.

Pasti, palsu palsu ada di sana, dan eyeliner berat, tetapi ada's masih cantik ke wajahnya, kan? Dan matanya menonjol seperti gila. (I'd berikan apa-apa untuk menjadi si rambut coklat bermata biru, tetapi sayang, akan menjadi lebih gelap menjadikan saya kelihatan seperti Goth.)

Saya benar-benar menyukai dia melihat yang paling apabila dia mendapat rambut bobbed ini:

Sangat cantik! Pembaca lama boleh ingat bahawa ini adalah rupa yang saya dapat lihat dicipta pada set rancangan itu Kelihatan sama. Semak vid ini untuk caranya pada solek gadis pin-up.

Walau bagaimanapun. Sebagai Katy'kemasyhurannya semakin meningkat, dia mula berubah, keindahannya, ke dalam beberapa jenis wanita. Ada orang-orang Bettie Page yang pendek:

Dan rambut biru:

Dan kemudian rambut mulai mengambil tekstur yang mirip dengan wanita yang berkawan dengan Hugh Hefner.

Namun, ada saat-saat kebahagiaan kecantikan & # x2014; daripada Katy yang boleh. saya tahu'bukan permaidani merah, tetapi Teenage Dream Katy adalah salah satu daripada Katys kegemaran saya.

Malangnya, semuanya berakhir dengan tiba-tiba ketika dia pergi ginge (seperti anda'akan ingat dari jawatan ini).

Saya tidak't peminat, tetapi ada di antara kamu yang menyukai paparan ini & # x2014; seperti pembaca Melissa: "Saya rasa penampilan kecantikannya telah banyak dipengaruhi oleh retro, jadi jenis pin-up merah kelihatan lebih sesuai untuknya daripada Blake [Lively] & # x2019; s?"Saya'm jenis dengan pembaca Vivian walaupun: "Saya tidak boleh menentukan apa warna rambut yang saya suka kerana saya tidak boleh mengatakan apa yang dia benar-benar adalah dengan semua yang menutupinya."Heh.

Tetapi sekarang kita'anda mendapat berambut perang "berambut" berambut perang adalah cara satu gerai berita menggambarkannya. (Dan jenis yang menakutkan saya kerana itu's juga bagaimana colourist saya menerangkan rambut saya. Walaupun percayakan saya, ia kelihatan lebih baik tanpa solekan yang ditampal.) Dan terus terang, saya juga tidak'Saya fikir ia sesuai dengan nada kulitnya (dengan baik, apa yang dapat kita lihat). Dia's melihat sangat PINK.

Menurut Twitternya, ini bukan't akhir ini kelihatan lagi. Sehingga malam tadi, dia kembali semula ke pewarna itu. "Saya telah mati rambut sejak 10 malam! Allah yang baik biarkan saya sampai ke destinasi saya malam ini! #beenblack #beenblue #beenhotginge #beenblonde #now..."dan"Masih beralih ............... kesabaran berlatih!"

Uh-oh. Jika dia's berterusan untuk berambut pirang, maka mungkin dia telah dikontrak blonderexia & # x2014; dan bercakap sebagai bekas penderita, saya ingin memberi amaran kepadanya bahawa dia berada dalam bahaya yang serius. Adakah anda fikir ini adalah apa yang dia fikirkan?

Atau (gasp!) Ini?

Secara serius, ada persamaan di sini & # x2014; tekstur rambut, solek, pakaian. Saya rasa seperti rambut si rambut coklat, Katy dapat melarikan diri dengan lebih banyak kitsch dan kem. Dengan rambut yang lebih ringan, ia tidak't berfungsi dengan baik. Dan dia menjadi satu lagi lelaki berambut perang Hollywood, di landasan yang pantas untuk kecantikan yang tidak relevan.

Apa pendapat kamu?

Adakah anda suka perubahan warna rambut terbaru ini?

Yang kelihatan kecantikan Katy adalah kegemaran anda?

Adakah anda begitu prihatin kerana saya mengenai Katy Perry yang berubah menjadi Holly Madison?

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map