Gel Tinted New Brow Tinted Membina Bold But Soft Brows

Mengetahui betapa saya ketakutan terhadap Manfaat Gimme Brow pada awal tahun ini, saya sangat teruja apabila Tarte'baru berwarna Clay Tinted Brow Gel tiba dengan surat kecantikan kejatuhan saya.

Tahun 2014 telah benar-benar menjadi tahun gel aloi yang berwarna. saya boleh'Malah ingat apa yang saya lakukan dengan kening saya sebelum ini. Pensil Dior dan gelas lilin Givenchy, saya fikir? Saya masih suka produk tersebut, tetapi saya'Saya menyimpulkan bahawa anda boleh't memukul gel aloi untuk membina jarang 'peminat' (rambut di sudut dalam).

Saya sangat teruja dengan Tarte'masuk ke pasaran kerana saya'm separa kepada jenama yang sedikit lebih semula jadi (rumusan ini berasaskan tanah liat, vegan-friendly dan paraben- dan phthalate-free). Saya juga mendapati bahawa gel alis lain saya menggunakan & # x2014; dari Benefit dan Maybelline & # x2014;'t agak sempurna.

Walaupun saya suka Gimme Brow'serat alur-bulking s, ia mempunyai kecenderungan untuk mendepositkan rumpun. Gel aloi lain saya'Saya telah bermain dengan Maybelline Brow Drama, yang saya'Saya telah sejak Jun atau Julai tetapi saya boleh't memberitahu anda tentang sehingga Oktober apabila ia berjalan di kaunter. Bagaimanapun, ia's sangat bagus, terlalu & # x2014; kecuali apabila ia mengering, kening anda berubah rangup seperti anda tidak akan percaya.

Yang membawa saya ke Gel Tinta Tinted Tinted. Formula gel kalis air ini tidak mempunyai masalah clumping atau crispiness. Malah, kali pertama saya menggunakannya, ia terasa sangat lembut pada alis saya yang saya hampir menulisnya sebagai terlalu wimpy. Saya tidak'Saya fikir ia mampu membina saya melihat lebih berani yang saya mahu.

Tetapi saya salah. Terdapat silap mata untuk menggunakan gel alis ini, dan itu adalah untuk terus memberus gigi dengan berus kurus ke atas dan ke atas kawasan tersebut, sehingga anda mendapatkan rupa yang anda inginkan. Saya berbuat demikian untuk para peminat, dan kemudian seluruh kening saya hanya memerlukan beberapa langkah cepat.

Di sini saya jarang "sebelum" alis:

Dan di sini mereka "selepas" dengan Gel Tinted Tinted Brow dan tiada lagi:

Pretty mengesankan, bukan? Saya menggunakan Taupe, yang paling ringan, dan terdapat dua orang lain, Medium Brown dan Rich Brown. Dengan gel alis saya yang lain, saya'd selalu perlu menggunakan beberapa kombinasi produk untuk mendapatkan hasil yang saya mahu, tetapi di sini, saya'm cukup selesa menggunakan Tarte sahaja.

Ia berbunyi aneh untuk mengatakan "alis yang boleh disentuh" ​​tetapi itu's tepat apa yang anda dapat. Mereka berasa lembut dan normal ... tidak menjadi keras atau berminyak. Yang mengatakan, jika anda mempunyai alu-alu yang sangat teruk atau terlambat untuk pelantikan dadu, maka anda mungkin mahu masih menggabungkan ini dengan pensil lilin untuk penahanan tambahan, seperti fave saya dari Givenchy.

Saya'akan meninggalkan anda dengan lebih terperinci sebelum dan selepas rapat kerana mengapa tidak membesarkan alis saya di internet, betul?!

Saya katakan'seorang pemenang. Akan suka mendengar apa yang anda fikirkan!

Di manakah boleh dibeli

Cari Tarte Colour Clay Tinted Brow pada peruncit berikut:

Katakanlah

Pernahkah anda menyemak Gel Tinted Tinted Brow yet? Apa's produk kegemaran anda untuk membina alis yang berani?

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map