YSL Baby Doll Kiss & Blush adalah Matte Multi-Tasker Untuk Bibir dan Pipi

Berdasarkan nama sahaja & # x2014; Baby Doll Kiss & Blush (!!) & # x2014; Saya tahu saya akan suka YSL'pelancaran solekan terkini. Sesiapa yang datang dengan nama produk di sana adalah seorang jenius dan tahu betul-betul bagaimana membuat wanita menarik dompet mereka.

Konsepnya sangat keren juga: Krim matte seperti mousse yang boleh digunakan pada kedua bibir DAN pipi. Jadi ia's bukan hanya super-mudah, tetapi betul-betul tekstur yang saya mahukan. Kalian telah membaca cukup pusingan permaidani merah untuk tahu bagaimana saya rasa tentang berkilau dan glossiness .... Matte semuanya sekarang. Dan saya'Anda selalu menyukai krim blushes terhadap serbuk.

Berikut adalah beberapa tembakan botol persegi bergaya:

Apabila anda menarik keluar aplikator kaki cantik, botol kelihatan seperti periuk dakwat kecil. Adakah anda mati ?? Jadi, sangat comel.

Saya telah dihantar dua warna untuk mencuba 12 yang tersedia:

Mereka adalah: 2 Rose Frivole, yang merupakan bayi merah jambu yang benar, dan 10 Nude Insolent, mawar yang berwarna kecoklatan. Inilah cara mereka kelihatan tidak bercela:

Ini penting: mereka bukan noda dan mereka tidak berkilat sama sekali (itu's hanya pencahayaan dalam gambar). Mereka'semula krim, moussey, warna rata & # x2014; seperti jika anda meletakkan YSL creme de Blush dalam bentuk warna bibir cair.

Bercakap di mana, saya dapati di L'Acara Oréal malam yang lain (di mana rakan saya dan saya menghabiskan 15 minit yang baik membosankan YSL PR tentang berapa banyak kita mencintai Kiss & Blush) bahawa mereka hanya boleh menggantikan Creme de Blush sama sekali dengan Kiss & Blushes baru ini. Jadi ini bermakna kedua-dua produk adalah sama seperti & # x2014; hanya dalam format yang lebih mudah, pelbagai guna sekarang. (Tetapi jika anda masih suka Creme de Blush, saya cadangkan untuk menyimpan harga semasa anda masih boleh!'Saya menggunakan bulu mata secara mingguan selama lebih daripada lima tahun, jadi saya'm sedikit sedih's pergi.)

Bagaimanapun, mari's melihat bagaimana rupa warna! Berikut adalah 2 Rose Frivole, yang pada mulanya saya paling menarik, pada bibir dan pipi (hanya dicampur dengan jari):

Apabila anda mula-mula menyentuh pipinya, anda fikir's akan menjadi terlalu gelap dan berlebihan, tetapi apabila anda mula mengadun, ia'tidak sama sekali. Saya suka warna ini untuk hari-hari apabila anda mahu flush merah jambu girly. Di bibir, ia's merah jambu matte bersahaja yang akan dipadankan dengan solek mata yang berani.

Perhatikan bahawa di bibir, ini tidak kering sama sekali, seperti lipsticks matte yang lain. Mereka rasa berkrim dan pelembab.

Kiri ke peranti saya sendiri, saya mungkin tidak akan pernah memilih 10 InsyaAllah Bunda untuk diri saya sendiri. Tetapi anda tahu apa, saya sebenarnya tidak't mind it:

Di bibir, ia's lebih coklat daripada saya'Saya biasanya selesa dengan, tetapi saya benar-benar berfikir's satu langkah yang baik keluar dari zon selesa & & ldquo; a berry kecokel itu's mengejutkan memuji. Saya menggunakan aplikasi yang lebih berat ini di bibir, dan cahaya mengambil sedikit penamat satiny. Saya juga sangat suka warna ini untuk pipi. Ia's lebih halus dan nada-pada-nada daripada merah jambu itu, jadi ia membuat warna go-dengan-semua yang hebat warna merah. Ia akan sesuai dengan setiap nada kulit.

Tidak perlu dikatakan, salah satu daripada ini telah berada di tangan saya yang hampir tidak berhenti untuk semua bulan Mei.

Warna lain dalam koleksi yang saya'Saya mendapat perhatian saya termasuk 1 Fuchsia Desinvolte, merah jambu panas, dan 5 Rouge Effrontee, satu ceri merah. Tambahan pula saya rasa 7 Corail Affranchi akan menjadi perlawanan yang hampir dengan teduhan peach favorit saya dari creme de Blush yang tidak lama lagi akan pupus.

Pemikiran? Adakah anda mati untuk mencuba ini sekarang??

Di manakah boleh dibeli

Cari Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush dalam talian di peruncit berikut:

Katakanlah

Pernahkah anda menyemak Kiss & Blush lagi?

Apa pendapat anda tentang konsep solek ini?

Warna yang mana akan menjadi pilihan anda?

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

48 + = 57

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map